Vivi e lascia vivera (Anı yaşayın ve mutlu olun) Geçmişinizle barışık olun, şayet karamsar olursanız hayat sizin için çekilmez olur..

Vivi e lascia vivera (Anı yaşayın ve mutlu olun) Geçmişinizle barışık olun, şayet karamsar olursanız hayat sizin için çekilmez olur..
Beni yanlış anlamışsın yaa sanırım bana yol görünüyor senden kaçıyorum artık düşün o haldeyim 5 günlük gitmem gerek sanırım tatili hakettim Şu an sadece içimden konuşuyorum ve O şahsa büyük öfkem var öfkede çok pis bir şey o anlamıştır umarım beni iyi akşamlar 👋
Öfke kontrol yöntemleri var tavsiye ederim. Yoksa kendinize zarar beyefendi. İyi tatiller
Chaplin, doğru söylemiş ama bir kere güldüğüm bir şeye tekrar tekrar gülebiliyorum ben. Mesela dün komik bir şey oldu. Aklıma geldikçe aynı şekilde gülüyorum. Bende bir sorun var galiba 😃 Artık karamsarlık, negatiflik olmayacak hayatımda. Kendime büyük haksızlık etmişim.
Teşekkür ederim.
Rica ederim 😊
Zaman zaman karamsar hâle çeviriyorum ama kıymetini bilecek pek bir şey yaşandığım da söylenemez. Arafta gibiyim..
Boşluk hissi belki yaşanmışlıklar. Umarım kısa sürede toparlarsın 😊
Yaşanamayanlar, yaşanamayacak olanlar diyelim daha çok. Hayırlısı, teşekkür ederim ☺
Rica ederim 😊🌹
bende çoğu insan gibi vaktin kıymetini hiç bilmeuenlerdenim
hayatın kıymetini ölüler
sağlığın kıymetini hastalar bilirmiş
yani neyi kaybettiyseniz o şey çok kıymetli olur
Cevap
12Cevap
Zamanın değerini biliyorum
Bu aralar maalesef bilemiyorum. Bilecek zamanı ve bunu sağlıklı düşünecek anı yakalamıyorum. Fakam çorba kazanı gibi. Karamsam olmak istemiyorum. Bazen bir karanlık beni içine çekiyormuş gibi hissediyorum.
Umarım en kısa sürede feraha erersin
Karamsar değilim. Hayatımdaki en kötü şeye bile gülebilirim, aşabilirim. Acıtmaz mı? acıtır, homo non dei. hepimiz insanız tanrı değil. ama her zaman insan aşan bir canlı. yeni bebeğini kaybeden anne bile 1 hafta sonunda alışmak zorunda kalacak. ıslak gözleri kapanacak, kuruyacak. yaşam böyle devam ederken karamsar kalıp öylece kalakalmak, güçlü ruhuma bir hakaret. ilerlemek zorundayım
Bazı acılardan güçlenir insan sizde de öyle olmuş. Ve ilerleyip birşeyler başardıktan sonra ki gelen mutluluk 😊
Ne güzel söylemiş. Hayatımız bir kum saati gibidir. Geçmişimize takılı kalırsak anı yaşayamayız. Anı yaşamazsak geleceğe adım atamayız. Gelecekte geçmişi yaşarız. Sürekli bir şeylerin peşinden koşarsın ama sürünerek.
7,5 saat gunluk calisma ve molalarla 10 saat eder. Sence kendime zaman ayiramadigim bu zamanin degerini ne kadar bilebilirimki
Çalışırken de zaman ayırabilirsin ya da hafta sonları..
Geçmiş olsun
hayatımın her anını dolu dolu yaşarım her zerrenin değerini bilirim kaybetmemek ve daha iyisine ulaşabilmek için çabalarım her zaman
Geçmişi unutmam ama onlara takılı yaşamam. Geleceği hedef alırım ama her şey olacağına varır anı yaşamaya bakıyorum
Chaplin doğru söylemiş
Ama bunu yapan çok nadir
Bilmeye çalışıyorum
Çok güzel söylemiş.
Yarı yarıya
Mesela
Mesela günlük ingilizce çalışır, kitap okur ve kişisel gelişim videoları izlerim. Bazen bunları hiç yapmıyorum
Yine de birşeyler için çabalamanız güzel. Umarım o azminiz hep daim olsun 😊
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?