+1 yılMerhaba.
İnsan istedikten sonra neden olmasın? Nefes aldığımız sürece umut var demektir değişim dışardan değil ancak içerden başlar, siz kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin önemli olan bu gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta, aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor, sabrınızı koruyarak geçmişe bir sünger çekerek sil baştan yapıp yeniden başlayabilirsiniz..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer genç böyle dost sadece sen değilsin ülke gencleri artık ev gencleri oldu bende atanamadım atansam ama aşkında evliliğinde peşi sıra geleceğini biliyorum simdilerde ise tek umudum iktidarın değişmesi iktidar değişirse ülke güzel yönetilir ekonomik kriz biter iş artar alımlar artar
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Çok dert etmeyin böyle şeyleri vaktinden önce hiç bir şey olmaz zaten sen sabırla bekle iş aramaya devam et bende 28 yaşındayım üniversite mezunu işsizim sevgilimde ayrıca çokta dert etme böyle şeyleri
04 Yorumla
Soran+1 yılEl de hiç bir şey olmayınca insan dert ediyo. Bir iş bulsam kendime güvenim de gelir. Maddi durumda biraz mod düşürüyor. Nebilim gğzel günler gelse artık.
- +1 yıl
Gelir sen canını sıkma dertleşmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Hayat herkesin yüzüne gülmüyor. Bazıları doğuştan şanssız. Tüm çabalarına rağmen hayat sana beklentilerini sunmuyorsa sunduklarıyla mutlu olmayı bilmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk anlamında tamam da iş anlamında öyle diyemicem parasal konu sonuçta bu durumla da mutlu olamam.
- +1 yıl
Cok dogru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hiç bir işi kendime layık görmüyorum. İşleri küçümsediğimden değil fkkdkd. Neyse marketlere başvur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çabalamaya devam edin vaz geçmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok vazgeçmiyorum devam ediyorum yine bakalım nereye kadar gider bilmem
+1 yılÇabalama doğru zamanda karşına çıkacaktır. Bir şeyler için çabaladığımızda ters tepiyor işler. Hayırlısı zaman alır bazen, ama gelir... sonuçta hayırlısı olsunda. İş konusunda da eğer refah yaşayamıyorsan bir çok yolun arasından para kazanmak için tercih yapmalısın artık 2 yıllık üni mi desem (4 vs. de olur yaş için 2 dedim.) bilemeyeceğim ya da eğitim durumuna göre (mezun olduğun tür.) işler bulabilirsen senin için güzel olur iyi dilekler diliyorumm ✋🏻
412 Yorumla- +1 yıl
En büyük silah kadın için söylüyorum ekonomik güçtür..
- +1 yıl
@DarKDayS__0034 Aynen harikasın çok doğru👍🏻🤝
Soran+1 yıl@DarKDayS__0034 kesinlikle ben de o kadar istiyorum ki.
- +1 yıl
Kuracağın bir ilişkide bile özgürlüğün olur;
Esaret göstermek zorunda değilsin; - +1 yıl
Umarım olur bak ilişli şanstır bazen isabet eder bu bazen elinde değil;
Ama iş kariyer ve ekonomi insanın kendi iradesine ve aldığı isabetli kararlara bağlı bir durumdur.. - +1 yıl
@DarKDayS__0034 evet evet 😊
- +1 yıl
Pardon ilişki…
Soran+1 yıl@DarKDayS__0034 tabiki iş konusu insanın biraz da kendi elinde katılıyorum. Ama elimden geleni gösteriyorum. Başvuru yapıyorum. Ama dönen genel de yok.
- +1 yıl
@DarKDayS__0034 Aynenn
- +1 yıl
Sabır göster olacaktır..
Ne meslek olarak başvuru yaptın..
