Bu Soruyu Öyle Bir Kafada yazıyorumki aklınız durur neden insanlar ağlayamaz. benim duygularım askerde 115 sayarken öldü. bir kadını sevdim 19 yaşınaydım öyle sevmiştimki saçının teline zarar vermedim 5 sene onun beni sevmesini onun benim için bişeyler yapmasını beklemedim sadece askerden gelene kadar sevmesini istedim. çokmu şey istedim çokmuydu bu ben onu öyle sevdimki şu an sarhoşum içimi dökmek istiyorum ve sevenim yok... ben ondan sonra sevemedim o benden sonra evlendi duydumki çocugu olmuş gözyaşı neden akmaz be arkadaşlar neden ağlayamaz insan şimi diceksiniz degermi deger be kardeşim biz deli gibi severken onun başkasına gitmesi ona degiyorsa benim şu an içip körkütük sarhoş olup onun için içmem deger be kardeşim... bana bir çözüm bulun lan ağlamak için izlemedigim film kalmadı köpekleri daha fazla sevmeye başladım..., hachi izleyin çaldı lan çocuklugumu sevgimi duygularımı hani benim ve benim gibilerin gençligi...
Alışveriş & Hediyeler konusunda 984 cevap paylaştı.
1 Litre Gözyaşı' nı izledin mi kardeş ağlarsın belki 15 'nde ilk aşkını bulan hastalıktan o aşkı yaşayamayan kız hala hayattasın sevgin ne kadar büyükse unutman o kadar zaman alacak Allah yardım etsin ama kendini kaybetme O sensiz yaşamışsa sen de O'nsuz yaşayabilirsin O' nunla doğmadın ki. Geçmişi bırak yaşadığın ana dön lütfen.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekurler aksam cok kotu haldeydim anca kendime geldim banyo edince insan unutuyo hic aklimda yoktu ya birden oldu icmeye basladim iste fena olmusum acıklaman ve bni anladıgın icin tesekurler.
Ben yazından kendini eski sevgilide hapsettiğini sanmış üzülmüştüm haline kardeş gerçekten sevindim bir hayatın var her şey bizim için arada üzülmen doğal ama inan geçicek benim geçti şükür darısı başına bir gün ileride yine mutlu ol ama ne olur son günün olabileceğini düşün ve mutluluğunu bozmasına izin verme kimselerin
emin ol ki şu an güçsüz görünecekgim kimsem yok şu an okadar içtimki ağlamak istiyorum ağlayamıyorum hani ahmet kayanın bir sözü varya hani benim gençligim anne bende şöyle diyorum hani benim sevdigim hani benim senelerimi çalan anneeeee kusra bakma mery kafam güzelse elbet bir sebebi var sevmek suç bu mk yerindeeeeeağlayamadığım için gülüüyorum...
hani bir söz yazmışya ahmet kaya hani benim gençligim anneeeeeee şu an çok sarhoşum be kardeşim özlüyorum be kardeşim sevgimi duygularımı çalanları özlüyorum sevemiyorum be kardeşim...
En İyi Cevaplar