Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Tuhaf ama annemde ağlayamaz kolay kolay. Ama asla vicdansız bir insan değil.. hatta babamı sadece iki kere ağlarken gördüm. Ben sulu gözün tekiyim :D galiba her şeye zorlayan benim. Uzun lafın kısası vicdansızlıkla alakası yok, yapı meselesi.
Herkesin olaylara karşı tepkisi aynı olmak zorunda değil. Bunu diyenlerin çoğu herkesin kendisi gibi olmasını istiyordur veya başkalarının da bir yaşantısı olduğu gerçeğini kabullenemiyordur.
Sorunlu insanların tepkilerini çok kafaya takmamak lazım.
Hayır canım tabi ki. Ağlamayanlar üzülmüyor, acı çekmediği anlamına gelmez. Ağlamamak bir savunma mekanizması olabilir, kesin bir yargı oluşturamayız...
Ben cenazelerde bile ağlayamam yani o kisilik meselesi herkes her şeye aynı tepkiyi vermek ya da aşırı üzülmek zorunda değil sonuçta kimin ne haddine de onları dediler ağızlarının payını verseydin insanın aglamamasina da karismazsin yani pes ama banada demişlerdi dedenin cenazesinde ağlamadı falan dedim ki istesem saniyesine sahte ağlarım çok yetenekliyim o konuda ama ben ağlayan bi insan değilim çok uzulsemde kimseyi çok uzuldugume ikna etmek zorunda değilim demiştim susmuslardi tabiki
Hayır tabi ki hiç alakası bile yok sadece ağlayan insanların vicdanı vardır diye bisey söz konusu olamaz bazı insanlar ne kadar ağlamaya çalışsalar bile ağlayamazlar ama içten içe üzülürler aynı benim gibi bana da bunu çok diyorlar çevremdekiler ama artık umursamıyorum bile sende umursama canım herkesin vicdanı vardır tabi ki ama bazıları çok belli etmezler ama üzülürler bazıları ise aksine çok belli ederler.
Hayır ağlamayan insan içine atar o daha kotü ağlasan rahatlarsın. Ben mesela asla ağlayamam üzüntüden ölsem de ağlayamam tutarım kendimi moralim çok bozukken çok gülerim mesela belli etmem üzüntumu duygularımi belli ederim açık sözlüyumdür ama üzüntümü beli etmem
Ağlayınca kendimi aciz ve zavallı gibi hissediyorum. Ama vicdansız değilim. Bilâkis salya sümük ağlayan duygusal psikopatlardan daha insancıl ve merhametli olduğuma kalıbımı basarım.
Gülüyorum veya tepkisiz kalıyorum. Ağlama isteğim olsa da kendimi buna zorlasam da ağlayamıyorum. Çok nadir ağlarım biriktirip, onda da kimsenin haberi olmaz.
asla değil galiba benimde mesleğim icabı kaldığım zor bir durum insan içine atıyor buda bagajımızı çoğaltıyor galiba aslında dahada sıkıntılı bir durum maalesef:(