Ona, onu asla bırakmayacağını kanıtla, o senindir. Ama saygı çerçevesinde, takıntı halinde değil. O gelecektir. Kadınlar eğlenip bırakacak adamı istemez hayatında
2 ay
Vay s*kik beta seni. Amguard. Canını çok yakarlar senin haberin olsun. Kadını köpeğin yapacaksın. Gidiyorsa daha hızlı gitmesini sağlayacaksın. Kalıyorsa da benim belirlediğim sınırlara ayak uyduracak. Kadın senin cepte olduğunu anladığı an s*ktiri çeker sana yeni birini bulup. Saf olma bu kadar.
Öyle davracanaksin ama aldatmicaksin dedim mi :)
Dayı sence "sen hayatta en güvendiğim insansın sen beni sevene kadar beklerim" diyip bi zaman sonra en yakın arkadaşıma "kabul ettim o beni sevmeyecek daha fazla kendime bunu yapamam dayanmıyorum" diyen bir erkek özleyip döner mi yoksa bitirmiş midir temelli
O anki ruh halinden dolayı dertleşip umutsuzluğa kapılmıştır hala istiyor
4 yıl oldu sence hala istiyor mudur? Seven erkek yazmaz mı yoksa irade güçlüyse kendini tutar mı? Aramız kötü değildi ve bunları arkıma dedikten sonra bile uzaktan uzaktan hep izledi beni
Senin onu istemdigini düşünüyor
Yazsam sence bi umut var mı yoksa zaten bitirmiştir ve senin yazman gözünde küçük düşmene sebep olur mu dersin
Takip at yazma
Diyorsun? Düşüncem bakalım. Sağol taktikler için
Ben erkeklere bı kız olarak hadi bı tavsiye. İlgiyi yoğun ver. manipülatif ol. Trip atma. O atarsa. Sevgi sözcüğüne boğ. peşinden koş. tamamdır artık burada sizin hakkınızda eski sevgilimi nasıl döndürurum diye başlık açar hep kuz
Eksiğin var peşinden koş değil ona düşünmesi için zaman ver
Burada niyet güzel ama cümle biraz tehlikeli 😅 Kimse “asla bırakmam” diye sahip olunacak bir şey değil. Güven, tutarlılık, saygı, emek; işte bunlar bir kadını yanında tutar. Kadınlar sadece eğlenmelik adam istemiyor, doğru; ama sırf gitmesin diye tutunup kalan adamı da istemiyor. Dengeli ol, hem sev hem sınırlarına saygı duy, gerisi kendiliğinden gelir 💫
Cevap
2Cevap
Kadınlar kızlar sevdiğine hep yenilir bence doğrusu
Bravo bu saatte benden daha sacmalayanida varmış.😂👏🏻
Hayatın kendisi zaten bir saçmalık değil mi :)
Çok doğru akıllı adamsın belli
Kesinlikle çözmüşsün olayı
Alkış
Bu bir kadını kaybetmenin yolu.
Alla alla bak sen
Ben anlarım az çok yani
Hee diyorsun
Narsist olanı severler
Kötü davran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?