KADIN
ERKEK
BiLMiYORUM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınların toplumsal statüsüne ve kadın kimliğine en fazla zarar verenler yine kadınlar. Buna hem ataerkilliğe boyun eğenler, hem de feminizmi oturma organıyla anlayıp femiNAZİ olanlar dahil. Bir tarafta erkeğin hizmetçisi olmaya razı olanlar, bir tarafta erkeği düşman görenler. Ataerkil düzene boyun eğenler bunu, kızlarını yetiştirirken erkeklere karşı dikkatli olmaları, çevrenin lafına sözüne mahal vermeyecek şekilde davranmaları için uyararak, evdeki erkeğe hizmet edip rol model olarak, "kocandır kızım, olur böyle şeyler" diyerek şiddeti, aldatmayı (kaçamak) görmezden gelme tavsiyeleri vererek yapıyorlar. FemiNAZİler ise erkek cinsini düşmanlaştırarak (ki aslında düşman değiliz) toplumda kadının aslında baskılanması gerektiği konusundaki yanlış yargıyı pekiştiriyorlar. Erkeğe üstünlük kurma, erkeği pasifleştirme çabaları ile bütün erkekleri aynı çuvala koyup kadınların haklarda eşitlik mücadelesini baltalıyorlar.
... ne kadar iyi yetişirsen yetiş; sevgi, ilgi görsede kadın illa cinsini kıskanıyor. Erkeklere doğru düzgün ilgi gösterince illaki gözleri ve bedenleri doymak bilmedikleri için reflex olarak başka bir bayana sulanıyor ve kendine ıspat etmek için ya tutarsa diye tavlama girişiminde bulunuyor. Özgüveni yüksekse başarıyor... tabi bu evli olanlar için. Annelerin büyük rolü var, aman kızım dikkat et, vs.. kendi korkuları ve tercübelerini çocuklarına yansıttıkları için oluyor bunlar.
Unutma ki, erkekleri istedikleri her kadını elde edebilecekleri yanılgısıyla pohpohlayarak yetiştirenler yine kadınlar.
Her "anne" bir olmaz; kimi koruyucu, kimi serbest, ... vs bu nedenle sizi gayet iyi anliyrm, ve siz erkeklere gerçekten üzülüyorum neden diye soracak olursanz; öyle iste burada pek anlatamyrm ama genel olarak hep manipüle ediliyorsunuz, yazk size :/ konu nereden nereye geçti neyse daha fazla beyninizin etini yemeyim ;) :D keyifli sohbetiniz için tskler..
Ben her zaman şunu iddia etmişimdir. Bir kadının bana göre en büyük düşmanı yine başka bir kadındır. Sürekli birbirlerinin kuyusunu kazar, dedikodu yaparlar. İster arkadaş, ister akraba olsun hiç fark etmez.
Size katılıyorum; ne yazık ki doğru yalnız hepsi öyle değil... açıklamama izin verirseniz: başarısız ve mutsuz bir kadın her zaman hem cinsini çekemez hemde yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazar; kendince zeki olduğunu sanır fakat bir bakmış kendisi sürekli eleştiri, stres halinde (tırnak kemirmeler, yalandan sırıtmalar, el kol bacak hareketleriyle ne kadar cıldırdığının görsel olarak kanıtı ve bir çok faktör var tabi... 👍🏻
Şeytan bile kadın diyor düşmanım 😂
Kadınlar değişik varlıklardır bir gün istemediğini ertesi gün isteyebilir 360 derece dönen her kılığa bürünürler "kadınlar ne ister"sorusuna bilim bile cevap bulamamışken şeytan önünü ikiklemiş hazırolda durmuştur😂
Doğru değil mi
Ellerinden öpüyorum senin doğru söyledin
Nezaketen öptüm elini bir bayanı anlayarak :) keske her kadın senin gibi olsa
Ne demek sana 😉💐
Evet senin için😊❤
Kadındır.. Kadınların kadınlara garezi var.. Şöyle bir bakıyorum yaşam tecrübeme ve çevremde olan bitene.. Sanki ezeli bir rekabetin içerisindeki yarış atları gibiler.. Birbirinin yüzüne gülüp arkasından hainlik planları yapıyorlar.. Erkekler bu konuda kadınlardan çok daha masum bence.. Onların da derdi seks falan tabi o ayrı konu ama yine de kadınlar kadar hasetlik barındırmıyorlar.. Keyifli akşamlar..
Cevap
13Cevap
Kadın düşmanı olan kadınlar. birde erkekler.
kadının kadına yaptıgını hiç bir canlı yapmamıştır...
Kadın kadının kurdu dur derler!! haklılar yasadim biliyorum.
Cinsiyetle ilgisi yok insanın cahil ve kompleksli olanından korkmak lazım
bence kendisidir :)
sinir etmedik umarım sizi :)
Kendi cinsi çünkü fesatlıktan yanıyorlar
Yapılarında olabilir, çoğu öyle hepsi için bir şey diyemem
Küçük kız iken babalarından sevgi/ilgi/şevkat... görmedikleri için olamazmı? 🤔 gözlemlerime dayanaraktan sevdiği kişiden az bir ilgi görünce sadece benim o ilgi dercesine doyumsuz hale gelip çıldırıyorlar sanki... ve yanında hemcinsi varsa onun gözüne sokuyorlar "bak benim sevgilim beni nasıl seviyor" gibi şeyler işte... kadının özgüveniyle alakalı bence... bu konu hakkında baya tartışılır: isteyen yorumlarını beyân (ifade) edebilir👍🏻
Tabi ki hemcinsleri
Kendi egosu ve evhamı
Cahil insanın hep düşmanı olur.
Tabi ki başka bir kadın
Yine bir kadin
Hazimsizlik büyük etken
dıger kadınlar bence
Görümcesi ve eltisi bence :))
Hemcinsi
Kendi hemcinsi
İnanın bunu bilim bile çözemedi
Nedenler çoktur ben bunu bilemem