Tanrı denen şey çok saçma geliyor hayal ürünü gibi bilimin ve aklın bu kadar az geliştiği bir dönemde nerdeyse bir şey bilmiyor iken tanrı var demek çok saçma değil mi sonuçta ölüyoruz yok oluyoruz bilinç yok bilincin bile ne olduğunu tam anlayamazken bir şey var her şey o yüzden var oda zaten hep vardı adı da tanrı demek bana komik geliyor sanki insanlar ölümden hiç olmaktan korktuğu için inandıkları bir şey ama biraz düşününce akıl almıyor hiç bir mantık bulamıyorum yok abi tanrı denen şey ne jdudjd yok valla komik geliyor her şey benim aklımda oluşan bir şey bence hayal çoğu şey
Tanrıya inanıyorum
Tanrıya inanmıyorum
Var veya yok ne bileyim ben
Varsada neden umrumda olsun ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanrıya inanmıyorum ateistim.
Tanrı var ve ben ona tüm kalbimle inanıyorum. Bilim ayrı bir saha inanç iman ayrı bir saha ikisini karıştırma..
Bilim ve teknoloji geliştikçe neden ozmn inançsız insanların sayısı 1 buçuk milyarı aştı?
Bir yerdeki çoğunluğun fazlasının doğru olduğu gerçeğini kim haklı olduğu iddia edebilir? Misalen toplasan ancak 60 70 bin insan tam anlamıyla okuyup araştırandır. Ama milyonlar tiktok girer aptallığı karşı fazla kişi taleokardır. Sizce hangisi doğru? Az olanların kıymeti vardır. Her şeyi göze indirgemek bu alemdeki en beyhude iş.
Bunu yapan da sizlersiniz ki yok müslimler 1.8 milyar falan orada anlatmak istediğim bilim ve teknolojinin gelişmesinin sonucu idi onu bile anlayamadın şöyle birde kalbimle inanıyorum demişsin kalp inanmas bu arada akıl korktuğu için inanıyor senin inandığın kitapda da gerçi kalbi düşünme organı sanıp çoğu ayette kalp ile düşünmez misiniz diyor eskiden Sümerler de buna inanıyordu çünkü bilim yoktu ama emin ol ölüm demek sonsuz uyku demek boşuna ahiret hayali kurup kendini kandırma acı gerçek yok olacaz daha doğrusu bilinç yok olacak beden evrene karışacak karbon olacaz
Bunu kim söyledi? 😂😂😂 Söyler misin basit bir insan sözü mü yoksa insanın değişken araştırmaları mı?
Sizin hayatınız kadar benim felsefe geçmişim var kalıpta burada saçma sapan öznel tezlerini genelleştirmenizi dinleyecek vaktim yok. Her bağlanışta korkudan olmaz. Niyet okuyıculuğu hiç bilimsel değil 😂😂
Ne diyon sen ya öldükten sonra sonsuza dek uyuyorsun bilinç yine kapanıyor işte ne öteki dünyası deli misin sen
Hiçbir şey yokolmaz kardeşim ama neye dönüştüğünü bilemeyiz elbette.
Bilim her zaman yapılışını açıkladı, hiçbir zaman yapanın kim olduğunu söylemedi. Deistim.
Yapan kim sorudur ama cevap değildir ki neden yapan kim diye soruyorsun? Bence şu an çok aciz durumdayz bir şey bildiğimiz bile yok o yüzden tanrıya inanıyorlar
Cevap istiyorum işte aw Ve bu cevabı bilim veremez. Yapanın kim olduğunu ve ne olduğunu değil şimdi 3000 sene sonra da sorsan cevap alamayacaksın. Acizlik ile alakası yok. Mantık her zaman bir yapan arar.
Bilim akılla olmuyor mu Allah veriyor sen kullanıyorsun bu kibir niye be
Allah veriyor diyon da o senin inandığın bir şey Allah'a inanmıyorum ki
Sen kaybedersin benlik bi durum yok ben sadece uyarmak istedim.
Bana göre de sen kaybedecen? Dediğin şey çok mantıksız inanmadigim şey ile bana cümle kurman harbiden zeka seviyeniz yerlerde
tanrı olmaması daha saçma geliyor bana
Tam tersi ya tanrı yani düşünüyorum 100 veya 1000 yılda geçse her şey anlamsız belki tanrı diye Bi'Bilen olmayacak her şey hayal sonuçta
sen evrime mi inanıyorsun onu söle bi
Evrim inanç değil ki inanç şüpheli bir durum için söylenir evrim gerçek genetik okuyorum zaten
evrime inanlar tanrının olmadığına inanıyor bilmiyor musun
Evrim gerçek evet ama ben tanrı konusunda var veya yok bilinemez diyorum ama yokluğuna daha çok inanıyorum sanki ve şöyle evrime inanan herkes ateist değil tanrı evrimi yaptı diyen de var deistler var
şirk koşma aptal