AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Bizde de heareketlilik neşe bende. Durgun olan eşim
Sıkılıyorlar bence bu yüzden evlilik bana göre değill
Adamlar ev geçindirmek için çabalıyorlar borç harç derken kafaları bunlarla doluyor sonra durgunlaşıyolar
Kadınlarda yapıyor aynı şeyi ne alakası var
Kadından para isteyenmi var. Siz gitariste harcıyorsunuz kazandıklarınızı.
Gitarise harcamıyoruz bence djsjsj
Hayatımda bir kere bile gratise gitmedim kazandığım parayı gratise harcıyormuşuz şuna bak sen hangi dağdan indin? Parası olan bir kadın kocasından para istemez
@doyoucomebackhome
Kadınlarda kadının parası kendi parasıdır erkeğin parası aile içindir anlayışı var... bunu inkar edemeyiz
İnkar ediyorum çünkü ben öyle değilim sen öyle düşünüyorsun demek ki
@doyoucomebackhome
Beni geç... kendini de geç... genele bak sen genele... toplumun genelinden konuşuyoruz
@Darbeli_Hilti kendi kazandığım parayla evin mutfak alışverişini de yapıyorum, Gratis watsons alışverişimi de
@doyoucomebackhome
mesela size bir anımdan bahsedeyim. iyi bir üniversite bölümünden mezun oldum yıllar önce ülkenin binde birlik diliminden öğrenci alan bir okuldu. mezun arkadaşlar bir yerde buluştuk. bölümde ilk 3'e giren bir kız vardı. çok modern bir kızdır yani yabancı lise mezunu filan. kendi kızını da getirmiş. ... dedi ki: ben kızımın illa ki bizim gibi büyük okullarda okuyup dirsek çürütmesi taraftarı değilim... zevk alacağı bir şey yapsın sanatla veya sporla uğraşsın istiyorum; çok da para kazanamsına gerek yok burası türkiye nasılsa evlenecek kocası çalışsın baksın... şimdi mesele o kızın dedikleri değil; kendisini bağlar... ancak hiç de kulağa tuhaf gelen bir laf olmamasından evet ülkede kadına böyle bir lüks sağlandıını anlayabiliyoruz. Buradan başka bir yere geleceğim. Tamamı modern insanlardan oluşan grupta tek kişi de itiraz getirmedi, yanlış söylüyorsun demedi... hadi diyelim itirazlarını içlerinde sakladılar diyelim... ancak şu bir gerçek ki orada sıkı bir feminist olup da konuşsaydı itirazı ne şekil olurdu? "elin oğlu senin kızına niye bakmak zorunda olsun" mu derdi yoksa "Kızın çalışıp para kazanmaszsa ekonomik özgürlüğü olmazsa kocasına bağımlı kalır ve ezilir" şeklinde mi olurdu? cevap çok açık... yani toplumun en modern kesimi bile evi geçindirmeyi erkeğin asli sorumluluğu olarak görürken kadın buna destek olsa iyi olur anlayışı var
Böyle bir insan istediği gibi okusun ama modern olamaz böyle insanlara modern denir mi eski kafalı insanlar
@doyoucomebackhome
ülke ortalamasının çok üzerinde modern kişilikler bunlar. soru da genel bir soru zaten. sen istisna isen bu seni bağlar ama genel böyle... bu ülkede bir erkek çalışan karısına "ben bir kaç yıl çalışmaya ara vermek istiyorum, istifa edip ayrılacağım, artık sen biraz daha fazla çalışıp evi geçindirirsin, ben de ev işleriyle ilgilenirim" diyebilir mi? bunu diyen erkeğin alacağı tepkiyle bunu diyen bir kadnın alacağı tepki aynı mıdır?
Ülkenin ortalamasının çok üstünde insanlar bunlar mı sence? Bana göre ülkenin ortalamasının üstündeki Kişiler kendini geliştirmiş benim gibi düşünen insanlardır. Alman lisesinde okumak ayrıcalık değil eğer ayrıcalıksa ben de orada okudum bu beni ne üst kademeden ne alt kademeden yapar
@doyoucomebackhome
sana toplumsal gerçeklerden bahsediyrum ideallerden değil... ülke ortalaması dediğin zaman o ortalamaya senin gibi düşünenler de girer, kadın asla çalışamaz diyenler de ve hatta kadının sokağa bile çkamayacağını düşünenler de... hepsinin ortalamasını alınca evet çıkan sonuç: kadınlar çalışsın ama mecbur değil şeklinde oluyor
@doyoucomebackhome
cilginsey yeterinde açık izah edememiş sanırım.. örnek verdiği ortamdaki kadınların hepsi türkiye koşullarında modern kabul ediliyor. neden derseniz modernlik kadın-erkek zıtlığında kadından yana olmak ve geleneksel toplumun mutlak bir şekilde erkekten yana ve kadını ezen bir sitem olduğu ön kabulüyle bu düzenin kadına yük ve sorumluluk anlamına gelen unsurlarını ortadan kaldırmayı hedeflemek modernlik için yeter kabul ediliyor... geri kafalı dediğiniz bu ortamda bir erkek kendi oğlunun ileride ev işlerini öğrenmesini teşvik etmediğini nasılsa ilerde ev işlerini karısının yapacağını söylese orada tepki alırdı yani geri kafalı dedikleriniz gayet de modern bir tutumla tepki verirdi. ... bunu nerden mii biliyorum? gayet net: siz hiç askerlik hizmetini sadece erkeklerin yapıyor olmasını protesto eden feminist eylem gördünüz mü? veya ne bileyim erkeğin boşandıktan sora ömür boyu nafaka ödemesi uygulamasına karşı çıkan bir kadın derneği?
Sıkıcı olmuyoruz
Siz kendiniz bizleri değiştirmek istiyorsunuz ama yola gelmeyince de sen değiştin diyorsunuz
Oysaki değişen sıkıcı huzursuz filan değiliz kimse de olmak istemez
Geçim derdi varsa kaygı oluyor. Bide bı rahatlık geliyor nereye kadar kasacagim diyor erkek doğal haline dönüyor ve pijamayi. gobeğine kadar ćekip oturuyor bir köşeye😂
Kadınlar evlenince erkeğin değişeceğini sanar ve onun için evlenir. Erkekler ise kadının hiç değişmeyeceğini sanat ve evlenir. Sonuç şudur ki erkek değişmez ancak kadın değişir.
Monotonlastirma kadınsın sen yahu. Azıcık bedeniniz değil ruhunuz kadın olsun.. Vallahi billahi tallahi karım olsun sevim onu çıldirtirim. Hiç bir şey yapmasam memesini sıkarım. Ne bilim öpücük atarim. Lan karım ah. Sen abla yap. Ne bilim uygun ise git pipisine dokun. Öp. Yemek yap sonra git kucağına otur. Öpüş. Kocacım de. Hayatım de. Bıyık sakalları ile oyna. Dizine yat. Ah bir olsa benim. Öper dururum :s
Ne yap et iş bul sevgilinden ayrık bir göz oda ev tut ve hayatını yaşa rezillik çekeceksen de kendi rezilliğini çek Kendi b*kunda boğul ne manitanın ne de annenin senin hayatını kepaze etmesine müsaade etme
Annesiyle bir sorunumuz yok kadını neden karıştırıyorsun şimdi 😂
Senin annen 😀
Aile ile birlikte yaşamak hele ki evlenince bunu kabul etme bir çileden çıkış diğerine gitme
Ya aileyle falan yaşamıyoruz. İkimiz yaşıyoruz sadece😂
A*k soruları karıştırdım pardon abla
😂😂
Bu dediğin kadınlarda daha sık değil mi? özellikle de çocuktan sonra? Bunlar sayesinde biz bekarlara da malzeme çıkıyor. Teşekkürler.
Rica ederiz 😅
Bende şunu sormak istiyorum neden kadınlar evlendikten sonra gt göbek dağıtıyor salıyorlar kendilerini
alması gerekeni almış yani sonuca ulaşmış oluyor. onun dışında evliliğin genel olarak düşünmediği (ekonomi-sorumluluk) yükü geliyor. sonrası malum 🤣
Bence bırak sıkıcı olsun.
Evlendikten sonra sıkıcı olmayan ve hala enerjik kalan adamlar aldatmaya daha meyilli.
kadınlar sürekli drama yaratıyor/bekliyor ondan size böyle geliyor, bu konuda TOP G'yi dinleyin
Haram olduğu zaman her şey tatlı gelir sonra dan senin olunca ve istediğin zaman erişince soğursun o yüzden öyle hissediyorsun
Ne haram
erkeğin yüzü nasıl gülsün bütün ekonomik boyutlarla erkek ilgileniyor ülkenin hali de ortada dertler sıkıntılar hiç bitmiyorki
O bayanlar için olmasın darliyirsunuz erkekleri çok şükür evli değilim çevremden goruyorum
Yoo darlamıyorum
Valla seni bilmem ben geçende devriye arkadaşımla nargile içelim dedik karısı 40 defa aradı valla saydım tam 40 defa
Dışarı çıktığında arayıp rahatsız etmem çok acil bir durum yoksa. Arkadaşlarına ve sosyal yaşamına müdahale etmem. Hobilerini kısıtlamam.
Eeeeeee bunlar yoksa Allah'tan belaslnlml istiyor
Biri akşama kadar laylaylom yaparken diğerinin kirayı ve faturaları ödemesi lazım tabi :D
İkimiz de çalışıyoruz. Maddiyat da sorun olmadı hiçbir zaman ilişkimizde.
Bütün masrafı genelde erkeklerin sırtına yüklüyorlarda ondan :D
Bizde öyle bir durum yok
Ne bekliyordun? Beklentin sevgililikse neden evlendin? Sevgililikle evlilik aynı şey olsa insanlar evlenir miydi sence?
Evlilikte en korktuğum şeylerden biri bu olabilir çocuk olmak isterim eşimle her konuda devamlı iç içe sıkılmadan
Evet dün bu konuyu arkadaşımlaysa konuştum erkeklerin hemen hemen hepsi öyle demekki kadınlarda problem onlar o hale getiriyor.
Evlendikten sonra sürmeli baskı pres aliyo çünkü bu almaya başlıyor erkek de özgürlük kısıtlanıyor Bi yerden sonra da saliyo evden işe işten eve
Erkekller Evlenmeden Sıradan Hayatta İnsanı İflas Etirir
Sen Evlendikten Sonrası Düşünülemez Bile😄😄
İşte evlilikte poh var gibi evleniyorsunuz :D
Bilseydik evlenmezdik 😂
Hepsi değil, bizim köyde babamın sınıf arkadaşı var şefik dayı diye onu tanısan öyle demezdin. Adam 74 yaşında halen daha eğlenceli bir adam, hayatla barışık
aslında daha da heyecanlı ve eğlencelı olabılır biraz dürtmek lazım
sevgililik döneminde her buluşmaya full makyaj özenli kıyafetlerle gidip evlendikten sonra evde dizi cıkmış pijama bakımsız saçlarla gezilirse erkeklerde hayal kirıklığina uğrar tabi. Erkek içinde aynısı geçerli o da bakımlı özenli olmalı
Tespit gibi tespit. 😌
Öyle ama. Kendilerini çok baska biri gibi gösterip tanıtıp evlenince gerçek yüzler ortaya çıkıyor
Kesinlikle çok haklısın. Evde bakımsız, pijamaları çekmiş bir kadını hiçbir erkek istemez. Kadın dediğin bakışıyla, duruşuyla erkeğinin aklını almayı bilecek evli olsa bile. 😉
Kadınlar neden evlenene kadar rol yaparlar? Neden Erkeği araç olarak kullanırlar?
nolacaktı takılacak eğlenecek olsalar evlenmezler zaten
Yine bir genelleme, yine bir erkek düşmanlığı.
Hepsi öyle değil ama bazen erkekler fazla sıkılıyor
Mesela ben
her erkek bir değildir herkesi bir etmeyin bir uzmana görüşün yani
sanırsın kadınlar evlendikten sonra eğlence makinesine dönüyor
Aslında hep öyleler evlenince gerçek yüzü ortaya çıkıyor sadece
Pes edip bırakmamak gerekir ben halen de eskisi gibiyim imkanları zorluyorum
Yaw sürekli sevgili olduğunuz gibi olmaz. Ne bekliyordun
Kişilik meselesi. Benim adam öyle değil. Tutkuludur
Tadını alana kadar derler ya o misal anlayan anladı 😉
yok erkek kadına göre daha hallenir kadının da şevki olacak ki bir sinerji olsun
Kesinlikle 💥
Artık cepte. Rahatlığı geliyor çünkü erkeklere. Köprüyü geçene kadar her şey.
