Canınız sıkkın olur; dertleşirsiniz içinizi dökersiniz hatta bazen haykıra haykıra ağlarsınız sarılıp, sonra size denir ki; “Cınımmm yaaa zamanla geçer” Bide bunu derken sırtınıza vururlar.🤦🏻♀️ Çok teselli edici gerçekten şahane cümle iyi geldi saol😬😬 Size samimi gelmeyen teselli cümlesi nedir?
"boş ver, sıkma canını" bu cümle samimi gelmiyor. Çünkü eğer benim canımı sıkıyorsa bir konu boş veremem, vermek de kolay değil ve kolay olmadığı halde bu tarz cümle beni daha çok canımı sıkıyor. Bir de "sakın ol" galiba en nefret ettiğim cümle olabilir. Sakın isem bile o an, o cümle ile sakınlığım bir anda gidiyor.
İlla derdimi anlatmak istersem komik şekilde anlatırım, karşı taraf gülerek dinler. Teselli bekleyecek duruma düşürmem kendimi. Çünkü neden? Çünkü tesellisi bende derdimin. Başkaları ne anlar))
"Boşver ya, kafana taktığına değmez." Cümlesini samimiyetsiz buluyorum. Evet, kafaya takmaya değecek kadar büyük bir mesele değil, öyle can sıkıntısından kendime dert ediniyorum işte...
sen benden daha iyilerine layiksin.. ya zaten ben senin gidişine üzülmüyorum ki.. ben sana harcadigim duygularima , emegime , zamanına , vaktime üzülüyorum.. yoksa bu dünyada senden de çok var , benden de çok var.. elbette herkesten daha iyi bir sürü karşı cins insan var.. ama sana harcadigim zamanin bana geri dönmesi mümkün degil.. ben ona üzülüyorum.