Evlenmeden önce çok daha enerjik, eğlenceli olan adam evlenince hemen bir aile babası moduna geçti. Evlenince sevgili olmayı bırakıyor mu eşler? Her evlilik böyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılvalla bazı ilişkilerde kadın salıyor bazılarında erkekler
erkeklerin ki belli onlar kovalamayı o heyecanı seviyor ya aynı evde yaşayınca bir süre sonra heyecan meyecan kalmıyor alışkanlığa dönüşüyor erkek artık kendini beğendirmeye çalışmıyor kadına
yani peşinde koştuğu dünyalar güzeli olarak gördüğü kız birden annesine dönüşüyor yemeğini yapan evi temizleyen arada dırdır eden ne bekliyorsunuz ki libido mı kalır her istediğinde elde edebileceği bir kadın pek de ilgi çekici gelmez artık
dışarıda her buluşmaya özenilerek gidilirken evlilikte her halini görüyorsun bir de büyü bozuluyor
kadınlar da genelde bu heyecan kovalama problemi olmuyor da onlar da erkeklerin bu halleri yüzünden salıyorlar galiba emin değilim
onların ki de elde ettim artık ne uğraşıcam gibisinden erkeklerinkine benziyor biraz
bir de ne derseniz deyin büyüdüğünüz ev etkiliyor evlilik hayatınızı anne babanızın ilişkisine benziyor çünkü sizin için evlilik kavramı o
bu yüzden erkeğin kadının kendini saldığı evde büyüyenlerin çoğu da evliliği böyle bir şey sanıyor
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 paragraf soruları falan çöz lütfen kitap parası neyse veririm
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 canım benim yazdıklarımı nasıl bu kadar yanlış anladın o zaman
özel bir uğraş gerektiriyor çünkü
ne kadına hakaret ettim ne erkeğe gözlemlerimi söyledim
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 manyak mısın lan sen
Soran+1 yılÇikolataçikilopçum valla bazı insanlara laf anlatmaya uğraşmak gerçekten de gereksiz zaman kaybı. Arkadaş okuduğunu anlayamadığı gibi kendini de anlatamıyor. Naçizane tavsiyem bu tür insanlara laf anlatmaya çalışarak boşuna nefesini tüketme.
Cevap sahibi+1 yılöyle gerçekten ruh hastası ya
En İyi Cevaplar
Belki sende çok sıkıcısındır ama farkında değilsindir?
Aile babası olmayacakta ne olacak fırlama sağa sola saldıran gözleri fırıl fırıl dönen enerji patlmaaıs yaşayan bir üniversiteli gibi mi takılacaktı? Sizler ne istediğinizi bilmeyen insanlarsınız.. kendi halinde insan gibi normal mod'da yaşayan bir erkeği böyle yargılamak ilginç gerçekten.
Sevgili = geçici insan demektir.. insanları evlenip yuva kurmaları aile olmaları ve ipini kopartmış İT gibi kapitalizmi destekler şekilde orada burada gece alemlerinde eğlence hayatında yaşamamaları ailesine işine gücüne bakıp normal bir hayat yaşamaları gerekiyor normalde.
Sen bu mantıktaysan ozaman neden evlendin diye sormazlarmı sana? Ailesine hayatına ayak uydurmuş normale dönmüş bir erkeği buraya gelip böyle yargılamak doğru mu?
Günümüzde insanlar iş hayatında ekonomik sorunlar yaşıyorlar dünyada ve ülkemizde daha pek çok farklı sorun var..
ama nedense kadını biri bunları yok sayıp kocam olan erkek neden enerjik değil? sıradan oldu normale döndü , sırıtıp sırıtıp durmuyor , beni eğlendirmiyor diye şikayet ediyor.. Acaba onun bir derdi var mı sorunu var mı sağlığı sıhati iyimi diye sen ilgileniyormusun? Sen enerjinle ona birşeyler katıyormusun?
Bu ülkede kadınların sorunu dünyayı kendi etraflarında dönüyor sanmaları.
Onun enerjisi yok ama senin enerjin TAM ve DOLU gibi duruyor burdan bakınca.. demekki sen bol bol dinleniyorsun keyfin yerinde ama onda erneji yok yorgun bitkin..
Ondan enerji beklemek yerine karısı olarak sen neden onu şarj edecek onu eğlendirecek ona birşeyler katacak çaba sarfetmiyorsun? Kocanı buraya gelip tanımadığın insanlara böylele basit bir konu için şikayet edip yargılatman çok basit abes bir davranış..
Ben çevremedeki arkadaşlarıma hep söylüyorum ! bu mantıkt aolan kadınaları sevip bağlanmayı evlenmeyin diye ! Sürekli erkeğin enerjisi vampir gibi sömüren , sürekli erkekten birşeyler bekleyen kadınlar çıkmaz sokak gibiler..
Örnek = bir telefonu şarja takmadan sürekli kullanır filmler izler muzikler dinler sonuna kadar şarjını sömürürsen o telefen sonunda ne olur? KAPANIR !
işte şuanda o senin kocan.. bilmem anlatabildim mi.00 Yorumla
Hayır bu biraz altını doldurmak ile alakalı. Bu insanın hayata bakış açısı ile alakalı. Yani her şey eğlenceli hale getirilebilir. Karşılıklı aynı duygu yoğunluğu ile yaşayabilmeli. Mesela erkek kadına kadın gibi hissettirdikçe bundan hoşlanır ve karşılık verir. Yani her yaşın heyecanını yaşamak lazım. Bazen ilk zamanları hatırlayacak günleri hatırlatmak. Birazda sanırım insanın yapmak istedikleri şeyleri yapmak için gecikmemesi lazım. Mesela güzel sözler söylemek, akşam yorulup gelen eşi ile ilgilenmek. Gerekirse ayaklarını ovalamak. Bunlar küçük şeyler ama heyecanı korumak lazım. Bunlar birçok şeyle alakalı. Yani açık seçik olmak ve küsmeden irtibatı kaybetmemek lazım 🙏🙂
00 Yorumla
Eğer zengin değilseniz ve borç altına girmişseniz bu suratsızlık bence gayet normal. Evlendiğim günden beri borç ödüyorum Bir süre sonra insan bezgin hallere bürünüyor bu borçlar yüzünden hayata dair bir umudu da kalmıyor.
67 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sıkıntılarımız yok
- +1 yıl
Bazen de insanlar evliliği bir görev olarak görüyor. Öyle oluncada işin enerjisi kaçıyor. Bende eşimden yana benzer bir sorun yaşadım ama bunun bir görev değil tadını çıkaracağımız bir şey olduğunu kabullenince işler değişti. Ara sıra bezginlik olsada bir kavga çıkar ve sonra işler yine yoluna girer. Görevler insanı sıkar o kalkmıyorsa yerinden sen onun üstüne atla. ( bu lafımı yanlış anlama eğlenmek gürdüşmek derler bizimkiler o anlamda söylüyorum 😁)
- +1 yıl
Allah Yardımcın Olsun Beyefendim
- +1 yıl
@Buz_Yanığı33 teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
138Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü gerçekten sevmiyorlardır
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Erkeklerin aslında yapısı bu siz senin evde baban annenle evcilik oynayıp ip mi atliyor evlenen kadar işte seni eğlendiriyor gezdiriyor ne dersen tamam diyor seni güldürüyor simarikliklarina katlanıyor koynuna girdiğin zaman bitti tabi cinsellikte bastırıyor Rus erkekleri mesela kadına hiç değer vermez cinsellik serbest orada burada erkekler bulduklariyla yapmak zorunda kalıyor Rusya'da tam tersi kızlar bulduklariyla yapıyor şimdi sen kafani bunlar ile yorma kerkes böyle bide erkek ne kadar iyi olursa kadının talebi artar kadın diyorki bir gecede eve gelsin yeter diyor biride diyorki bizimkine evden cikamz arada gitsin de kafa dinliyelim diyor
54 Yorumla- +1 yıl
Bi de noktalama işareti kullansan...
