Kültür & Sanat Sizi anlatan en güzel cümle nedir? Hifa01111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ... Güncellemeler+1 yıl Kelime değil arkadaşlar 😌😂 Sizi anlatan en güzel cümle nedir? Cevapla Nedir Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Geceleri denize yansıyan yıldızları gökyüzüyle karıştırdın. 0 1 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Güzel..
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil. 1 1 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Süper.. Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Sanki evren avuçlarımın içinde ve tüm sırrına vâkıf olmak üzereymişim gibi.. 0 1 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Hay maşallah Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeni hayat felsefem olan söz "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.” 😉 0 1 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Sözün özü çok büyütmeyin 😊 Yorumla
Dunya75 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yaşanmamış bir hayat boşa geçen bit ömür 1 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beklentisiz yaşam, az insan çok huzur.. 0 2 Yorumla Hifa01111 +1 yıl Benim de hayat mottolarımdan biri beklentisizlik.. Yorumla by_x- +1 yıl En doğrusu.. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sekreterini sîken, çayını kendi doldurur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geceleri denize yansıyan yıldızları gökyüzüyle karıştırdın.
Güzel..
Ya bir yol bul, ya bir yol aç ya da yoldan çekil.
Süper..
Sanki evren avuçlarımın içinde ve tüm sırrına vâkıf olmak üzereymişim gibi..
Hay maşallah
Yeni hayat felsefem olan söz "Meseleleri mesele etmezseniz ortada mesele kalmaz.” 😉
Sözün özü çok büyütmeyin 😊
Yaşanmamış bir hayat boşa geçen bit ömür
İnsanları kullanmayan, vefakâr..
Beklentisiz yaşam, az insan çok huzur..
Benim de hayat mottolarımdan biri beklentisizlik..
En doğrusu..
Sekreterini sîken, çayını kendi doldurur
Beni açık edecebilecek bi tanım olsa
Sabirli
Anlaşılmayan yitik
zeki ama tembel
Saf temiz
Cümle diyor okuma cahilleri
😂👏🏻😂
Kürt sevmez
Bu cumle