"Sandığın şeyin sandığın olmamasıdır" denilmiş. Sizi sevdiği sandığın kişinin aslında sizi hiç sevmemiş olması, insanın yaşayacağı en büyük yanılgılardandır..

"Sandığın şeyin sandığın olmamasıdır" denilmiş. Sizi sevdiği sandığın kişinin aslında sizi hiç sevmemiş olması, insanın yaşayacağı en büyük yanılgılardandır..

Küçük bir kelime oyunu yapalım... Sandığın şey, sandığın olmasın... Sandıkta gerçeklerin olsun, aldanma... En büyük yanılgı, aşk ile ilgili... Hepiniz aşkın çok güzel bir şey olduğunu zannetme yanılgısı içinde, ayaklarınızın yerden kesilmesi hissine bayılıyorsunuz, oysa beyninizin salgıladığı hormonlar vücudunuzda kolbastı oynuyor, farkında olmuyorsunuz. Görseli birebir yaşadım... Aslında hiç sevilmemiş olduğumu da çooook sonra farkettim.
insan duygularını yaşarken o kadar yogun oluyor ki aslında bunu anlayamıyorsun ne zaman anlıyorsun ancak ona karşı olan duygularında sorun olduğunda..
Velhasıl mantığı biraz ön plana almak lazım
Çok yaralayıcı bir cümle paylaşmışsın evet bunu onun için hayatımı bile riske attığım insan sayesinde anladım. Bu Kalbin aşk nehirlerinim suları boşa akmışmış
Konuşup tartışıp Bi karar verildiğinden bir zaman sonra tekrar eskiye dönen insanların yanılgısını geçmişte çok yaşadım
Cevap
10Cevap
Kesinlikle en acı şeylerden, en ağır yanılgılardan biri bu. Bizi aslında hiç sevmemiş birine bizim bir ömür adamaya meyilli olmamız.
Sandığın sandık fındığın fındık olursa her şey sana oluyor sanırsın
Aşk yanılgısı
Bu tarz yanılgılar genelde insanın karsısındaki insana kendini fazla kaptırıp kaşıkla alıp kepçe ile vermeye benzer hak etmeksizin duyguları fazla fazla verip kendimiz gibi sanıp ℅100 güven duymak , bu bence zamanı gelince kendimi kontrol edip yapmamı gerekiyor öteki türlü hep bir yanılgı içerisinde olacagız... 🥂
Genel yanılgı diye bir şey yok. Bazen düşündüğün şeyler çıkmayabiliyor. Hepsi bu
Dövme yaptırınca abdest geçmiyor. Bu yanılgı çok fazla 😂
İsim ver dövelim fosil 😂
Oooo fosil fenomen insanlardan nefret edıyorum dıye açıklama yaptı 😂
Abartma konusunda Nirvanayım 😂
Mesele BNE 😂
Tahmın mı 😂 fosıl soyleyıp duruyorsun zaten 😂
bazı durumlarda mantığınla bazı durumlarda duygularınla hareket edersen kazanırsın. işte o ikisini karıştırmak en büyük yanılgıdır
Aslında her İnsan sevilmediği anlar. Sadece anlamamak ister olay budur..
Kalb ile Beyni
Dengelemek gerekiyor.. Duygular yogunken pek mümkün olmuyor.
Anlık duygularla tepki vermek yanıltabilir genelde.
Gördüğüm en kotu insanın bile önceden bir çocuk olduğunu ve kalbi olduğunu varsaymak.
Ben de detayda ki yanılgı dan diyorum 😂😂
Bu yüzden çoğu zaman temkinli yaklaşıyorum insanlara bağlandım mı tam bağlanıyorum çünkü :(
Bizden bir b*k olmaz düşüncesi 🙂
Hakkimda őnyargili olmalari
Seni hiç bırakmayacağima düşmek en büyük yanılgı.
Karşı taraf hakkında düşüncelerinin yanlış çıkması
Doğru bilinen yanlışlar gibi gibi
Sevilmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?