- +1 yıl
Ben boş biri değilim mesela...
Ayrıca yazı yazmayı bilmeyen biri olarak boş olan sen oluyorsun
+1 yılBen bunun karşılıklı rahatlık moduna geçmelerinden kaynaklığını düşünüyorum. Nasılsa evlendim artık benim rahatlığında oluyor 2 tarafda. Kadın erkeğe o rahatlığı veriyor. Çoğu kadın bakımı bırakıyor, ilgiyi cilveyi, yatağa pijama ile giren kadınlar biliyorum. Bir kadın olarak söylüyorum ki erkekler çabuk sıkılan kişilikler. Bun hoş mu asla değil, fakat türk erkeklerinde aile baskısı kalıbı yoğun olunca maalesef garanti gördükleri şeyler için çok kafa yormuyorlar. Başkalarına kendilerini ispatlama çabasına girip ben erkeğimi hak görüyorlar kendilerinde. Bence kadın böyle bir erkeğe asla koz vermemeli, evlenmeden önceki özgüven kadında olmalı, çizgilerinizi baştan koyarsanız sonra sorun yaşamazsınız. Ama maalesef birçok erkeğe buda işlemiyor. Evlilik kesinlikle kumar işi
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak sorumluluklarin artması ve borclar çok yoruyor bence. Bı erkekte ailesine yetememe duygusu oluşabiliyor. Eşi bir şey istiyor, çocuğu bir şey istiyor ama alamıyor mesela veya çevrede daha refah bı aile görünce ister istemez böyle şeyleri kafaya takıyor. Bu erkeği yoruyor. Sorumluluk da eskisi gibi öyle mesela gezip dolasamaz oluyor, eşi ile yapar da yani bazı ailelerde eş izin vermez oluyor, kısıtlamaya başlıyor falan. Bu da etkiliyor ya da çocuk doğunca çocuğa bakma durumu ortaya çıkıyor o da kısıtlıyor. Tabi tüm ailelerde böyle değil biliyorum ama bence genel olarak erkekler daha ciddi yorgun bı kişiliğe dönüşüyor ise bu sebeplerdendir genel olarak.
08 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumuz yok. İkimiz de çalışıyoruz çok şükür borçlarımız da yok. Hatta hani baya imkanlarımız var günümüz koşullarında.
- +1 yıl
Peki beraber gezmeye falan gidiyor musunuz, yani eğlenmeye çalışıyor musunuz? Bunlardan da olabilir belki
Soran+1 yılEvlenmeden önce sürekli geziyorduk. Şu anda sadece ben istiyorum. Eşim evlenince birden bire bıraktı bu durumu. Ona kalsa sürekli evde oturacak. Çıksak da benim zorumla çıkıyoruz artık
- +1 yıl
Depresyon gibi bı şey var sanki ortada, karşına alıp konustun mu düzgünce. Yanlış anlamayın bu arada öyle sorgulama kötüleme değil amacım, çözüm için böyle soruyorum. Dediğiniz şeyler genelde depresyona girmiş kişiler tarafından yapılan bı durum
Soran+1 yılEvdeki oyun konsolunu alıp çöpe atınca ben depresyon falan kalmayacak ortada sonunda
- +1 yıl
Böyle çözüm olmaz, dediğiniz yanlış bir şey. Oyuna sardı ise bir de kesin bı sorun var bence, bu düzgünce konusulacak düzelecek bir şey.
Soran+1 yılİletişim iki taraflı olan bir şey ama. Ben sorun var diyorum. Ona göre yok. Bence sen abartıyorsun deyip kaçıyor. Ona kalsa 10 yıl böyle yaşar hiç de canı sıkılmaz
- +1 yıl
Anladım bı şeyden kaçıyor ama artık neden bilemem. Ya senle alakalı ya da seni de derdi ile üzmek istemiyor. Güven verip destek çıkıp bir şekilde açıklattirabilirsin belki olmadı uzman birisinden destek alırsınız. Çünkü evlilik böyle yürümez
Çünkü bizim kadınlarımız zeka seviyesi fazla olmadığı için onlara değer veren ve seven, saygı duyan, edepli, efendi erkekleri değil onlara sürekli sırnaşan ve sürekli onların dibinden ayrılmayan erkekleri tercih ediyorlar.
İlk kategoride olan bir erkek olarak hayatım boyunca çok az kız arkadaşım ( sevgili değil arkadaş) oldu ve hepsi çok kaliteli kızlardı.
1. kategorieki erkeklere yuz buruşturan ve 2. kategorideki erkeklerle takılan kızlara hep gıcık oluşumdur.
Dediğin o evlendikten sonra değişen erkekler 2. kategorideki erkeklerdir ve kadınlardan istediklerini elde ettikten sonra ona ilgi göstermeye gerek kalmamıştır onlar için.12 Yorumla- +1 yıl
Hepsi böyle değil ki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılG. erizekalı oldukları için.
Zekaları mutlu olacakları yolu bilmez; bilip gösterenlere de uyum sağlayacak kapasiteleri pek olmaz. Genel olarak adaptasyondan uzak kapasitesi düşük zevzek mahluklardır büyük çoğunluğu.
Kadınlar tarafından yularları tutulup oraya buraya sürüklenir iki üç mutluluk kırıntısı elde edebilirlerse ne ala. Yoksa saçmasapan sürüklenir dururlar geriden gelen zekalarıyla. Ellerinden tutan kadınları dinleme kapasitesini göstermediklerinde sıkıcılaşabilirler. Bunlarla biraz uğraşın; sonra başkalarına geçin. Aman evlendim sıkıcı ne yapacağım demeyin. Sıkıcı olmayanla eğlenin. O da sıkıcılaşırsa diğerine geçmek suretiyle bunları kullanıp kullanıp atın.00 Yorumla omg ay aglicam galiba bu ne ya… haklisin bende korkuyorum evlenmekten simdiki sevgilim Romantik ve odun arasinda birsey evlendigimizde nasil Bir hanzoya dönüsür bilemem. En iyisi sevgili kalmak Demi? 😖
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik her gece vuruşup kırışmaya benzemez. Çok ağırdır ve bir amaca hizmet eder. Üremek ve anne-babanın soyunun devam etmesini sağlıyıcak gelecek nesillerin yetiştirilip eğitilmesi gibi ağır ve zorlu bir yola baş koymuş olur erkek ve kadın. Bu amaca hizmet eden iki cins de çok zorlanır.
Çocuk düşünmeyen çiftler için evlilik bir angaryadır. Bir hizmet bir fedakarlıktan çok bir birlerini eriten iki büyük çark görevi görür bir minik çark olmaksızın (çocuk).
Biraz olsun doğal hayatta ki canlılara bakarsanız. Ebeveyn olucak bireyler ölümü bile bile gögüs gericek kadar fedakarlık yaparlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkiye renk kat. Monotonluktan çıkar. Çok kolay şeyler bunlar. Zor gibi görünüyor olabilir ancak başarılamayacak gibi değil. Eşinize sevgiliyken yaşadığı duyguları anımsatabilirsiniz. Hemen burada ayrıl boşan diyenlere bakmayın siz. Onlar sizin yaşadığınız duyguyu yaşamadığı için anlamaz sizi. En kötü ihtimal ilişki terapistine gidersiniz.
10 Yorumla Aşağı yukarı her evlilik böyle maalesef.. Evlenince kaybetme korkusu bitiyor, dolayısıyla kişi kendisine ve eşine özen göstermeyi bırakıyor. Birazcık evliliğe bakışla alakalı bir konu. Herkes ailesinde ne görüyorsa evlendikten sonra kendi evliliğinde onu uyguluyor.
10 Yorumla
+1 yılevet düğün oldu 400bin tl borcum var. Ceyrek altın taktiklarim bana 50 tl takdi. Karım 400tl lik elbise istedi. Daha sonra karım tatile çıkmak istedi 40 tl kredi çektim. Sonra ayıldik. neden çok suratsızmışım. Neyseki 6 yıl sonra bocumu ödedim artık gay evliliği yaptım düğün yok borç yok elbise yok aynı kiyafetlri giyiyoruz. Cocuk yok masraf yok oda çalıyor artik cok suratliyim mutluyum.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin verdiği rehavet, getirdiği sorumluluklar ve aynı evde yaşamaya başlamanın, zamanı da istediği gibi yönetebilmenin rahatlığı.. Erkeklerin ve kadınların çoğunun düştüğü tuzak bu.. Evlilik öncesinde şartları zorlayarak, hatta bazen gizli saklı yaptığın, heyecan veren her şey, her aktiviteyi artık rahatça yapabilmek, hatta kimsenin bununla ilgilenmemesi, dikkatini çekmemesi. Özetle bu galiba.
10 YorumlaDüğün isterim takı isterim pahalı koltuk takımı ve beyaz eşyada isterim dediğinde erkeğin cebindeki para bitiyor rahatlayıp kendine zaman ayıramayan adam ne yapsın iş ev arasında eşinin çıkardığı eksikler ve konforunu beğenmemesi ile uğraşıyor adamda hayat enerjisi kalırmı
14 Yorumla
Soran+1 yılİkimiz de çalışıyoruz. Maddi sorunlarımız olmadı hiçbir zaman
+1 yılSenden kaynaklı olabilir bence, cok mu kisitladin ne yaptın oraya bakma buraya gitme falan mi dedin. Boyle olmasi bir yandan iyi evet de normal degil bence. Sen cevabı biliyorsundur, ona sorsan da alirsin cevabini. Sıkılmış yani adam belli, monotona düşersen yaş ya. Bilmiyorum ben yapamazdim öyle biriyle. Sıkıyorsa salsın bezsin. Gider gezicek eglenicek hayat bulacak baskasini alirim yanıma
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman kısıtlamadım. Her zaman arkadaşlarıyla da çıkıp zaman geçirmesini desteklerim. Ama o istemiyor. Bıraksam bütün hayatını evden işe işten eve geçirecek gibi.
+1 yılaslında sıkıcı olmuyoruz sadece evlendikten sonra erkeklerin davranışlarına daha çok alıştığınız için bu artık size çekici gelmiyor heyecan vermiyor yani erkek aynı erkek sadece siz kadınlar daime yenilik peşinde olduğunuz için elinizdekilerle yetinemiyorsunuz ama sizide anlıyabiliriz çünkü tıbbi olarak doğanız böyle
10 Yorumla
+1 yılEvlilik böyle bişey kabullenin artık yani evlenince hep aynı kişiylesin ne kadar eğlenmeye çalışsan da bi süre sonra hayat rutine dönüşcek. hayır aile evindeyken de bi rutinimiz vardı. Öğrenciyken de bi rutinimiz vardı çalışırken de bi rutin monoton düzen vardı ne bekliyosunuz ki? evlenince her şey çok sihirli büyülü mü olcak sanıyosunuz? Hayat her zaman monotonluklarla dolu yani
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkeklerden yana dertli, benzer gerekçelerle erkekler de kadınlardan yana dertli. Erkek cinsine çuvaldızı saplayıp etinde kanırtmadan önce iğneyi bi kendinize batırın hele. Anlamadığım, bunca yaşanmış tecrübe varken, bütün evliliklerin er ya da geç çıkmaza girdiği, monotonlaştığı apaçık ortadayken, neden hâlâ herkes evlenmek için ölüp bitiyor? Siz kafayı mı yediniz?
