+1 yılKadın dediğin sevmeli, sevildiğinde mutlu olmalı güler yüzlü sevecen olmalı, erkeğine sahip çıkmalı dışarı gözünün kaymasını müsade etmemeli, anlayışlı kibar ve yeri geldiğinde bir o kadar da sert olmalı... erkek dediğin adam dediğin kişi de karısına sahip çıkmalı gözü dışarıda değil karısının üzerinde olmalı ondan başkasını görmemeli koruyup kollamalı candan yürekten sevmeli sarıp sarmalı... ilk sorunun cevabı ilk fotoğraf güler yüzlü yani kısaca SEN...
41 Yorumla- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
Kişiden kişiye göre değişir ama üstteki kız alttaki kızdan daha güzel. Normal bir bayanın en azından bana samimi bir ilgi duyduğunu hissettiğim zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum :D (Bu arada erkek kız farketmez bir insan sana değer veriyorsa otomatikmen sende ona değer veriyorsun. Ne kadar verirsen o kadar alırsın)
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :)
Diş gorunus mu insanlari dis gorunusuyle yargilamak cok cirkin bir davranistir senide onuda tanimiyoruz oyle deilmi erkek olsam dis gorunusle insan yargilayn birini arkadas olarak bile kabul etmezdim bu benim fikrim
02 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüşe göre yorum yapın. Yazıyor mu canım orda? Bir daha oku öyle gel :)
+1 yılhayatımın kadın istemeyen dönemindeyim
ilk resimdeki sensin dimi soru ayağına kimi seçerler diye baktın ayrıca kendini popüler sanan süslü bayanlar o resimdeki kadar çirkin olmaz hadi by00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- 144 Yorumla
- +1 yıl
:) İnşallah.
- +1 yıl
Romeooo imana geldi😊 en iyisi
- +1 yıl
Eksileyen ateizdir :))
yüzün güzelmiş, biraz zayıflarsan harika olursun.
www.stylekadin.com/.../...z-sa%C3%A7-modelleri.jpg
bu kadar güzel olsun demiyorum ama bu ten renginde ve kendince bir tatlılığı olsun işte.13 Yorumla- +1 yıl
Zayıflıyıyorum :)
- +1 yıl
:) Eyv
+1 yıldişilik öyle her kadında yok maalesef evet kadınlar ama odunlar. bende ikizler burcuyum kadınımda neşelilik ve canlılık ararım ama akıl da lazım. aklı olmayan kadın adamı ipe götürür. sonuçta erkekler olarak bizim önce arzularımız dış güzellik sonra akıl gelir hayır diyene erkek değil tiyatrorucu derim ben
01 Yorumla- +1 yıl
Hııı :) Teşekkürler
Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. O ilk resimdeki kizimiz güresci mi
O nasıl koldur ya ;)
Bu arada populer suslu sanan dedigin kizin tipi cok kötü ama bunlar dururken mesela
https://instagram.com/p/tCyWaasAuj/07 Yorumla- +1 yıl
Hayır güreşci değilim , hobim gereği kollarım sürekli hareket halinde o yüzden böyle:)
- +1 yıl
Resim :) Duralit sağolsun :D
- +1 yıl
Önce ki sorulara bakarsan bulabilirsin :)
- +1 yıl
Ediyor tabi :)
+1 yılVarsa alalım bunlardan ahaha:)
https://i.hizliresim.com/WrXn12.jpg
https://i.hizliresim.com/1npyMA.png03 Yorumla- +1 yıl
Bulursam gönderirim :)
- +1 yıl
Ahah Gizemin hayranıyım 😍
- +1 yıl
Tatlı :)
Iyide bu karşılaştırdgın kız bildiğin kendini çirkinleşemk için her şeyi yapmış başka bir kız bulamadın mı ne kızlar var instagramda
51 Yorumla- +1 yıl
İnstagram kullanmadığım için hiç aklıma gelmedi. Ayrıca bunuinternetten buldumm. Herkesin fotoğrafını da izinsiz kullanmak istemedim.
