Selâmlar!!
Canınızı sıkanlara ne yaparsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Canınızı sıkanlara ne yaparsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Kocam... Yoldan geldi yoruldu görüşmeden ben yola çıktım bu akşam döneceğim ama belini incitmiş kazık gibi kaldı diyor.. Çok ağrısı varmış. Canım sıkıldı. Üzüldüm bu haline. Bi de bel kolay geçmez yaa umarım ciddi bir şey değildir. Bel önemli...
Ben ilk başta kendimi onarmaya çalışıyorum. Öfkelenmem, olumsuz duyguların kötü enerjisini tutmak istemem kendimde. Biraz laftan anlayan biri ise konuşurum. Cahil ve bencilse münakaşaya bile girmem
Cevap
23Cevap
kimse sıkamaz, sıkabilmekte için önemli ve değerli kişilikler olmaları gerekiyor, gel gör ki öylemsi kişilerde benim canımı sıkmamak için çabalıyor.
Öyle deme bazen ailede sıkabiliyor.
Yok, senelerdir ne onlar bana karışır nede ben onlara :) “nasıl mutluysan öyle kızım” der babam mesela
Maşallah. 🧿
🌷☺️
Hayat sıkıyor benim canımı insanlar değil aslında. İnsanlara canımızı sıkma hakkını veren onları bu denli değerli kılan yine bizleriz nihayetinde
Canımı kimse değil ben sıkabilirim.. Keyfim yerinde şükür.. Keyifli geceler..
Hayat sıktı
Beni çocuğunun bakıcısı zanneden bir veli sıktı canımı bugün. Neymiş bu okula para ödüyormuş, hanımefendinin gezmesi bitene kadar (normade ders 12:45 de biter, akraba oturması 16:00 da bitecekmiş) çocuğuna bakmak zorundaymışım, işimin adı neymiş. La havle vela guvvet. 😏
Bugün fake hesaptan bana nispet yaparcasına atılan ifşa mesajı.. aslında canımı sıkmadı ama ufak bir buruk oldum, hakettim mi böyle şeyleri diye, neden zamanında gereğinden fazla değer verdim diye kendime üzüldüm
akepe , akepeliler
https://www.youtube.com/embed/G4rq2twX1DwGün içinde iş yerinde canımı sıkan çok kişi oluyor ama sabrediyorum. Çünkü her akşam çıkışta elimi tutup sakinleştiren birisine sahibim 😄
Aman bugün bi uğursuzluk var sabahtan beri Bi ara canım sıkıldı ama sonra toparladım. Sen biliyorsun zaten ayrıntıyı 😂😂
Demin burdan biri bana şişmansın dedi geldi üzülme şişman olmadığım halde bile
Bu aralar canım sıkkın biraz, nedeni bende kalsın
Kolay kolay canımı kimse sıkamaz, kıymetlidir benim canım
canımı en son çok sevdiğim bir adam sıktı.. ama artık sıkmak için bile beni bulamayacak
kargo gelicekdi bana alıcı adı yanlış yazılmış canım sıkıldı moralim bozuldu buna alıcı adındaki kişinin gelmesi lazım diyo ama yok işte kargoyu gönderen kişiye ulaşmak için telefonumda yokki arıyım mesaja da geç bakıyor du
Komşu sıktı ben telefonla konuşup eve girerken birden kapıya çıkıp saçma sapan bağırmaya başladı telefonda konuştuğum kişide önemliydi işimle alakalıdır onun yüzünden konuşamadım hayla sinirlerimde tepemde
Herkesi gelişimim için basamak olarak görüyorum bu sebeple en aptalca davrananından tut en fesat , kaba davrananına kadar hiç biri canımı sıkmıyor/sıkamıyor..
Kendim sıktım. Kızdım kendime bir kez daha, ne yapayım...
Ne edersen kendine yine kendi kendine...
derdimi güzelce izah ederim , düzelmiyorsa derhal hayatımdan uzaklaştırırım.
Gelecekle alakalı bir türlü paçayı yırtamamış olmak aklıma her geldiğinde canım sıkılır :)
İş arkadaşım başka biriyle yaşadığı sorundan bahsetti, en son ona canım sıkıldı
Defeder gider tabiki de baya bir sabretmek olurum o saate kadar.
Defederim gider tabiki baya bir sabrederim o saate kadar.
kime benim canimi sikamaz
Kendi kendine sıkıldı bende anlamadım
Yakınımda duran biri sıktı
Pastanede çalışan kardeşim
d. a. l. l. a. m. a
Müşterimin biri
Canımı sıkacak kimse yok😁
Yaklaşık bir 8 saat önce sorumlumuz 🤦🏻♀️
Hatırlamıyorum.
İsmi lazım değil, uzun bir adam
Eski sevgilim üzdü
Ismi lazım değil biri..
Kendi kendimin canını sıkmakla meşgulüm😁
Tek istediğim intikam
Prenseslerin tanrıçaların canı sıkılmaz
İşlerim. Fazla yoğunluk ağır geliyor artık.
Hanımın bir kız yeğeni var o sıktı.
annemin akrabası olacak şahıslar.
Yaşam babam olacak adam
Elektrikleri kesenlere
Her şey herkes canimi sıkıyor benimm
Tabiki burdaki kadınlar
sıkmayan yok bu ara
Arkadaşım
kimse.
Kendini bilmez biri.
benim canım zaten sıkı
daha fazla sıkan olamaz