Yargılanmaktan korktuğunuz için paylaşmadığınız bir düşünceniz/fikriniz var mı?
Gizli olarak paylaşabilirsiniz. Bence herkesin vardır.
Gizli olarak paylaşabilirsiniz. Bence herkesin vardır.
hayır tam tersine ben sürekli kendimi sorgular ve yargılarım
iş yerinde bile yanımda çalışanlara bir şey anlatırken asla "ANLADIN MI" deMEM
en gıcık aldığım hitaptır. çünkü ben anlatamamış olabilirim. o nedenle bir konuyu bir işi anltaırken hep şunu derim. ANLATABİLDİM Mİ" belki benim anlatma sorunum vardır.
kibir çok kötü şey o nedenle asla kibir yapmamaya çalışırım. elimden geldiğince mütevaziyimdir. ve sürekli kendimi elştiririm kendimde eksik hata ararım. . kendimde bir şey bulamaz isem o zaman karşıya yüklenirim.
İnsanların düşüncelerini Zerre umursamıyorum karşıma geçse birisi sövse umursamam lafimi veririm kudursun kendine çünkü herkes kendi yaptığını kendisi çekecek asla korkarak yaşamam Bu hayatta hür düşünceliyim elhamdülillah kötü düşünüpte hayatımı mahvedemem güzel düşünürse insan her şey yolunda gider kendime zarar vermem
Cevap
11Cevap
kimseden korkum yok istediğim düşünceyi belirtiyorum
Yargılanmak güzel, insanları daha net görüyorum. Ön kabullerini gördükçe ön yargılarımı değiştirmeme neden oluyor kim olduğumu bana gösteriyorlar.
O kadar çok var ki Türkiye’de düşünüyorsa ben tam tersini düşünüyorum mesela
Yargılanmaktan korkmuyorum, aklıma koyduğumu yaparım
Hayır yok ayrıyetten yargılamayın abi bırakın insanları salın
Bazı geceler anne ve babamın malüm iş üstündeki sesleri geliyor onları izleme isteğim var ve bu fikrimi kismye söylemem sapık derler çünkü
Olgun adamlardan cok hoslaniyorum. Onlarin bana bir seyler ogretmesini ve sonrasinda sırnaşmak istiyorum
Çocuk sahibi olmak şart değil. Kendi iradenle de ebeveyn olmamayı seçip, mutlu bir evlilik sürdürebilirsin.
Bilmiyorum iğrenç ama tecavüz fantezisi istiyorum eşime soyleyemiyorum
Sevgilimle birlikte olmam ondan önce de üç kisiyle yaşadığım şeyler sevgilim dışında kimseye söyleyemedim
İllaki vardır ama şu an aklıma gelmiyor
Hemde neler neler
Oyle bir dusuncem yok
Sanirim en yakin arkadasimdan tahrik oluyor olmam
Valla burada bile gidip şikayet eder
Cinsel düşkünlük aşırı
bi sürü var ama şu an aklıma gelmedi
Söylersem yargılanırım:)
Gizliye al ve açıl hadi
dini inancım
Bende merak ettim
Elestirilemem herseyin en iyisi benim