Bence çay tiryakilerinden zarar gelmez.. :)) ☕

Bence çay tiryakilerinden zarar gelmez.. :)) ☕

Sanırım yok. Herkes, her şeyi yapabilecek potansiyelde. Herhangi bir özelliğe, huya veya bir şeye/alana ilgi duyuyor olması o insanın zararsız olduğunu göstermez.
Çayı açık içerdi bardağn diğer tarafından beni göre bilmek için... var sanki boyle seyler. bir insandan baska bir insana zarar gelmeyeceğini anlama yöntemleri. yüzde yüz çalışmasa da öyle hisseder insan galiba.
misal, sokak kedisini alıp seven, kucaklayan ve sevgi gösteren insandan zarar gelmez diye düşünüyorum mesela ben. yaniliyor da olabilirim ama zarar gelmez bence. yolda gördüğü çöpü yoldan alıp çöp kutusuna atan insandan da zarar gelmez. haksızlık karşısında susmayan insandan da zarar gelmez sanki. dediğim gibi. sanki. yaniliyor da olabilirim. olmaya da bilirim. bilemiyorum...
Çayı açık içmek dışında hepsi bende var.. Zararsız insanım demek ki.. 😅
Rica ederim..
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir. Bu nedenle kalbi duygularını, akıllıca karar verenlerden zarar gelmez. Ama kaymaklı künefe sevenlerden de zarar gelmez gibi 😄
Kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına da yapmayan insandan zarar gelmez evelallah.
Rica ederim..
Cevap
8Cevap
Kendi menfaatini geriye atan insanlardan zarar gelmez.
Herkesten her türlü zarar gelebilir.
İnsan için bundan zarar gelmez demem.
Hayvanları seven
Hepimizin içinde birer şeytan vardır onu dinleyip dinlememek kişinin kendi iradesine vicdanına kalmış bişeydir her an herkesten bir şekilde zarar gelebilir
Tiryakicime katılıyorum çay içtiğin için cim oldun 😂 çay seven insanı çok seviyorum ya ama soruya cevap verip birine buluşmaya geldim ben yeter bh kadar cevap nerde o mai
Herkesten, her şey beklenir. Bundan zarar gelmez, bu öyle birisi değil dedikçe hep hüsrana uğradık. Kimseye inanmıyorum nefret ediyorum insanlardan.
Genelde bu tür genellemelere karşıyım ama aklıma bir örnek geldi. Bence hayranları seven insandan kimseye zarar gelmez.
Yok bunu yapan insandan zarar gelmez.. yok şunu yapan insandan zarar gelmez.. her insandan zarar gelir, insan zarar veren bi varlıktır
Vicdanlı ve merhametli insandan zarar gelmez.. İçinde merhamet duygusu kalmayan insandan uzak kalmak gerek..
Diyemiyorum her insandan zarar gelebilir aman çay doldururken üzerinize dökebilir tikkat etmek lazım 😅
Yiyeceklere, içeceklere bağlamam zarar vermeyecek kişileri... Ama vicdan sahibi, Allah korkusu olan insandan zarar gelmez..
Hayvanlara da selam veren ve konuşan kişiler diye düşünüyorum.
Valla herkesten her türlü zarar gelir. Ben güvenmiyorum kimseye o konuda
O şekilde net bir şey söyleyemem çünkü insanların her an ne yapacağı belli olmuyor
İçinde merhamet duygusu olan insandan zarar gelmez.
Allah korkusu olan insandan… Ama yapmacık değil, gerçek… Merhametli bir de…
Her an herkesten zarar gelebilir. Senin için ölüyorum diyip başkalarına dirilenleri gördü bu gözler.
maalesef.. Sonra gerçekten ölenlerle onları aynı mezara koydular..
:) öldürdüler
Yanlarına kalmaz yarına kalsa da..
Yanına kalmaz mı cidden :)
Gözümüz görür mü bilinmez ama ahımın tutacağını biliyorum..
En berbat halde nasıl kalmayacaksa öyle kalmayacak hem de..
Belki de sana edilen ahlar daha beterdir nerden biliyorsun :)
Ben neyin ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini biliyorum.. Bunu tek taraflı değil, olabildiğince objektif olarak düşünüyorum.. O yüzden vicdanım rahat..
Kendi açından bakınca için rahat ediyor demek.. Unuttuğun şu ki herkes kendi açısından bakınca kendini haklı bulur. Sen başka insanları suçlarken ellerindeki kana bak Burak.
Her açıdan bakıyorum, empati yapıyorum.. Kimsenim kanına bulanmadı ellerim çok şükür..
ellerin değil, sen bulandın. önemli değil
Benim kime bulandığım belli.. 💚
biliyoruz kime bulandığını 😉
Sevindim anlaşılmış olmasına..
Ona göre davransın herkes.. Burdan ilan etmiş olayım..
herkesi boş ver sen kendine bak
"Nahif" bir insandan bilinçli bir zarar gelmeyeceği kanaatindeyim
Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma, yanına otur. Çünkü kötü insanIarın türküIeri yoktur.” Neşet Ertaş
Çay var içersen ben var seversen yol var gidersen çay önemli
Yok öyle bir şey her seven zarar veriyor
Türkü dinleyen insandan zarar gelmez..
Çay tiryakisiyim benden her türlü zarar gelir 🥺
Kitap seven insandan zarar gelmez
Millet olarak hastayız şu romantizme
Beni seven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?