Küçük bir çocuğun hayata sorunlu bir şekilde gelmesi ve çocuk olması gerekirken bazı durumlarla yüzleşmesi ve o durumları yok etmek adına çocukluğunu bir kenara atıp mücadele etmek için çabalaması, erkenden büyümesi, genç olması gerekirken yaşlanması vesaire vesaire.
Kemal Sunal'ın bir filmi var ya doktor altı ay ömrün kaldı diyor onada piyangodan para çıkınca tuvalet yaptırıyor. Benim hayatım da öyle. Senin ki gibi borçla geçti her şeye kavuştum istediklerimi yaptım durumum şimdi iyi çok şükür ama ömür geçti yaş geçti. Annem babam öldü evlenemedim, bende tuvalet yaptırmayı düşünüyorum.
Oha o ne demek djdjfkfk Manyak yine yanlış anlaşılacak cümlelerinden birini topluma açık alanda kurdun djdjfkf Ben mi çok fesatım dicem de yoooğ sorun parmaklarında djdjfkfk
Söylediklerimden çok sustuklarımda saklıyım.. Ve gizlediklerimde gizliyim.. Beni anlamak için; Konuştuklarımdan çok Sustuklarıma kulak verin.. Aklım sukütu sever benim.. Çünkü çok ağır ödeştik biz hayatla.. Ben sonu olmayan çok yollardan geçtim.. Üç Noktalar Koymaz Bana…
hep başımın dikine gittim ve kimsenin sözünü dinlemedim, pişman mıyım hayır ve bana yapılan herşeyi aklıma kazıdım. ve bu beni öfkeli ve asi birisi yaptı.. ama hep güçlü oldum ve asla pes etmedim, acılarım çok ama güçlü olmak zorundayım:-)
Hayatim boyunca mucadele ettim, Yapamazsin diyenlerin inadina yaptim, sevmeyenlerin aksina kendimi alanimda gelistirip belli bir konuma ve mevkiye geldim. Azimli , guclu irade ve adaletli bir olmak icin cabalayan biri olan soyleyebilirim
Dünyaya bir kere geliyorsun ve her geçen saniyenin tekrarı yok ilerde yapmadığın için pişman olacağın sana bir şey katacak herşeyi yap ki bir ayağın çukurdayken niye bunları yapmadım diye yakınma BU BENİM HAYAT MOTTOM SŞDLWŞDLWDŞ
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Teomanın şarkısında geçiyor "kayalar kesti ayaklarımı yine de bi şeyler hissetmek güzel hala bu dalgakıranda"