Hangi kelime ya da cümleler yüreğini okşar, seni yumuşacık yapar?

Hangi kelime ya da cümleler yüreğini okşar, seni yumuşacık yapar?

Benim yüreğimi yumuşacık yapabilecek şey gerçekten koşulsuz sevildiğimi hissetmek ve güvendiğim sevginin samimi bir sevgi olduğunu bilmektir. Yoksa şu cümleyi kurdu, şu sözcüğü söyledi de çok mutlu oldum diyemem.
Seni seviyorum derse durduk yere. Kaşımı gözümü öpüp güzel şeyler söylerse içim gidiyor...
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim.
Sözlerden çok sevgi dolu bakışlar, yumuşak dokunuşlar ve beni anladığını yansıtan mimikler yüreğimi okşuyor. Sözlerin yansıttığı gerçeklik fazlasıyla değişken.
Bunlar yanında olunca anlamlı, ama ya uzak olunca?
Benzer zaman dilimlerinde benzer duyguları hissetmek de sözlerden anlamlı. Uzaktayken bunları da sözlerle dile getiriyoruz elbet ama tek tarafın övgüleri ya da sevgisini dile herhangi bir zamanda dile getirmesi yeterince etkili olmuyor.
Tek taraflı hiçbir şeyin anlamı yoktur ki soruda hiç öyle bir şey kastetmedim aslında. Demek istediğim biraz da kızgın, yükselmiş ya da üzgün bir anda yelkenleri suya indirmeye yarayacak, yüz güldürecek şeyler gibi düşünülebilir.
Tek taraflı derken kast ettiğim şey, senkronizasyon. Hissedilen duygular arasında bir senkron yoksa uzak ilişkide sözler de anlamlı olmuyor. Ben mesafeli ilişkilere "mesafeli" olduğum için direkt yüz yüze ilişkilerdeki durumu düşünüyorum. 😊
Yelkenleri suya indirmeme yarayacak davranışlar da yine ilk yorumumda. 😅😊
Doğrudur 🙂 Anladım. Teşekkürler.
Rica ederim.
Cevap
4Cevap
Seni seviyorum sözü
bu sözü burada dile getiremem elbette ama çünkü herkesin bilmesine gerek yok
içten söylenen şefkatli kelimeler beni yumuşacık yapar:=)
Sözlere yumuşamadığım bilmem kaç zaman oldu..
Tamam mutlu eder ama ânı kurtarır sadece.. Ne yaptı, ona bakarım..
İlla bir şey yapmış olması gerekmez ki... Belki de kötü geçen bir günün ardından duyulan hoş bir söz olabilir.
Ertesi gün de tam tersiyse..
Biraz pozitiflik ama yaa...
Eldeki veriler negatif.. :))
Ruj yaptığı gömleği senin için giyiyorum demesi yani bilemiyorum.
Burdaki derinliği acaba benmi göremiyorum?
Gömlek sonuçta atar yenisini giyersin ya da rujla dolaşırsın kime ne?
Sözler değilde yapmacıksız davranışlar beni yumuşacık yapar.
Kiyamammmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?