Kendime değer veririm, insanların verdiği hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum şükür ❤️🌺

Kendime değer veririm, insanların verdiği hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum şükür ❤️🌺
Açıkçası ben hep başka bir kızı düşündüm ne yapıyor orada o keşke burada olsaydı falan onu düşünerek hayatım geçti sonradan anladım canım birine haddinden fazla değer vermek olan sana oluyor çünkü 2013de kendimi düşünmeye başladım evet kendime çok değer veriyorum önceden böyle değildi kendime dikkat etmezdim kendimi düşünmezdim
Evet
Önce kendin için yaşa. Sonra başkası için ölürsün. Önce kendini sev. Sonra başkasını seversin. Kendin olmazsa önceliğin. Başkası olursun, farketmezsin. Öncelik kendin olmazsa, ölürsün, yaşadığını zannedersin...
Kendime değer veriyorum. Başkalarının bana değer verip vermemesi umurumda değil. Onların benim hakkımda ne düşünlerine kafa yoramam. Onların fikirlerine göre kendimi yorumlarsan onların gördükleri kadar var olurum. Sonsuzluk varken neden kendimi kısıtlayayım ki
İnsanlardan değer görme faslını geçtim artık. Ha değer verir vermez o kendi seçimi. Ama ben bunla ilgilenmiyorum. Kendime değer veriyorum ve bu bana fazlasıyla yetiyor
Cevap
35Cevap
İnsanlardan bir beklentim yok, değer verilmek dahil.😅
Çok değer verdiğim söylenemez..
Bir çok nedeni var.. Mesela kendime değer versem sigarayı bırakırdım, kendime değer versem sporu yaşam standardım haline getirirdim. Kendime değer versem yapmak istediklerimi çekinmeden yapardım. Bunları yapmadan değer veriyorum diyemem. Kendimi seviyorum ama yeterince değer vermiyorum.
kendime değer veriyorum
"Kendi değerini başkalarının gözünde arama." diye güzel bir söz vardır. İnsan kendi değerini kendi biçmeli. Başkalarının biçtiği değer adaletsizce olur. Zira insan kendi değerini başkalarından çok daha iyi ölçer.
Kendi değerimi kendim belirlerim. Başkalarının söz veya eylemleri bunu değiştirmez, etkilemez.
İnsanlardan bir şey beklemeyi keseli çok oldu be esmer. Vermem gerektıgı kadar kendıme değer verıyorum
Eyvallah esmer 😂
kendime değer veririm ve kendime çok yatırım yaparım. özsaygınlık ve başarma dışında bir hedefim de yok. bu kadar yoğun çalışma ve emek ile başkalarından değer görmek de kazanılmış bir hak gibi oluyor.
kediden post dostoyevskiden dost olmaz
her şey kişisel çıkara dayalıymış çıkarsız sebepsiz seven yok mu yani
genellemeyi yaptı gitti
kendimi de severim ama dışarıdan bir sevgi bir ilgi görmek daha gereklidir insan için
Kendime yeteri kadar değer vermezken başkasından bunu beklemem mantık dışı olur..
Pek beceremiyorum o işi ben 🙂
İnsan kendine değer vermedikçe başka kimseden de değer göremez. Başkalarından değer görmeyi istemeden önce kendi değerimizin farkındalığını yaşamalıyız.
Tabiki sevdiklerimde benim için değerli. Ama ilk kendimi sevmeliyim kendime değer vermeliyim. Aksi takdirde Hayatımla ilgili kararları başkalarının düşüncesiyle vermiş olurum yani eğer başkalarını daha çok değer verirsem. Ve bu iyi bir şey değil bildiyiniz gibi😌😊
Kendime bir değer vermem fakat hep kendimleyim, insanlara değer hiç vermem anca gördüğüm şey değerliyse ve bu gördüklerim göremediklerimden çoksa bir değer oluşturduysa verebilirim.
İnsanların ne dusundugu umurumda bile olmaz hayat bana sunulduguna gore nasil yasayacagim bir beni ilgilendirir. Degerim dogdugum gun verilmistir kimsenin tasdikini beklemrm.
Değer görmek güzel bir his herkes değer görmek ister ama kendine değer vermemiş biri deger görecek saygıyı elde edemiyor. Kendimizi gelistirmeli bakım olur dil olur vücut olur bakış açımiz olur meslegimiz ailemiz yaşantımız sosyalligimiz. Eksiklerimiz. İtibar hem sizi yükseltir hem insanlar tarafından daha saygı duyulasi bir insan olursunuz. Örnek insan olursunuz.
Kendi hatırımı bilirim, kendi değerimi insanların merhametine teslim edemem👌
İnsanın ilk önce kendine değer vermesi gerekiyor. Kendini seven ve değer veren biri çevresindeki kişilere de aynı şekilde davranır.
Hakkedene değer veririm. Ve değer de alırım çoğunlukla çevremden. Çünkü yerine göre davranan bir kadınım.
en değerli ben kendimim derim ama bencilce de yaşayamam yani. insanlardan bir beklentim yok, bitti gitti yani.
Kendime değer veririm kimseden bir beklentim olmaz ama değer verdiğim kişiden aynı değeri görmek isterim o ayrı
Kendime değer veririm. Hani başkasından böyle bir beklentiye girmek insanın kendisini yorar ve yıpratır
Kendime de değer veririm. İnsanlara da değer veririm. Çoğu zaman bu huyum yüzünden çok sorun yaşasamda vazgeçemiyorum.
Benim için ikiside önemli biri olmmadiginda bir eksiklik hissediyorum.
Boğa burcuyum aşk sevgi mutluluk üçgenine takintiliyim ondan
Özsaygı ve sevgi bütün sağlıklı iletişim ve ilişkilerin temelini oluşturur.
Kendime değer veremiyorum, kimse kendimi bana değerli hissettirmiyor.
Kendime veririm tabiki insanlara vermem değer
Kendime değer veririm, insanlar beni ilgilendirmez.
canım kendim, çok seviyorum kendimi. iyi ki varım. ben olmasam ben napardım...
Önce kendime değer veririm, sonra beklerim.
İnsan kendini sevmezse kimseyi sevemez.
İnsan biraz değer görmek istiyor bunu görmeyince kendine ne kadar değer verirsen ver boş
İkisini de yaşamak tercihim. Ektiğini biçersin
İnsanların bir şeyler vermesini beklemem.
Kendime değer veririm.
cut.
önce ben kendime veririm.. bir başkasina gerek kalmadan
Kendi kendime veririm, başkasının samimi olarak değer verdiğini bilmek hoş hissettiriyor.
Değer veririm, bana Değer verilmesini beklemem. Değer vermeyen benim için de değersizdir.
Değer görmekte güzeldir ama görmesemde üzülmem kendimi severim.
Yoksunluk yokluk hali değil, değer duygusuna yabancı bir insanım. Ne olduğunu hissedemiyorum pek. Anlamlandıramıyorum. Nedenini bilmiyorum, galiba yaradılışım böyle. Herhangi bir yaşanmışlığın sonucunda böyle olduğunu düşünmüyorum.
Ben değer vermezsem insanlarda vermez insan önce kendini değerli görmeli
Ben değerliyim, kimsenin verdiği ya da vereceği değeri umursamam..
Kendime değer veririm
Kendimi severim, değer veririm
Kendime, her insana, her canlıya ve her csnsıza aynı değeri veririm. Bizi biz yapan birlikte olduklarımızdır.
Kendime deger veririm ✨
insanlardan beklentin olmayınca hayat daha az yorucu oluyor
kendiem hic deger vermedim cünkü insanlarda vermedi insanlards bekledim
kendime fazla değer veririm ama değer görmeden de yapamayan bir insanım gurur yapamicam burada
Kendi kendime yeterim.
İkisinden de olmalı bence
Değer vermeyen değer göremez diye bir inanışım var
Kendime değer verdikçe insanlardan değer görürüm
çok değer verdiğim söylenemez
insanlardan değer görmek isterim
Gereği yok ortak en iyi dost kendimdir 😂
Kendime değer veririm
Yeterince fazlası benide şımartır
Kendime veririm tabii ki.
Kendime değer veririm.
Sevmek, sevilmek, değer görmek ihtiyaçtır.
Kendime saygısı olan bir adamım ve değer veririm
Sizin olmayabilir ama bizim var
Kimseden bir beklentim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?