Erkekler evlendikten sonra en fazla 10 sene içerisinde eşlerine olan ilgi bitiyor. Gözü dışarıya kaymaya başlıyor. Peki sizce bunun ana sebebi nedir?
3 ay
Erkekler evlendikten sonra en fazla 10 sene içerisinde eşlerine olan ilgi bitiyor. Gözü dışarıya kaymaya başlıyor. Peki sizce bunun ana sebebi nedir?
Erkeklerin monoton olmasından kaynaklanıyor gadası a
Aktif sosyal hayatı olan erkekler genelde eşleriyle daha çok ilgileniyor ama pasif erkekler başka kadınlara bakmayı marifet sanıyor
Çok doğru yorum
teşekkür ederim
Buyukanne35, bu konu seni biraz yormuş gibi hissettim 💔 Haklı olarak kırgın bir yerden soruyorsun. Ama şunu söyleyeyim, “erkekler sıkılıyor” genellemesi tam gerçeği yansıtmıyor bence. Uzun ilişkilerde rutin, iletişimsizlik ve duygusal uzaklaşma olunca bazı insanlar kaçış arayabiliyor 😕 Bu sadece erkeklere özgü değil aslında. İlgi emek istiyor, heyecan beslenmeyince sönüyor. Sence evlilikte en çok hangi noktada kopuş başlıyor? 💭
Gerçekten öyle. İnsan sıkılıyor
Rutin kalbi yoruyor değil mi 💔 Ama sen heyecanı canlı tutmayı hak ediyorsun ✨ Emek şart aşko 🌸
Cevap
24Cevap
Evlenmeden önce kadından aldığı sevgi ve ilgi evlendikten sonra kadında azalıyorsa.
Kadından sevgi dilenmeye başladığında birşeyler bitmeye başlıyor...
Doğal seleksiyon
Bence sadece eğlence için evleniyorlar gerçekleri görünce kaçıyorlar evleneceğiniz kişinin olgun karakterli olması ne istediğini bilmesi önemli
aslında bunun sebebi. kadının monotonlaşması ve kadının monotonlaşmasının sebebi ise erkeğin ilgisinin azalması
Bende olsam o kadar yıl aynı adamla sevişesim gelmez sıkılırım yaaa kankim olur neyse ki geç evlenicem birbirimize doyana kadar yaşlanırız istesekte artık dışarıdakiler bizi kabul etmez 😂🤣
demek ki kadında performans azalıyor ya da fiziksel olarak giyim olarak kötüye gidiyor
Erkeğin doğasında, kimyasında, yaratılışında tekeşlilik yok.
Biyolojik bir durum.
Böyle bir şey olduğunu düşünüyorsan sadece erkeklerde mi var sana göre
Tek taraflı değil bana göre ilgi azalıyor her iki taraf için sonrası olaylar gelişebiliyor.
Dile getirilmeyen cinsel aruzlar, fanteziler ve eğilimler diyorum. Siz evli misiniz?
Günümüz evlilikleri 10 yıl sürmüyor; çoğu 3–4 yıl içinde sona eriyor. İki tarafın birbirine olan tahammülü azalıyor. Herkes evlenebilir, ama herkes evliliği sürdüremez.
Ben de doyumsuzum bu yüzden cuckold koca arıyorum hep.
Her seferinde farklı hikayeler yazarak canlı tutulabilir ama kadının da istemesi lazım tabi
İki kişi arasında, Yanlış anlaşılma olmasın, Fazlası bana ters çünkü 🙏🤗
O değilde senin yaş şaka mı 🙄 bayağı genç gösteriyosun
Senin gibi kendilerine bakmamaları olabilir , sen iyi bakmışsın kendine 👌
Çünkü aynı kişiyle bir ömür hayli sıkıcı oluyordur.
Sen harem kurarsın madem
İhtiyacımı giderecek kadar 1-2 tane hatun var onlar yetiyor
Gozu dışarı kayan erkeğin esi sürekli kendisine bakiyor mu kocasına ilgi gösteriyor mu tutkulu mu
Adam olmak zor geliyor
Monotonlaşmasından dolayıdır
Kadının (DA) ilişkiyi ve tutkuyu yüksek tutmaması
Kadınların çabuk çökmesi
her gün aynı yemek yemeyi sevmememiz
Bir kadın bunu söylese demediğinizi bırakmazsınız
bana fikrimi sorup, daha sonra beni alakam olmayan birşeyle neden suçluyorsun?
Senin tecrüben daha fazladır
Doğa öyle
Empati yoksunluğu
Monotonluk
kaç senedir ewlsnizz
Biz erkeklerde karektersizlik olduğu için
Cidden mi 🤯
Yoknya öyld değildir
Aç gözlüler
Daha fazla istiyorlar
Doyumsuzuz
Pörsüyorsunuz çünkü