Soran+1 yıl@DarKDayS__0034 endüstri Mühendisliği ile alakalı tüm birimler
- +1 yıl
G. T. Mümkün mü acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk olarak iş icin sorucam, kpss yi denedin mi? Veya ales ile akademisyenlik vs. Bunlarda bi secenek. Ve bide iş bulamadığın tüm boş anlarinda ingilizceni gelistir bence eger o varsa başka bir dil. Çünkü Cv nin değerini arttiran seyler. Ve sevgili konusuna gelirsek amaann boş ver sen kendini sev yeter birak sadece saygi duysunlar sana başkasinin sevgisi olmasada olur. He illa birkez yaşasaydim bari diyorsanda sosyal kulüplere katıl insanlarla kaynaş. Resim olur müzik aleti, dans, dağcılık ne bilim hersey olur sosyalleştikce şansın artar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 30um. Kendi alanımda çalıştım şu an başka bi iş yapıyorum. Sevgili aşk konularında ben de şansızım yalnızlık kaderim oldu.
Bizim ülkede iş zor. Olmadı başka alanlara yöneleceksin. Sevgili konusundan da anlamıyorum23 Yorumla
Soran+1 yılTabiki işin vsr ama insana belli süre sonra yanında biri olsun da ister haklısın ama en azından paranı kazanıyorsun. Bak ben de ikisi de yok. Umarım bulursunuz siz de birini.
- +1 yıl
Akışınq bırakın hayatı
Ben çabalıyorum aramıyorum ama o bulsun diye uğraşıyorum ne saçma ara ara bakıştığım oluyor ama nedense uzaklaşıyorum 😅 biraz çapkınlık kıskançlık var gibi
00 Yorumla
+1 yılİş bulmak zor ki vasıflı bir alanın varsa. Sevgili bulmak yerine kendini geliştir, tarzını olustur. Sen bakımli olunca emin ol sana gelecektir doğru kişi.
00 YorumlaSevgili biraz kişiliğinize bağlı bir durum, elinize yapabilecek iş geçti mi de denemelisiniz. Parayı beğenmemezlik yapmamak önemli yoksa alternatif çok var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlız değilsiniz ama tek farkımız bende aynı zamanda işim var.
İşi arayarak bulursunuz ama sevgiyi aşkı arayıp bulamazsin.
Bakalım kismetimizde varsa birşeyler olacak.00 Yorumla
+1 yılSevgiliyi boş ver önce ayakta durabilmelisiniz o yüzden önce iş bulun iş daha önemli nasibiniz kısmetiniz sizi bulacaktır🙂
10 Yorumla
+1 yılSenden bir yaş büyüğüm. Yılmak yok, yola devam. Ben de aynı durumdayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın inşallah düzene girer hayatımız bakalım.
- +1 yıl
İnşallah tatlım
- Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılİş konusunda sorunum yok ama aşk hayatim yasak elmadan beter
01 Yorumla
Soran+1 yılAhshahaha
İkiside birbirine benzer. İkisinde de eksik bir şey yapıyorsundur. İyi analiz etmek gerek objektif bir bakışla kendini sorgulaman gerek :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey nasip. Nasibinde yoksa olmuyor. Yalnız unutma ki kaderin çabana bağlı. Korkma dene! İş sana gelmez sen kovala!
00 Yorumla
+1 yılBence sal gitsin takmamayı dene ama gerçekten zor bir durum yaşadığın.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisilik hakkinda bisey bilmedimiz icin genel bir sorunun genel bir cevap olacak. ama eger amacin gercektan sourunun cozum aramak ise, kisilik ve sorunlar daha detayli yazman gerekiyor. mesela genelde ne tur sebeb den solay is veya iliskiler bulamiyorsun. ya da dogum bilgilerinizi yazin ki bisey anlayalam ve yardimci olamaya calisalam.
012 Yorumla
Soran+1 yılKişilik olarak uyunmlu sevecen bir insanım iş görüşmelerinde de pozitif ve güler yüzlüyüm
Cevap sahibi+1 yılpeki genelde ne tur sebebleri dan dolay is bulamiyorsun? ya da buluyorsun ve uzun surmuyor? dogum tarihin nedir?
Soran+1 yıl5 Ağustos
Cevap sahibi+1 yılyil?
Soran+1 yıl1995
Cevap sahibi+1 yıl1995 dan emin misin?
genel olarak, tarif ettindan tam ters bir kisilik var, iletisim de cok iyi olan olan, cabuk biseylar ogrenebilen, merakli, buyulyeci ve sevimli birisin. 95 dogumlusen eger, ozgurluk cok onemli olabilir. bir de ego meselesi var. ya cok egolu davraniyorsun ya da tamamen egosuz. bu durum hayatta genel olarak sorunlarinin ana sebeb olabilir. Aileye de cok bagli birisin, ben ego konuya bir az dusunmesini tavsiye ederim. peki ne okudun, ne tur is ariyorsun belki de aradin is sana gore degil, belki bir az yon degistirmen lazim
Soran+1 yılEndüstri mühendisiyim
Cevap sahibi+1 yılokudun bolum iyi, kisiligiye uyugun, problem cozmeye yetenek de var, iletisim de var, yoneticilik yetenek de var. bunlar hepsi iyi bir endustri muhendisde olmasi gerekiyor. ayni zamanda yaratıcı ve entelektuel birisin. peki:
1- ego sorun oldunu dusunuyormusun?
2- duygusallik ile ilgili bir sorun olabilir. ornek insan iliskilerde her olay kendin duyugulara gore olcuyor olabilir misin? yani benin can, can. senin can patliycan hesap?
3-otoriter bir annen ya da baban, kisitlamalar getiten biri var mi? ya da aile ye de cok duskun ve bagli birisin, bir cesit asagılık kompleks olabilir mi?
senen 2021 de biseyler bitmis gibi gorunuyor, bir arkads, bir iliski, ya da bir is. ama son 7 ay den yeniden biseyler baslamak, basarmak, yeni den dogmus gibi bir enerji hisediyor olabilirsin. ama aile ya da baska biri trafdan olan kistlamalar dan dolay elleri baglayip suya atilmis gibi hisedebiliyorsun. degilse nasil hisettini anlatir misin?
Soran+1 yılHiç egolu bir insan değilim. Tam tersi hatta. 2021 de değil 2022 yılında bir ilişkim bitti aynı zamanda girdiğim işten çıkmak zorunda kaldım
Cevap sahibi+1 yıldedim gibi hic ogo olmamasi da ego sorunudur. yani ego konusunda balans getirmelisin. onumuzdeki 8 sene daha aybi durum devam edecek. bu sure de hayat sana hayata basarili olmak icin butun gerekli dersler vermek istiyor. en onemli ogrenmesi gereken seylar:
1-ego da baland getirmeye. ne cok ego olacak nede egosuz davranacaksin. yaptigi isi icin itibar/kazanc icin konusmaya egreneceksin gibi. iddali olmaya, kendine savunan biri olmaya ogreneceksin. baskalara degil, kendine guvenen biri olmaya ogreneceksin. bunlar hepsi ego sounlar.
2- cevrendeki dunyaya pratik yaklasim gelistirmeye ogreneceksin.
ogrenmeye basladinde icinde "yetmeme duygusu" yok oldunu goreceksin. yaraticilik ve otorite yanlısı
ve hevesli oldugnu artarat his edeceksin.
isten 2021 de ayrilmasi daha iyidi, iliksi de 2021 de bitmesi iyidi, ama eger ikiside 2021 de basladi ise, genede bir az gec oldu ama bitmesi iyi oldu. cunku yeni arkadaslar, yeni cevre, yeni is, daha cok sosyel olmak icin cok firsatlar vardi (son 6-7 ay icinde) halen de var. degerlendirmesini tavsiye ederim. ama gercek basari icin kendi icinde edo ve duygu konusunda degisiklik yapman gerekiyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok.
Cevap sahibi+1 yılrica edrim cok :) bol sans dilerim
+1 yılYanlış arıyorsun demek. Yaptigin iyi niyetli de olsa hataları gözden geçir sonra yine debe
04 Yorumla- +1 yıl
Dene
Soran+1 yılAynen ilana bakmayı bilmiyorum yanlış arıyorum demek Allah Allah sağol tavsiyen için
- +1 yıl
Hayir iş açısından demedim. Şu anda aşkı bulamaman için dedim
- +1 yıl
Sadece bazen iyi niyetli kendimizi küçük dusurucu hatalar yapıyoruz. Kendini farket ve istediğin vizyonda birini kafamda tasarla otamatiman çekilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer sürecin bir sonu vardır.
Sen bu döngüyü sonlandırmak için çabalamaya devam et.
cut.00 Yorumla
+1 yıl30 yaşın dayım işim var, bu hayatta hiçbir şeye sahip değilim, olmak istemedim çünkü kaybetmek yüreğime ağır gelir çok şey kaybettim
00 YorumlaHayat böyledir, belki doğru zamanda cabalamiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadsr çabalıyorum muhakkak doğru zamana da denk gelmiştir
+1 yılrabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sadece sabır
02 Yorumla
Soran+1 yılİnançlı biriyim ben de ama artık yoruldum gerçekten gğzelleşicek mi hayatım artık şüpheliyim
- +1 yıl
fazla karamsar olma yeni insanlar tanımada kendini geri koyma istanbulsaydan da eğer iş konuşunda biri olmazsa biri illaki olur kafanı takma
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyi bir eğitim hayatın olmadıysa iş konusundaki sorunlu hayatın bu şekılde devam edebılır, zaten iş hayatına atılırsan sorun halıne getırdıgın bır çok şeyı umursamazsın. sevgılılıge gelınce belkı dırekt evlılıge hazırlanacaksın hiç bılemezsın
00 Yorumla
+1 yılİş konusu için söylemiyorum da belki de sevgili konusunda en doğrusunu sen yapıyorsundur
10 Yorumla
+1 yılSevgiliden yana benimde yüzüm gülmüyor ama iş konusunda şanslıyım
00 YorumlaSevgilisizlik neyse de işsizlik çok koyuyor ya 😣😣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl27de sevgili araman sacma. Evlilik yaşın geçiyor sevgili derdindesin
00 Yorumla
+1 yılbulursun ikisinide iste acele et gir iyi kötü asgari bile olsa gir esde acele etme
00 Yorumla
+1 yılBiraz da akışına bırak istersen zorlayınca olmuyorsa zorlamayınca kessin olur.👍😅
00 Yorumla
+1 yılHicmi sevgilin olmadı en son ne zaman çıktın biriyle
00 Yorumla
+1 yılgel ben seni alacammm hem iş hem aşk vadediyorum sana ne diyorsun ama tek şartım var...
00 Yorumla
+1 yılNe iyi iste yalnizken daha iyisin biz kizlar boyle daha iyiyiz daha gucluyuz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bende aynı gençliğim hep işsiz geçti hiç sevgilim de olmadı sosyal hayatım da yok kendimi hayatın dışında kalmış gibi hissediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Senin gibi bitane bulcan boyle devam etcek. Nolcak tencere kapak misali
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılDirenmeye devam edin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili bulmak için nasıl bir çabadasın merak ettim. Hadi iş bi nebze daha kolay
01 Yorumla
Soran+1 yılİş için çabaladım asıl. Aşk anlamında da hayatıma giren bir iki insan oldu ilişkim içim çabaladım ama değmedi onu demek istedim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİş zor, sevgili de ister istemez para gerektiriyor, önce işe odaklan yavru kuş
010 Yorumla
Soran+1 yılBen de ilk işe odaklanıyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılNe mezunusun
Soran+1 yılMühendis
Cevap sahibi+1 yılBi’ branşın vardır sanırım
Soran+1 yılEndstri
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir şehirde misin acaba? Sizin meslek kapsamı çok geniş aslında
Soran+1 yılÖyle ama yine de bulamıyorum. Büyük şehirdeyim
Cevap sahibi+1 yılÇok özel değilse şehir belirtebilir misin, belki tavsiye verebilirim
Soran+1 yılİstanbul ve İzmir de bakıyorum
Cevap sahibi+1 yılTütün fabrikaları çok iyi şartlar sağlıyorlar orada, hem netten hem elden CV bırakabilirsen şansın olabilir, onlar mevcut piyasadan çok etkilenmiyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu ülkede sevgili bulamıyorum diyen kızlara nedense inanasım gelmiyor.
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlke değiştir ben artık düşünüyorum bu ülkeden cacık olmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Prodilinde Ataturk olan birinin bunu demesi derinden yaraladi
- +1 yıl
@l_i_l_i_t_h Ne yapalım başka tepedeki vatan haini
Bence iş konusunda çabalamaya devam et ama sevgili konusunda akışına bırak arayışta olma
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim bakalım
Muhtemelen erkeksin , kiz olsan bin tame bulursun , erkeksin 1 paran yok 2 tipin yok
00 Yorumla
+1 yılGelecektw bwn temsili ailemle yaşar giderim diye kendimi teskin ediyorum djjcdjdj
00 Yorumla
+1 yılgüzellik var mı?
iş için tecrübe var mı
E bir de çene... ağzın laf yapacak aga00 Yorumla
+1 yılİş için çağrı merkezine başvur istersen adını vereyim başvur belki olur
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir sehirde değilsen iş de zor ablacım birine güvenmek de Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
+1 yılbi kere iş konusunu alalım önce kendine bak hani onlar ne istiyor rakiplerinde ne var sende ne yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTamam abla sevgiliyi buldun 18 yaşında daha çıtır delikanlıyım. Böylece iş vulmana da gerek kalmadı direkt benim eve taşınırsın kira derdi de yok 😄
02 Yorumla
Soran+1 yılHshshs yok canım sağol ben küçüklerden hoşlanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılNapcan 35 yaşındaki amcaları ya. Şeker gibi çocuk var burada hemen evleniriz 😂
Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Çocukta yapamadım kariyerde 😑😑
11 Yorumla
Soran+1 yılAy sorma beee
Mesleğin var mı peki
03 Yorumla
Soran+1 yılVar da bulamıyorum o işle ilgili
+1 yılŞanssızsın demek ki🙇
04 Yorumla
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
İstanbul, neresinde?
Soran+1 yılKadıköy
- +1 yıl
Aaa dip dibeyiz
+1 yılHayırlısı olsun sıkma canını. Nerde yaşıyosun?
07 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Yaş kaç? Boy kilo kaç? Sosyal biri değil misin?
Soran+1 yıl1. 60 60 çok sosyal değilim iş hayatımda olmayınca. Arkadaş grubunda çok yok tekim genelde
- +1 yıl
Anladım, arkadaş grubu yapman lazım. Nelerden hoşlanıyorsun?
Soran+1 yılYani ben pek arkadaş grubu sevmiyorunm. Yani şey mantığı kaç yaşında insanım arkadaş ne mutluluğu vericek bir sevgiliyle paylaşım ayrıdır. Ben arkadaşlarımla gezince pek mutlu olamıyorum. Zaten şu an kafam iş konusunda. Maddi alanda o yüzden aekadaşmış çevreymiş çok mutlu etmiyo açıkcası.
- +1 yıl
Anladım. Konuşalım mı biraz
- +1 yıl
?
+1 yılMesleğin ne ne üzerine iş arıyrosun
02 Yorumla
Soran+1 yılEndüstri mühendisiyim
- +1 yıl
Bu meslekte bile iş bulamıyorsan gerçekten vay halimize diyorum başka bir şey demiyorum
+1 yılYılmak yok yola dewam
00 Yorumla
+1 yılGizlenerek bulamazsın
00 Yorumlaboş ver sıkma canını onlardan bende de yok
00 YorumlaKimseye gerek yok ama kağıt sana lazım…
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bosber zaten dunyanin sonu geliyor
05 Yorumla- +1 yıl
Daha degil gibi
- +1 yıl
😌😌😌
- +1 yıl
Allah bilir
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki yeterince cabalamiyorsun
00 Yorumla
+1 yılvardır bunda da bir hayır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen olmaz ve elden bişi gelmez
00 Yorumla sonunda zengin koca bulursun
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler