" İnsanlığın hikayesi, insanların kendilerine hakettikleri değeri vermemesinin hikayesidir.."
Abraham Maslow..

" İnsanlığın hikayesi, insanların kendilerine hakettikleri değeri vermemesinin hikayesidir.."
Abraham Maslow..

Evet ben her zaman farkındayım insan bunu aslında yalnız kalınca çok daha iyi anlıyor belki de çevrelerinde insanlar çok varken bunu fark edemeyebilirler. ama kimse yanında olmadığında ya da seni dinlemediğinde anlamadığında çok daha iyi anlıyorsun kendi değerini ve kendini sevmen gerektiğini bu yüzden de kendimi seviyorum kendimi değerli görüyorum ve kendime her zaman güveniyorum hayatımda
Bu çok güzel bir soru aslında... ve hatta son zamanlarda kendime sıkça sorduğum bir soru bu. Kendi değerimin farkındayım fakat çoğu zaman birilerinin beni dürtmesi gerekebiliyor ne yazık ki... çünki şu hayatta ben öyle alıştım ki fedakar olmaya, zaman içerisinde anladım bu kadar iyi niyetin karşılığını alamıyor olmanın sonucunda kendimi değersiz hissetmeme sebep olmamalıydı yaşadıklarım. Hepimiz için bu böyledir diye düşünüyorum. Bizler değerliyiz, her düşüncemiz, her fikrimiz, ruhumuz, bedenimiz, zekamız... yani kısaca insan çok değerli bir varlık. O yüzden değerliyim ve değerlisiniz 🙏
Yeterince değilim bence
Cevap
7Cevap
Evet farkındayım. Kimseyi kendimden ön plana koymuyorum..
Bazen evet bazen hayır değişiyor ruh halime göre
Elbette farkındayım. Bana özel ve benim için her şey. Sahip olduklarımın ve kendimin kıymetini bilirim.
Farkindayimda, baskalari bunun farkinda ilen buna gerekli degeri vermemesi hakkinda neler yapilacagi önemli
Şimdi sordun bu soruyu emin ol herkes farkındayım yazacak. Eğer öyleyse biz başka bir ülkede yaşıyoruz galiba.
Evet artık farkındayım. Hem de hiç olmadığı kadar. Değerden anlamayan insanlara değer verirsek kendi hayatımızın değerini düşürürüz.
Tabi ki farkındayım. Kimse benden daha değerli değil.
Her geçen gün daha fazla...
Daha bu yaşımda yeni varıyorum farkına çok zaman kaybettim.
Evet farkındayım, artık daha da farkındayım.
Neden bir şeye değer verip onu Yüceltiyim ki aciz tüm her yanımız
Farkındayım
Kıymetini bilmediğim çok oldu.
Tabiki
Farkındayım
Değilim.
Evet
Evet önce ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?