Düştüğünüz zaman ağlamak istediğinizde iş yerinizde patron canınızı sıkıyorsa nasıl motive edersiniz kendinizi?
İçinizi korku bastığında kendinizi nasıl motive ediyorsunuz?

Düştüğünüz zaman ağlamak istediğinizde iş yerinizde patron canınızı sıkıyorsa nasıl motive edersiniz kendinizi?
Düşersem neden düştüm onu düşünürüm bir daha düşmemek için daha dikkatli olurum önlem alırım. Korkuya gelince üzerine giderim korkumdan kaçmam cesaretlendiririm. kendimi serbest bırakarak
Hayır takmam sadece o hatayı düşünürüm detaylı düşünürümn çözümünü bulurum bir daha yaşamamak için ve bir dahada yaşamam hata her zaman vardır olur normal buluyorum hata yapmayı öğrenmek için gereklidir
İşte güçlü olmak zorundayız böyle engeller oluyor yara alıyoruz işten sonra unutuyoruz ilk yeni başladığım işte hiç bir şey bilmiyordum bir çok hata yaptım yüzüme vurdular modum düşüyordu bilmiyorum ben diyordum. kendime neden bu kadar katı oluyorlar bilmediğimi bildikleri. halde. sonra her şeyi çabuk kavradım en iyisi oldum işimde takdir ve övgü dolu sözler duyuyorum bir zamanlar benim canımı sıkanllar tarafından en iyisi ve en kötüsü olmak insanın elinde çoğu kez tabi patronlara göre de değişiyor kimi dengesiz oluyor empati yapamıyorlar
Cevap
17Cevap
Kendimi korkumun yersiz olduğunu telkin ediyorum ve geçiyor. Geçmezse gidip korkumla yüzleşiyorum.
Felak nas ayetel kürsi oluyorum
bi de koruma duası okuyorum kendime
halloluyor
genelde korkmuyorum hiç bir şeyden ve umursamıyorum
Sanırım düşünmem o anki ruh halini başka bir şeye odaklanırım
Daha önce bu durumu yasamissam bana ne hissetirdigini şu an ne kadar umurumda olduğunu düşünürüm. Ki çoğunlukla umurumda olmaz :)) o an bunu düşünür rahatlarım
Patron can sıkıyorsa söve söve iş yapıp stres atmaya çalışırdım galiba bilemiyorum stres atılır mı böyle patrona ragmen
Kavga ediyorum sonra mahkemeye veriyolar nedenmiş kanun
İçimi korku basamaz çünkü korkuluk yaptirdim kendime
Hiçbir şey Allah'ın gazabından korkunç ddgildir.
Korku basmaz
3kuluvalalh 1 elham
Kitap müzik temizlik spor ve s)
Müzik dinlerim genelde iyi hissediyor
İçimde korku hiç Bi zaman olmadı
Tuvalete gidip sigara yakıp patır patır sıçıyorum
Edemiyorum
Umursamayarak👍
Allaha sığınıyorum
Sağlıklıyım derim
Etmiyom
En İyi Cevap