Yaptığım şey sizce saygısızca mı lütfen yardım edin :( ?

4 senedir çıktığım bir sevgilim var. Onun da aile dostu gibi gördüğü, küçüklükten beri beraber büyüdüğü kız komşuları var. Herhangi bir kan bağları yok ama ailesi bu kızları çok seviyor, kızları gibi görüyor. Sevgilimle de aralarında 2-3 yaş fark var. "Abla" diye hitap ediyor. Ama bu durum da beni rahatsız ediyor. Sonuçta gerçek ablası değil ve sevgilime bu denli yakın olmaları, "ablasıymış" gibi role bürünmeleri beni sinir ediyor. Bende sevgilime bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim. O da mesafe koyacağını söyledi. Aynı şekilde bu durumu annesiyle de konuşması gerektiğini, "siz yakın olabilirsiniz ama ben artık yakın olmak istemiyorum" demesini söyledim. Annesi anlayışla karşıladı. Ama sanki bana biraz bozulmuş gibi hissediyorum. Yani sanki annesine saygısızlık etmiş gibi düşünüyorum. Sizce annesinin bana karşı düşüncelerini bu saatten sonra nasıl değiştirebilirim? Hiçbir şekilde o kızların sevgilimle sarılarak fotoğraf çekilmesini istemiyorum ve rahatsız oluyorum. Bir yandan da annesini kırdığım için üzülüyorum. Bir yandan da kız sevgilimin ailesiyle çok yakın, hep hayatımızda olacak (5 yaşındaki kardeşiyle bile yakın) diye üzülüyorum. Bana bir çıkış yolu gösterir misiniz..

Yaptığım şey sizce saygısızca mı lütfen yardım edin :( ?