Umutsuz vaka olsam da fikrim değişmez ^^ curiouswalker.com/.../...0b8289191e97d4be96c89.png
03 Yorumla- +1 yıl
Allah kavuştursun :D
- Sağlık konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yıl2. Fotoyu görünce koşarak uzaklaştım hehe :)
Ya önemli olan güven versin. Kişiliği düzgün olsun. Tabi aşırı boya küpüde olmasın. Aynen 1. Deki gibi sade.. :)02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :)
- +1 yıl
Rica ederum :)
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinide beğenmedim benimki bu olsun
www.pembefikir.com/.../adriana-lima-1.jpg20 Yorumla iyi de sen kendine güzel dedittirmek için kötü birini bulup koymuşsun ahahaha :D
74 Yorumla- +1 yıl
Ona kotusun diyenlere de cemkiriyo acik acik ego tatmini ama bence kendi guzel degil
- Sağlık konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yıldış görünüşe bakıpta sıcak kanlı olup olmadığını anlayamam bu davranışlarla alakalı görünüşle değil biz gördüklerimize inanınyoruz hissettiklerimize değil
00 Yorumla Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendinden daha cirkin kara kuru birsey bulup eklemis oraya , seni akilli seni :))
17 Yorumla- +1 yıl
Tam aksine. Bu kızı gerçekten beğendim ben. Zevk meselesi diye buna diyorlar heralde. ayrıca buda benim en eski ve en çirkin fotoğrafım. Kız tam benim olmak istediğim bir durumda. Beğendiğim için koydum :)
- +1 yıl
Alttaki kız Nicki Minaj makyajı yaptiği için böyle Normalde fazlasıyla güzel bir kız Aynı zamanda Abd'de fazlasıyla fanı olan bir Youtuber İsmi de Bethany Mota. Yani çirkinlikten baya uzak
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
2. Fotografta gercekten suslu havali vr bakimli biri olsaydi emin ol cevaplar cok farkli olurdu
20 Yorumla
+1 yılİlk resimdeki kız güzelmiş. Ama ön plana çıkmış çok. Diğeri çok vasat. :D
Bu arada kişilik olarak kendini popüler hissedenlerden nefret ederim. Sanki bizim iki kolumuz iki bacağımız var onun üç. Ne yönden kendini yüksek görüyorlar acaba. :)00 Yorumla
+1 yıl1 numara süper
https://www.youtube.com/watch?v=JoBwDAzZOBk12 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D D:
- +1 yıl
:):) demi
+1 yılİkizler mi? Aman Tanrım. Anlaşamadığım tehlikeli burçlardan birisin.
06 Yorumla- +1 yıl
Evet , ikizler. Tehlike doğrudur ama sevin beni :D :D :D
- +1 yıl
Dostum imkansız sevemem ben seni :) Ben Boğa burcuyum dilim sivridir benim kaldıramazsın laflarımı, sen laflarımı kaldıramayınca benim sınırlarımı yıkmaya çalışırsın. Bunu da ben kaldıramam. Ben yöneticiyim sen ise asi kız. Pekmezin içine tuz atılmaz. ;)
- +1 yıl
İkizler burcunda imkansız diye birşey yook.) Yıkarım da zaten :D Atmayak o zaman :D
- +1 yıl
Yıkamazsın :) Yıkmaya çalışırsın sadece :) Sen o sınırları yıkmaya çalışırken ben sana çoktan "Bye Bye" çekmiş olurum :))
- +1 yıl
Hıh pislik :)
- +1 yıl
hahahaha :D Üzgünüm yapı meselesi :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayif olan daha guzel ne olursa olsun. Sen bencee cok kilolusun belki sevgilu bulamamaktaki tek nedenin bu. Kiz dedigin zayif olur azcik.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu lafları söyleyecek kadar cesatin var , kendine güvenecek kadar da yüzün olsaydı..
Cevap sahibi+1 yılAhaha ego tatmini iste acik acik. Benden sana iltifat pohpohlama yok bacim git kilo ver oyle gel ben 30 kilo verdim ver senide goreyim. Boyle sisman sisman sevgilu bulman mumkun degil bak benden soylemesi. Ayrica 2. kiz senden bin kat daha guzel. Haydi bakalim al o egonu ikile bakiiiiiiim
👎😋
+1 yılİlk resimdeki gibi olsun isterdim
Bende ikizlerim
Yerine göre davranmak bizim işimiz04 Yorumla- +1 yıl
Bendensin :D
- +1 yıl
:) hava grubuyuz ama su gibiyizdir istediğimiz kabın şeklini alırız
Delirtmeyin uleyn bizi :D - +1 yıl
Yakar yıkarız ortalığı :D :D
- +1 yıl
:D iyi gaz veriyoruz birbirimize :D
Süslü bayan başa dert açar onunla uğraşamam tercihim hr zaman sıcak kanlı olanlardan fazla güzel olunca birşey oluyor mu olmuyor içten olunca işin boyutu değişiyor.
00 Yorumla
+1 yılYanliz karsilastirdiginda komedi yani oyle tip sokakta ne arasin.
40 Yorumla
+1 yıl2ciyi gorsem yasama sevincimi alir yahu -_-
=^-^=10 YorumlaBirinci foto diyelim diye ıkıncı fotoya cırkin kız resmi koymussun 😃😃😃 neyse n sen bir ara sormustun sanırım guzelmiyim tarzım nasıl falan hatırladım gibi
00 Yorumla
+1 yılHayatımın kadını Meg Ryan
https://hizliresim.com/b4v5dV00 YorumlaBenimki
https://i.hizliresim.com/8E6l41.jpg
Masumiyet müzesi...10 Yorumla
+1 yılIkisi değil bu https://hizliresim.com/R6rWy6
11 Yorumla- +1 yıl
Bendekiler buna molotof atar :D
+1 yılsoğuk erkekler tercihimdir bayanlarla ilgilenmiyorum
30 Yorumla
+1 yılilk resmin senin olduğu belli zaten :D tabikide sen :D
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
rica ederiz reiz
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. Fotograf icin adam akıllı bir kız bulsan emın ol aldıgın cevaplar farklı olacaktı
50 YorumlaSağlık konusunda 790 cevap paylaştı. haksız rekabet olmuş alttaki fotoğraf palyaço gibi onu zaten isteyen çıkmayacaktır yani biraz daha makul bir foto olmalıydı :D
10 YorumlaKAdın dediğin Taş olmalı fsıtık olmalı Hatun olmalı Sütun olmalı :D:S. fkshkdjhsafjhsajdhsa
27 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
inşaat mı yapıyoruz hayırdır, taş sutün :) araya 18, lik demirde lazım mı :)
- +1 yıl
Taze bitti :D
- +1 yıl
:D :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılo ne Allah aşkına kendine güvenen süslü bayandan kasıt bu mu :D :D hepsi böyle değil ki bu ne :( ikisini de beğenmedim.. insan olsun yeter yaa
10 YorumlaBirinciyi alacan ne isterse verecen varım yogum senin olsun ikinciyi de bir sete mete gönderin korku filminde kullansinlar bizimde katkımız olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım Allah'ımmm :D :D Gönderiyorum hemen :D
- +1 yıl
Amin
- Sağlık konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj yagmuruna hazir ol bayan :) l*n deli oluyorum adam gibi soruya 3 cevap su sacma sapan soruya kac cevap geliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye hazır olayım anlayamadım? :) Hıh
- +1 yıl
Bosver madam
gene kendinizi sıkıştırdınız araya :) tamam ilk resim. s
20 YorumlaSağlık konusunda 309 cevap paylaştı. 00 YorumlaBu degil bu da degil bu hiç değil bu bizim köyden bile degil
00 Yorumlagayet idealsin aynen devam et diğerleri gibi olma yolu yol değil
00 Yorumlaİkisiylede işim olmaz. İnsanları dış görünüşüne göre seçmek ahmakların işidir
10 Yorumla
+1 yılNormal bayan on kat daha güzel.. ama makyajlıdan yoksa o da idare eder o kadar iyi diyemem :D
00 YorumlaKesinlinlikle 1. Resim. Hem gorunusu hemse huyu guzel olsun. Cok guzelsiniz sohbet etmek isterseniz sevinirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılinsan evladı olsun vatanını milletini sevsin. Allahtan korksun yeter.
00 Yorumlaİkincisi resmen midemi bulandirdu 😨bu durumda birinciyi tercih ederim ☺😆😇
00 Yorumla1. linkteki gibi normal olsun 2. ne öyle gece görsem inme iner :D
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen siyah saç ve beyaz ten seviyorum :D jessica de gouw gibi
10 Yorumla 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher ikisi de değil benimle değilsin :))3. resim (olmayan resim) bence en güzeli tam tipim :))
00 YorumlaAma kıyas çok saçma normal makyajlı birini neden koymadın? İkinciyi tabiki kimse istemez
00 Yorumla
+1 yılben erkek olsam benim gibi bir kız ister miydim bilmiyorum, hoş ben tarzımı seviyorum :D
00 Yorumla- Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yıl1 olsun bizim olsun :) evine ailesine eşine sahip çıksın
00 Yorumla
+1 yılbakıre şakacı sıcak kanlı duygusal erkegının dedındedn çıkmayan.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bu kadar şeyi istiyosunda..
Sana sormazlar mı , bunları hakedecek ne yaptın? Diye.. - +1 yıl
sorarlarmı?
İlki çok hoş insanin kalbim duracak gibi bu güzeluyin karşısında
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılerkek kadına köle kadında erkeğe cariye olmalı ancak ozaman işler yürür aşk meşk falan yalan
00 Yorumla
+1 yılHer halükarda 1. Resim tabiki hem güzel hem sempatik görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk resimdeki kızı tercih ederim. İkincisi ne yahu öyle?
00 Yorumlaikisini de karıştırıp ortaya değişik bişey çıkarmak en doğrusu
00 Yorumlahiçbirini istemem biraz güzel birazda sıcakkanlı olabilir
00 Yorumlaİkisinide istemem şahsen ben
30 Yorumla1. tbiki 2. ne o öyle korktum:DD
11 Yorumla- +1 yıl
Kafası olmasa güzel olabilirmiş
+1 yılMalsin bence:( TABİKİ SENİN GİBİ SAKA Mİ
20 Yorumlaüstteki kızın içine girsem saatlerce çıkmam :p
02 Yorumla- +1 yıl
Bende izin verecektim zaten.
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi