- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayinsanın kendini tek bir cümleyle anlatması aslında hem zor hem de samimi bir sınav gibi. Ama düşününce, beni en iyi anlatan cümle herhalde şu olurdu:> **“Sakin görünürüm ama içimde fırtınalar sessizce konuşur.”**Çünkü ben genelde dışarıdan bakıldığında soğukkanlı, ölçülü, hatta bazen fazla kontrollü biri gibi görünürüm. Fakat içimde her zaman bir hareket, bir düşünce, bir his yoğunluğu vardır. Dışa fazla belli etmem ama her şeyi derinden hissederim. Bazen bir bakış, bir kelime ya da bir müzik bile içimde saatlerce yankı bulabilir. Bu sakinliğin içinde sabır, empati ve düşünce vardır. Kolay kolay öfkelenmem ama bir şey kırarsa da o kırıklık hemen onarılmaz. Aynı zamanda umudumu kaybetmemeye çalışan bir yanım da var; ne kadar yorgun olsam da, hep “yarın daha iyi olur” diyen bir tarafım vardır. Kısacası, ben ne tamamen fırtınayım ne de tamamen durgun deniz ikisinin arasında bir denge. Yani bazen içimde rüzgâr eser ama dışarıdan bakan, denizin yüzeyini hâlâ sakin sanır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılHayatımın yarısı insanların beni dağıtmasıyla diğer yarısı da kendimi toplamakla geçti 😊🙋
16 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
🙏💖🌺❤️🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılSınırı aşıyorsun
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin cevabına baya güldüm, “beni sinir etmeyin” gerçekten yeri geldi mi tam hayat mottosu oluyor 😂 Hele insanların gereksiz ısrarıdır, saçma hareketidir, ortamlarda insan sineği gibi dolanan tipler yok mu... Benim için en doğru cümle galiba “Dobra ol, dostum ol!” olurdu. Dürüstlük her şeyden önemli, yoksa çekilmez bir hal alıyor ortamlar. Ya senin huyun çok tanıdık geldi sanki!
12 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılSenin yaşında insanın sabırı daha yeni yeni test edilince, “beni sinir etmeyin” moduna otomatik girmen aşırı normal 😏 Ortamda saçma tiplere tahammül etmek seviyen bence fena yüksek ama umarım gereksizlerle dolup taşmaz etrafın. Sen bu tavrını koru, bir de çok takılma, keyfine bak 🍀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılGadası diyebilirim 😅
15 Yorumla- 1 yıl
Aklımdasın
- 1 yıl
En kısa zamanda 🙃
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılyalnızlık
11 Yorumla- 1 yıl
🥹🙏🏽
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
sinirim üçe ayrılır:
kızıp ağlarım
sinirlenip agresifleşirim
kimseyle konuşmak istemem13 YorumlaAnnemin cümlesi "Kaç yaşına geldin utan biraz bak Ayça bile yapmıyor"
Not: Ayça teyzemin kızı ve 3 yaşında :D
122 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey sebepsiz değildir.
En çok kullandığım ve hayatımla özdeş olan cümle bu.11 Yorumla Beni anlatan herhangi bir cümle Yok ya kendimi bir cümleyle sınırlandırmayı daha doğru sevmiyorum
12 YorumlaGenç yaşta bedeni var
Ama ruhu ihtiyar kafayı ülküsü turanla bozmuş bir deli kurt11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merak etme halledicem o is bende cümlesi ve hallederim😂
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHasta uyandı mı arkadaşlar olurdu herhalde gergin oluyorum çünkü
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen🙏☺️
- 1 yıl
Teşekkür ederim efendim
Gizli Üye(25-29)1 yılHarika hahaha iyiyien iyi kötüyken çok kötüyümdür
25 Yorumla- 1 yıl
Harika cevap harika olması gereken jajajaj
Cevap sahibi1 yılBence de hahahah
- 1 yıl
Harika olmaya devam hahaha
Cevap sahibi1 yılEvet hshdhdhd
- 1 yıl
😂😂😂😏
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Huyuma gidersen melek gibi adamım ama hainlik yapıp damarıma basarsan şeytan bile beni gördüğünde abi bir emrin var mı diye sorar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHemen ayna karsısına geç ve seni sinir edenlere baş küfrü iyi hissedeceksin 😅
119 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDaha iyi olır diye dedim yoksa farkındayım edersin
Cevap sahibi1 yılHadi canım herkesinde yüzüne edilmez edilen olur edilmeyen olur ama bi şekilde etmek iyi gelir sende ediyomuşsun sorun yok o zaman devam 😆
Cevap sahibi1 yılYakısır sana yüzünden belli 😃
Cevap sahibi1 yılAsırı çekin var sinirde sana çok yakısır eminim küstah agresif birazda şımarık bi yüzün var
Cevap sahibi1 yılYüzünden okuyorum herşeyi. Sen zor birisin ama tadındanda yenmezsin. Güzellikten ziyade çok fazlasıyla çekicisin. Her cvp verdiğinde baktım resmine. Seni tasıyabilen erkek ( bu zamanda çok az ama) fazlasıyla mükafatını bulur.
Cevap sahibi1 yılBenimde burada işim amacım bu. İnsanlara yardımcı olmak. Senin konu yardımcı olmak değil ama yeri gelmişken değindim. Ama tavsiyelerede pek acık değilsin ama yinede söylemeden edemicem; birazcık esnek olabilirsen genel anlamda sen daha iyi huzurlu hissedersin. Biliyosun ne kadar sert eyvallahı olmayan harbi kız olsanda seninde içinde naif bi yanın var. Bazen mutsuz ya da modunun kötü olmasının sebebi bu. Kendini gözardı ediyorsun.
Cevap sahibi1 yılİşte biraz törpüsü kendini fikrimce çünkü sen zarar görüyosun bak sorunda bile sinirlendirmeyin dedin ya hani, ancak sen sinirleniyorsun onların ne kadar umrunda? Şimdi genceciksin ama içinde birikiyo bunlar farkında olmadan ve bedenen ya da psikolojik olarak patlıyo bi yerden sonra. En başta da bu yüzden küfret rahatla dedim şakayla karısık. Çünkü küfür belki iyi bi halt değil ama deşarj olmanın iyi bi yolu. İnsanlar deşarj olmayı bilmiyor ihmal ediyor sonrada mutsuz karamsar ümitsiz...
Senin en büyük sorunlarından biri anlaşılmamak. Anlaşılmadığın için öfke birikiyor sonra bu kız neden böyle diyolar. Seni anlıyorum.
Cevap sahibi1 yılBen tesekkür ederim hırçın ama pamuklara sarılıp sarmalanıp sevilesi kız.
Cevap sahibi1 yılŞimdi gördüm resmin değişmiş 😀
Farklı sen görmek güzelmiş
Ne yapacağı kestirilemeyen, kendine eğlenceli ve ruh hastasıke
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl"Nefret ettiriyorsun insanı" bi dönem benimle özdeşleşmişti.
119 Yorumla- 1 yıl
Seni yine nefret ettiriyim mi? Akajskskdkdkdk
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim tren göndermesine gelmeni beklerdim sana orada tuzak kurmuştum sen niye nefretime dokunuyon😀
- 1 yıl
Bu daha eğlenceli skskskdkdkd
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim gelip bir nefret doldurup saatlerce kaybolmak çok eğlenceli olsa gerek😀
- 1 yıl
Sürekli yenileyip taze tutuyorum işte ben de olmasam nefret ettirenin yok. Bundan sonra hep nefret ettireceğim güvendesin ahahahsjsjdjdkdkdkdl
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim ben bunu hakedecek ne yaptım acaba diyorum hatta dur sen demeden ben yapayım şükür namazını da halledeyim 😀iyi ki varsın sen de olmasan beni kim böyle düşünür, nefretle beslerdi :)))
- 1 yıl
Bunu hakedecek ne yaptın bilmem belki Kadir gecesi falan doğmuş olabilirsin böylesi insana veli nimet neticede kolay denk gelmez ahahahahajsjsjsjsjsjsjdkd
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim babam şey demişti ben doğduğum gün ay 🌙 böyleymiş dedemin sarı bir öküzü varmış o doğum sonrası sütten kesilmiş dağlar tepe tepeler yar olmuş diyolar
Bence Allah demiş bu kadar mükafat yeter bu de belan olsun:))) - 1 yıl
İşaretler zaten belli etmiş belanın sinyali ta o zaman gelmiş. Müjdelenmişsin gibi bişey ahahahahahahahsjsjjdjd
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim öküzün sütten kesilmesi de mi bence de müjdelenmişim burnundan getireceğim senin demiş evren 😂
- 1 yıl
Anandan emdiğin süt fitil fitil burnundan gelecek demiş. Sarı ve öküz ruhlu biri tarafından nefrete batacaksın demiş. İyi ki varım ajsjskdkdkdkflflflfl
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim mesajları okuma konusunda ne kadar da başarılısın böyle yazma konusunda da aynı başarıyı beklerim.. anamdan emdiğim süte kadar göz dikti kadın😂😂
- 1 yıl
Başarılarım gözlerini kamaştıracak sabret inci tanem ahahahahahahsjsjsjsj
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim Vız gelir dağlar denizler yaban eller Sabret mi diyon gözlerimin kamaşmasını boş ver de sıkıldım ha haberin olsun👊
- 1 yıl
Ne derler bilirsin sıkı Can iyidir çabuk çıkmaz.
Allah sabredenlerle beraberdir. Aslansın sen yaparsın aıaısjskskskskskdkdk - 1 yıl
@Barbiemiyimneyim günüm şimdiden aydınlanmasın demek bunları not ediyoruz Aslanım ben yaparım 😀
- 1 yıl
Yine çok düşünceliyim bu düşünceli hallerim de ayrı tatlı ahahahajsjsjdkdkd
- 1 yıl
@Barbiemiyimneyim nefretimi düşün!
Kesilecek sütü düşün
Doğarken evrenle anlaş mesajlar yolla
Geceden güneş olup doğma hahah yazarken düşünce komasına girdim - 1 yıl
Benim kafa öyle zehir ki komaya falan girmiyorum. Beyin loblarıma eğlence çıkıyo seviniyo keratalar akskskskskdkdkd gerçi zaten bilirsin nasıl keskindir zekam anlatmaya gerek yok 😎
Ne verirseniz onu alırsınız
21 Yorumla
1 yılEvde en çok kullandığım, "Yalnız kalmak istiyorum."
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. bilmiyorum, benlik değil, beni rahat bırakın😂
111 Yorumla- 1 yıl
Konfor severim. Kaprizliyim. Çanuk rahatsız olurum. Mesela uzak mesafeli bir yere gidiyorsam ayy terledim yoruldum ayakkıb vuruyor diye sürekli söylenirim😂Sorumluluk hiç sevmem. Öfke kontrolu bende de zaman zaman olmuyor. Birinin bir ihtiyacı varsa mutlaka yardım ederim hatta toplum içinde en çok kendimi bu konuda duyarlı görüyorum yardım severimdir ama biri ihtiyaçtan değil de keyifine gel yardım et dese etmem kimsenin işini yapmayı sevmem çünkü. Tembelim ama bir işi yaparsam en iyi yapanlardan biri benimdir.
1 yıl"Sus." Benim fav cümlemdir
11 YorumlaBen evlenmek istemiyorum yine🤣
113 Yorumla
1 yılBenim moralimi bozamazsınız aldırmıyorum.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSalla gitsin. d
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen mor ışın Kılıçlı kara şövalyeyim
111 Yorumla- 1 yıl
Bana güldün ha kılıcımın tadına bak skzkzk
- 1 yıl
Yoo ışın kılıcı bu neyle kesicen
- 1 yıl
Xjxkkx yaparsın sen
- 1 yıl
Tanımıyorum reis 👍🏼 dkxkxk
- 1 yıl
Tanışırız
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılAllahım sabır ver 😅😂
13 Yorumla- 1 yıl
😅😅
Beni benden öğren herkese aynı değilim. ben
11 YorumlaÖyle bir cümle daha olmadı
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılAnladım der Her şeyi gecistiririm
11 Yorumla
1 yılBen bilmiyorum bana sorma 🤣
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen tanrının yalnız adamayım
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılRahat olun halledicem
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılVarken bile, problem yok😂
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
1 yılSöz vermeyeyim, konuşuruz..
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıymet bileni canımdan çok severim.
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEyvallah sevoo
Cevap sahibi1 yılSevo evet
Cevap sahibi1 yılBen o kişi değilim kanka tanımıyorum seni anılara degindiysem kusura bakma.
Cevap sahibi1 yıl🥳🙏
Cevap sahibi1 yılİyi akşamlar :))
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDarlamayın beni yorgunum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılNe güzelde yazmıyoruz birbirimize
10 Yorumla
1 yılSizi kesinlikle kafama takmıyorum
10 Yorumla
1 yıl“Neden bukadar iyi biriyim”
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. biliyorum demem bilmiyorum
10 YorumlaLütfen beni rahat bırakın sanırım
10 YorumlaFazla samimiyet saygıyı çürütür!
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBana ne.
11 Yorumla
1 yılNe anlatıyorsun sen
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
1 yılMinnettarm
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAkrep
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. hallederiz
11 Yorumla
1 yılReis
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılİşine bak
11 Yorumla
1 yılSaygılı, efendi
13 Yorumla- 1 yıl
✨️👏🏼
- 1 yıl
Teşekkürler hanımefendi
- 1 yıl
Rica ediyorum ne demek
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılAdamı hasta etme
12 Yorumla- 1 yıl
🫣😂
1 yılDaha bitiremediniz mi?
11 Yorumla
1 yılmabed
13 Yorumla- 1 yıl
hem gizli saklı hem özel hem keşfedilmemiş :D
1 yılGenco djdj
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılAmaaan boş ver 😂😂
127 Yorumla- 1 yıl
Üzülmezsin hiç tavsiye ederim sorun çözer bir bakış açısı 😂
- 1 yıl
Dimi ya hep dert hep dert biraz rahat olalım rahatlayalım 😂
- 1 yıl
Bak şu an beni de isyan moduna getirdin 😂😂
- 1 yıl
Eğer sen edeceksen söyle ben yanındayım 😂
- 1 yıl
Hahaha yeter be artık şu kızı bir rahat bırakın gitmeyin üstüne Vala fena oluruz 😂
- 1 yıl
Anaaaa egelimisin sen
- 1 yıl
Ondan böyle iyi laflıyoruz bende İzmir 😂
- 1 yıl
Demek ondan bu sohbetin akışı 😂Gel gel güzeldir İzmir 😇
- 1 yıl
Başak çok sevilmem ben burcumla 😂😂
- 1 yıl
Burcum sevilmez ben sevilirim 😂
- 1 yıl
Sen de öylesin ama ben aldığım enerjiyi yansıtırım 😇
- 1 yıl
Rica ederim egeli 😇 güzel yorumlaşma için ben teşekkür ederim esas 😇
- 1 yıl
En kısa zamanda bir daha 😇
1 yılGit ötede havla
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılgit başımdan
14 Yorumla- 1 yıl
Aferin
Cevap sahibi1 yılseninki kadar olmasada
- 1 yıl
Mütevaciyiz
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılUykusuz, aksi, nalet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beni deli etmeyin..
10 Yorumlasen bilirsin
10 YorumlaKafamın tasını attırmayın
10 Yorumla
1 yılBunu daha önce düşünmedim
10 Yorumlaben hallederim
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem