Bugüne kadar hep şöyle düşündüm: " Ben ölürüm de kimsenin kapısına gidip yalvarmam". Çünkü gururumu ezip ayaklar altına alıp yalvarmam. Özellikle üniversite yaşamında böyle düşündüm. Bakıyordum benden az bilgiye sahip insanlar, sırf dersin hocasıyla arası iyi diye iyi notlar alıyor. Benim kağıtların üstünü çizdiler sınavlarda hep. Çünkü var ile yok arası bir şeydim. Sonra kaybedecek bir şeyim kalmayınca, mecbur kendimi öne çıkarmaya başladım. Hocalarla aramı iyi tuttum. Sonra notlarım yükseldi ilginç şekilde. Bugün de olan şu: Bölüm başkanı hayatta kimsenin mailine geri bakmaz. Ama benim onun yardımına ihtiyacım vardı lisans projem için. Yaklaşık 5 paragraf yazı yazdım. Adam gece geç saatlerde cevap mailine özür dileyerek başladı. Hayat ilginç. İnsanlar, makamı ne olursa olsun bir tatlı söze ihtiyaç duyuyor. Neyse ben gece gece çok konuştum. Yeter bana bu kadar🙂.
Benim 1 yıl uzadı okul. Ertesi senede pek parlak değildi durum. En son bunalıma girmiştim. Okula dilekçe verip bırakıyordum az kalsın. Sonra işte ailem sağolsun vazgeçirdiler beni. Sonra bu dediklerimi yaşadım. Neyseki şimdi ben onlardan önde olduğumu düşünüyorum 🙂 Okul yaşamı bittiyse iş yaşamında yapman gerekeni biliyorsun 😂😂
Haahahahha yok yakışmaz ya belli başlı taklitler yapabiliyorum zaten. Biri rahmetli mehmet ali birand. Biri seda sayan. Birde rus taklidi. Tipim benzese milleti kandırırım rusum diye. Ama kürde benziyorum 😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende sınıfta var ile yok gibiydim ve aynı yazdığın şeyleri gördüm dersler için fakat kendimi hiç ön plana atamadan bitti okul🙁
Bu arada evet çıkarır.
Benim 1 yıl uzadı okul. Ertesi senede pek parlak değildi durum. En son bunalıma girmiştim. Okula dilekçe verip bırakıyordum az kalsın. Sonra işte ailem sağolsun vazgeçirdiler beni. Sonra bu dediklerimi yaşadım. Neyseki şimdi ben onlardan önde olduğumu düşünüyorum 🙂 Okul yaşamı bittiyse iş yaşamında yapman gerekeni biliyorsun 😂😂
Ailen en güzelini yapmış. Bitti derken lise bitti daha önümde üniversite var ezer geçer herkes beni orda görünmezlik oynarım artık🙁
Sıkıntı yok. Herşey yeni başlıyor o zaman. üniversitedeki hocalar daha çok sevgi sözcükleri istiyor 😂😂😂
Öyle mi diyorsun
Tabiki de. Yeter ki içinde tutku, heves olsun. 😊
Büyük konuştuğunu mutlaka yapiyosun onu bilirim.
Ne çok çektin anacım gel otur şuraya anlat bdjsjfjzjfjzjjdzndn
Garibanın yüzü gülür mü seda abla zkwmzmazkaja
Gülür gülur anlat hele (anlatali 20 saniye olur).
Vah vah vah ne çekmişsin be bacım.. evet şimdi bir konuk daha geliyor. Jdjdjfjzjdjx
Anlaşıldı baya seda seyan izlemişşin sen😂😂😂
içine seda sayan girmiş znsnznsj
Taklidini de yaparim da buraya yakışık almaz. 😂😂
Yap yap sana herşey yakışır 😂😂 abes kaçmaz 😂
Haahahahha yok yakışmaz ya belli başlı taklitler yapabiliyorum zaten. Biri rahmetli mehmet ali birand. Biri seda sayan. Birde rus taklidi. Tipim benzese milleti kandırırım rusum diye. Ama kürde benziyorum 😅😅
Yoo kürtle alakan yok. Sefa doğanay o kadar taklit yapıyor tipiyle mi yapıyor 😂 bülent ersoyu bile yapıyor ya ahajaj😂😂
O profesyonel ya ben amatörüm tip lazim o yüzden 😂😂bu arada herkes kürde benzedigimi söyler 😂otostop çektiğim adam bile demişti ya 😂
Sen de memnun gibisin kurde benzetilmekten😂😂
Bana çok koymaz onlar. Insana benzetsinler yeter 😂
Ben seni insana benzetiyorum 😂 hatta aynı insan söfğemzksksks
Teşekkür ediyorum 😂😂😂Homosapienslere benzemek büyük marifet 😂
irica ediyorum xnexjsjjzsjjsn
Bizim yılanla işimiz yok. Küçükken başını ezeriz
Ben yılan terbiyecisiyim.
Çıkarır.
Net.👌
Çıkarır