Kişilik & Karakter Hayatınızın kıymetini biliyor musunuz? Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Elektrik çarptı parmaklarım patladı Güncellemeler+1 yıl Patlamasaydı parmaklarım ölcektim ölüm bu kadar yakın Hayatınızın kıymetini biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun iyi misin? 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Ben hayatımın değerini biliyorum
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun iyi misin? 1 1 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Umarım derin değildir kesik 1 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem sanırım bilmiyorum 1 0 Yorumla
xx_camiryoooxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kiymet bilinecek pek vir hayat yaşamiyorm 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Çok gecmis olsun ne oldu hayırdır elinize 1 0 Yorumla
Tugbacicek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cok gecmis olsun nasil çarptı elektrik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok geçmiş olsun iyi misin?
Ben hayatımın değerini biliyorum
Geçmiş olsun iyi misin?
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Umarım derin değildir kesik
Bilmem sanırım bilmiyorum
Kiymet bilinecek pek vir hayat yaşamiyorm
Çok gecmis olsun ne oldu hayırdır elinize
Kıymetini bileceğim bir hayatım yok