Aileniz buna dahil değil. Onlar, canımız dan bir parça zaten.

Kendinden daha çok değer verdiğin insanlara ne oldu?
Aileniz buna dahil değil. Onlar, canımız dan bir parça zaten.

Kendinden daha çok değer verdiğin insanlara ne oldu?
Açık sözlü olmam gerekirse kendimden fazla kimseye değer veremem.. Kusura bakmasınlar ama seni canımdan çok seviyorum falan diyenler de külliyen yalan söylemiş olur.. Ailem ve sevdiğim insanlar için fedakarlık yapılacaksa yapabilirim elbette elimden ne geliyorsa ama kendimden daha ön plana koymam.. Keyifli günler..
Verdiğim değerle övündüler, sandılar ki vazgeçemem kendilerinden, çok güzel vazgeçtim, çok da güzel def ettim, şükürler olsun.
Onlar beni kaybetmek ister mi hiç? Onlar hiç beni kendilerinden kurtarmak için giderler mi hayatımdan?
Ben hepsini attım çöpe ve en çok değeri kendime veriyorum, kimseyi kendi önüme geçirmiyorum
Kendimden daha çok değer verdiğim insan eşim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor şu an 😅
Hadi bakalım daim olsun 😃
🌸✨
Rica ederim sorucan 🌸
Büyük büyük laflar etmeye gerek yok. Her insan belli dönemlerde, başkaları için kendini unutabiliyor maalesef. Bende bunu birkaç kere yaşadım, değmeyecek insanlara inanılmaz değer verdim. Artık insan sarrafı oldum. Kimseye hak ettiğinden fazlasını vermiyorum. Öyle ki hak edene de hak ettiğini veremiyorum. Tüm kimyam bozuldu.
Cevap
10Cevap
Bir kadın bana aşıksa sadece sevdiğim kadına kendimden çok değer veririm
Bu soruyla kendime değer vermediğimi farkettim 😐
Sahi ben hiç değerli olmamışım ki kendi gözümde, başkası nasıl değer versin demi. Artık kendime değer vermeye başlamalıyım. Bir de Aslan burçlarına egoist derler, külliyen yalan.
Kendimden daha çok değer verdiğim birisi oldu. Hakediyordu, değerli oldu.
Değerli olan sensin 🖤 kendini sev
Bakıcaz 💜
Bir ara vermiştim. Çok pişman oldum. Ama yine olsa yine veririm muhtemelen. Çünkü ben asla akıllanmam.
Asla dersek asla akıllanmazsın! Hatırla 😬
Fkdkd ilginçsin
Zaten kabul ettin üstüne bir şey diyemem. 😃
Hayır veremem. Çünkü herkes kendi hikâyesinin baş rolündedir. Kişi ilk önce manevi yönden kendini doyuracak ve nasıl hissettirdiğinin tadına varacak ondan sonra değer verebiliriz başkalarına çünkü ben kendime değer vermezsen başkasına nasıl verebilirim? Veremem.
Nasıl değer verebiliriz? Sorusuna kendimizden başlayarak cevap vermeliyiz ondan sonra yan karakterlere geçiş yaparız...
Ailem her şeyden önce gelir. Onlara değer veriyorum..
Bunun dışında kalan insanlara gelecek olursam, hayır. Önceliğim daima kendimdir. Bu insanlar bizimle sonsuza kadar kalmayacaklar sonuçta. Hayatımızın belli bir periyodunda yanımızda durup ilerleyen zamanlarda ya kaybolup gidecekler ya da karşımızda duracaklar.
İnsanlara güvenmiyorum. Güvenmediğim kişiler için de kendimi paralamam. Aptallık olur.
Kendimden fazla vermem ama çok sevince kendimle eşit veriyorum. Çünkü o üzülürse, ben de üzülüyorum.
Hayır kimse benden değerli değil sonu pişmanlık olur
Bu arada profilini uzaktan gördüm saçların omuz üstünde uzun hafif kıvır zannettim ışıktan dolayı öyle göründü
Bence bir denemelisin yakışır
(Sadece fikir verdim yavşama yok yanlış anlaşılmasın)
Hayır anlamadım tabii ki.
Profili yakınlaştıralım öyle bakalım. Bence hiç yakışmaz 🙄
Bence bir dene bir şey kaybetmezsin. Kirli sakalla iyi durur profili yakınlaştırdım
Kendimi böyle hayal etmekte zorlandım 😃 şu an saçım ile ilgili başka planlarım var 😬
Bu öneriyi SS aldım teşekkürler
Ahjadjfjfjdk olur nasıl istersen
Bende uuzn saçlı uçlarını kıvırcık gördüm hatta ince bir bıyık ve top sakala var bu yorumdan sonra fotoya tıkladım kısa ve alakasız 😂 kafamız da baya kıyak sanırım
hahaha 😃
@Üyeadıalmadım hdjdjkdjdkdk göz yanılsaması diyelim
Arkadaş alkol kullanmıyorsunuz değil mi? Fjdkd üfleyin bakalım 👮🏻♂️
Gerçek görüntüyü gördüğüm halde hala öyle görmem gözlerimin güzele olan meyilliliğinden sanırım 😂😂 soran da aynı açıdan baksaydı uzatmak için can atardı
Sizin gibi bakmaya çalıştım ama olmadı inanın fkfkd
Ahahhajjscjfkkdkdnjdk
Gençler, nasıl gördüğünüzü şimdi anladım.
Bana tarifi etseniz ben o zaman fark ederdim 😃 yüzüme gelen gölgeleri saç zannettiniz siz. Niye baştan demediniz yahu?
Ajajdjkfkkfkkd e ben dedim ışıktan dolayı diye
Fkfkdkd Beynim algılamadı ışık diye söyleyince 😃
Olabilir insanlık hali smdmdn
Sağ ol ya teselli için fjdjsj
: ))))
Bunun ne insanın kendisine ne de karşısındakine, faydası yok..
Önce ben diyip çıkmalı yola..
Ama dikkat..! Bencillikle arasında belirgin bir çizgi vardır bunun..
Veriyorum ama sanırım bundan sonra daha temkinli yaklaşırım ne kadar başarılı olurum? Orasını bilemiyorum. O güzel atlarına binip gittiler :D
Sen de bir ata binip güzel insanların peşinden gitmen gerekir 😬
Otobüs ile git😕
Neyse su dök gidenlere 😃
Mevlana oldun birden 😃
Kendimden daha fazla değer vereceğim biri olma ihtimali sıfır zaten mantıken de bu imkansız neden çünkü ben kendi için yaşayan biriyim bana ne ondan bundan 😬
Veririm, sakınmam sonra verdiğim değerin aslında fazla olduğunu ve değmediğini hata yaptığımı çok güzel hatırlatırlar bana bende kendime daha fazla değer veririm çünkü canım kendim ❤️
Bazen kendimi frenleyemeyebiliyorum evet ama kendime değer verme konusunda eskisi kadar kötü değilim hatta çok daha iyi olma yolunda ilerliyorum.
Ailem disindaki insanlara hak ettikleri kadar deger veriyorum. Ne eksik ne fazla. Eger verilen degeri kaldiramiyolarsa o deger azaliyor zamanla
Bu çok büyük bir hata ben bunu fark ettim artık bir daha bunu yapmayacağım bir daha hiç kimseyi kaybetmekten korkacak kadar çok sevmeyi düşünmüyorum
İlk insan kendisine değer vermeli, ailem dışında kimseye o kadar değer veremem, ailem herkesten önce geliyor.
Kimse kimseyi kandırmasın, kimse kimseye kendisinden daha çok değer vermez. Her zaman insan önceliği kendisine verir
Bir insan en çok kendisine değer vermeli. Kendini birinci sıraya koyan insan zaten çevresine de değer vermeyi bilen insandır.
Kesinlikle
evet kızım dışında kendimden çok değer verdiğim bir tek kişi var
Kendimden çok değer verdiğim bir insan evladı olmadı.
Değer verdim etmediğini bırakmadı şimdi o kendi yolunda ben kendi yolumda.
Verirdim de öğrendim sonuçlarını artık vermemeye çalışıyorum, vermiyorum.
Bir insanın önceliği ilk önce kendisi olmalı daha sonra Ailesi Daha sonra da sevdikleri
Kendimden daha çok değer verdiğim biri vardı kafayı yedirdi 🤢
Cok seversem olabilir
Bazen unutup veriyoruz.
Bunu çok sevdiğim kişiye yapıyorum.
Hayir,✋o devir çoktan bitti 😌
Artık vermiyorum çünkü gerek yok
Vermem, kendime bile değer vermiyorum ki
başkasının yanında desem
Dedik bile sana yıkıyoruz bugün 🌬️💨💨
Verdim ben değersizleştim.
Evet veririm ama işe yaradığını da görmedim daha
vermiştim..