Kişilik & Karakter Hangi insandan zarar gelmez? Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kahve içen insandan zarar gelmez bence. Sizce hangi insandan zarar gelmez? #MrKaos Hangi insandan zarar gelmez? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Her insandan zarar gelir. Her insan potansiyel zarar verici akıl taşır. 1 0 Yorumla
Real-_-Madrid Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kendi halinde kimseyle muhatap olmayan insandan zarar gelmez yani en azından o insanı kızdırmadıkça 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendi halinde kendi için yaşamaya çalışan birisinden gelmez diye umuyorum. 1 0 Yorumla
marişkaks Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl İnsan en çok kendi kendine zarar verir düşündükleriyle yapmadıklarıyla ya da iyi niyeti fazlaysa 1 0 Yorumla
Nefertitidediklan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Neden kahve içenler iyi mi hep. Ben kötüyüm mesela 1 2 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl İstisnasın demek ki Yorumla Nefertitidediklan +1 yıl Olabilir Yorumla
Renayaymin Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben kahvede çay kolada içki sıgara hiç bişy içmiyorm demki benden çok ca zarar gelir😂 1 0 Yorumla
zezeycbn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Karakteri düzgün ve kibar olan insandan zarar gelmez. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayvan sevenlerden… merhametli geliyor bana… 🤭 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her insandan zarar gelebilir garantisi yok 1 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Güvenilir insan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her insandan zarar gelir. Her insan potansiyel zarar verici akıl taşır.
Kendi halinde kimseyle muhatap olmayan insandan zarar gelmez yani en azından o insanı kızdırmadıkça
Kendi halinde kendi için yaşamaya çalışan birisinden gelmez diye umuyorum.
İnsan en çok kendi kendine zarar verir düşündükleriyle yapmadıklarıyla ya da iyi niyeti fazlaysa
Neden kahve içenler iyi mi hep. Ben kötüyüm mesela
İstisnasın demek ki
Olabilir
Ben kahvede çay kolada içki sıgara hiç bişy içmiyorm demki benden çok ca zarar gelir😂
Karakteri düzgün ve kibar olan insandan zarar gelmez.
Hayvan sevenlerden… merhametli geliyor bana… 🤭
Her insandan zarar gelebilir
Her insandan zarar gelebilir garantisi yok
İçi dışı bir insandan zarar gelmez.
Down sendromlulardan.
İnsan olandan.
Bendennn gelmezz
Dürüst
Herkesten zarar gelir emin ol
Herkesten gelir.
Güvenilir insan
hayvansever veya hayvan sahibi