Bu sorunun cevabı sanırım biraz yılana bağlı😅 Yani ben tatlı dilli konuşuyorum da bakalım yılan delikten çıkmak istiyor mu ya da o yılan tatlı dili hak ediyor mu? Şaka bir yana ben fazla sabırlı biri değilim. Tabii ki nazikçe iş halletmeye çalışırım ama olmuyorsa da naza gelemem sinir gelir hemen😅
Yılanı bilmemde düşürmediğim hatun olmadı bu zamana kadar ama artık adam oldum rahmetli Ankaralı namığın dediği gibi ZAMANINDA YEDİĞİN HURMALAR ŞİMDİ YAVRUM TIRMALAR DEDİĞİ GİBİ BAŞIMA İŞ ALDIM 2 defa HASTALIK ATLATTIM VAZ GEÇTİM HIV HEPATİT B HPV HCV CART CURT TESTİM NEGATİF ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ NAMAZ KILIYORUM GARİBANLARA YEMEK ISMARLIYORUM ARTIK İYİ BİRİSİYİM ŞİMDİKİ DÜŞÜNCEM BİTANE DÜZGÜN KIZ BULURSAM BİDE OKULU BİTİRİRSEM HAYIRLISIYLA MEMUR FALAN ya da Bİ İŞE GİRERSEM O KIZLA EVLENİCEM İNŞALLAH EYY DALDAN DALA KOŞAN kardeşim Bİ KIZDAN Bİ KIZA GEÇMEYİN ADAM OLUN BENDEN SİZE TAVSİYE. BULUN KALBİ TEMİZ Bİ KIZ EVLENİN OLSUN BİTSİN HADİ GECENİZ GÜZEL OLSUN.
Mesele tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmak değil, deliğinden çıkan yılanı tatlı dille deliğine geri sokabilir misin mesela, asıl mevzu burada başlıyor.