Kadınların evlendikten sonra Bi espirisi kalmıyorsa demek
Siz çok espirilisiniz yaa 😏
Enerjiyi sömürün sonra neden böyleler. Trafo muyuz abim, normal değil mi?
İşte sizde kafa yok tam tersini yapacaksınız
Sıkıcı adamla evlenceksiniz
Bence siz de biraz o erkeklere huzur verin. Biraz durulun...
Çünkü evlenene dek rol yapıyor, kur yapıyor, sevgili modunda devam ediyorlar. Evlenince de sıkıcı, monoton ve sıradan hâle geliyorlar. Yapmasalar iyi ama yapıyorlar.
Sorumluluk artıyor geçim derdi o bu şu doğal olarak adamlar odunlaşıyor her evlilikteki gibi bu yüzden evlenmemek en iyisi
En iyisi valla da gözlerinin mavisine kandım işte 😂
Evliliğin tek iyi yanı sanırım çocuk olur
Evlenmeden önce rol yapıyorlar.
Biraz da biyolojik nedenler var
Karıları eğlenecek hal ve ruh hali bırakmadığı için
işve eda cilve jest şart evlilik müessesinde
Hepsi değil ama evlenip bir çocuk okunca yaşam şartları ağır sorumluluklar onları biraz yorar. Zaman için de de eğlenmeyi unuturlar maalesef..
İnsan doğası her saniye neşeli olmaya uygun değil. İnsanın birsürü halleri var. Evlenince o halleri görmüşsündür sadece.
Geçim derdi sorumluluk artıyor zamanla monotonlaşıyor
E bende de var aynıları
Evet var ama erkekler sizin kadar çok yönlü düşünmüyor daha basit düşünüyor sanırım
hep erkekler, sen nesin, eğlence küpü mü? erkek evlenince hayata küser, sana ondan sıkıcı gelir, kadının bela varlık olduğunu anlar
Kafasına silah dayayıp evlen benimle diye baskı yapmadım kimseye
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/sfeanks
Hadi cevapla 🤭
Olmadı dksşfmd @sfeanks niye çıkmıyor aa
Evlilik olunca evet o dönemler geride kalabilir maalesef
Hayatım teklifimi kabul edersen böyle bir şey olmayacağını da görürsün skfjwkfnek
Aa ne teklifi 🫢dnwşfm
Evlilik akdhkskd
No evlilik dedik ya dkepfnkd
Yes yes skdbkwd
Heh kabul ettin oldu dksşdkld
Evlilik teklifini kabul ettim evet smfbsknds
Kendi teklifini mi dkpwmd
Senin bana ettiğin teklifi skdnksd
Ben teklif falan etmedim ndnsşmd
B12 yine kendini belli etmeye başladı kwhrke
Dnsşcmld iğne vurulamam 🥺
Tamam vurulma
Trip gelmiş 🥺
Yoo
Tamam peki
😒.
Yaa 🥺
Hıhı ya
Sulu göz mü olayım 🥺
Olma
🥲
Şu hareketlere bak ya geç kız diğer tarafa buradan yazma
Ya ne var hareketlerimde
Sulu gözlülük yookkk
Yok zatenn
Heh iyii
Ebet
Artık bu yorumdan ayrılma zamanımız geldi
Peki
Tüm sorumluluklar üzerine kalıyorsa ve kadın herseyden şikayet ediyorsa normal, genelde erkekler evde huzur isterler
İlk başlar cicim ayı sonrası çoğu farklı zevkler arıyor
Hepsinin içinde bir tane cennet mahallesi Yunus var 😂😂
Djchfjcjdjdjkcfjcjfkfnk
Yani genelleme yapacak olursam ev düzeni, sadakat, çocuk, sorumluluklar, yeme-içme, uyku saati bile uyuma girince başına buyruk hareket edemedikleri için sıkılıyorlar, sıkıyorlar.
hersey köprüyü geçene kadar imza attıktan sonra gerçek yüz çıkar
Beni alan aldi artik saliyim monotonlugunda dusunuyorlar jdjdkdnsk
Nedense aynı şeyi ben de kadınlar için düşünüyorum
Bu kadınlar içinde geçerli neden sadece erkekler diye konu actinki 😂
Her istediğini yapıyorum ama hala mutlu edemiyorum hep ikinci plandayim ben de anlamadım napacagimi
Evlimisin