10 Yorumla
+1 yılSevgili iken kısıtlı zamanlarda görüşülüyordu iyi de olsa kötü de olsa özlem oluyordu. Evlenince her gece beraber olma durumu, yemekte beraber olma vs. gibi şeyleri düşününce sevgililikte olduğu kadar bir anlamı olmuyor. Rutin bir hale dönüyor. Bu yüzdendir, ha bir de kadınların sürekli ilgi beklemeleri de ekstrasıdır.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evlenmeden önce sevimli.. sempatik ve eğlenceli olan erkek.. sevdiği kıza böyle görünme ihtiyacı olan erkek.. nikah masindan kalktıktan sonra maskesini yavaş yavaş çıkarmaya başlayarak iç gerçek yüzünü göstermeye başliyor. Bunun önüne geçmek aslında çokta kolay degil. 10 senede flört etsen.. nikah masasından kalktiktan sonraki süreç başka bir süreç.
10 Yorumla
+1 yılErkekler evlenince sorumluluk ve geçim sıkıntısı derdine düşüyor. Bunun sebebi tamamen maddi. Sorumluluk alınca da yaşam enerjileri biraz sönüyor. Evet sıkıcı ama bu sorumluluğu biraz kadınlar da üstlenirse enerji dengelenebilir. Herşeyi onlardan beklememek lazım.
15 Yorumla- +1 yıl
@__hillsmoonn__ İİşte objektif bir yorum. Evliliklerdeki en büyük sorun ortak paylaşım yapmamak. Sofrayı birlikte hazırlayıp, birlikte kaldırmak. Evi birlikte temizleyip, birlikte dinlenmek. Maddi konuları masaya yatırıp ortak yol haritası belirlemek vb...
- +1 yıl
@Baranliveme evet ama bu konularda erkeklerin çok objektif olduğu söylenemez. Maddi konularda herşeyi tek başlarına yapmayı istiyorlar ve kadını arka planda tutup bu konularda fikir alışverişine girmeyi istemiyorlar. Erkeklik güdüsü sanırım böyle kendilerini daha güçlü görüyor olmalılar. Her yükü tek başına omuzlanınca da stres eşler arasındaki iletişimi de ilişkiyi de olumsuz etkiliyor. Siz kartları açık oynadıkça kadınlar eminim yapıcı ve destekçi olacaktır.
- +1 yıl
@__hillsmoonn__ Teori de öyle olabilir. Fakat pratikte göründüğü gibi değil. Kadınlar ağır baskıyı kaldıramıyorlar, erkeklerde ev işi, romantizm vb.. gibi konular da '' erkekliklerine leke sürmeme'' adına sertleşerek aile huzuruna ilk darbeyi vuruyor. Akabinde kadın da kıskançlık ve intikam vb.. duygularla körüklüyor. Sonra hepimizce malum
- +1 yıl
@Baranliveme Aynen öyle kendi kendimize zorlaştırıyoruz herşeyi. Neyse ki ben hayatı kolaylaştıran bir insanım 😂😂😂😂
- +1 yıl
@__hillsmoonn__ Eşinizde sizin gibi isi ne mutlu size
Evliliği renklendirmek sizin elinizde sevgiliyken ne yapıyorsanız yine yapın aynı şeyleri gezin tozun eğlenin evlilik buna engel değil ki
12 Yorumla
Soran+1 yılYa tek taraflı olmuyor. Ben dışarı çıkmak istiyorum o evde oturmaktan yana oluyor. E bu sefer ben tek başıma çıkıyorum, o evde kalıyor. Daha da uzaklaşıyoruz birbirimizden
+1 yılBir kadın sürekli sıkılıyor ve daralıyorsa gecmisteki zamanı surekli onunla ilgilenen onu eglendiren çeşit çeşit erkeklerle geçirdiği içindir bunu yapan kadına sevgim azalır çünkü ben ondan sıkılmiyorsam oda benden sıkılmayacak aksi takdirde yol alsın ben daha iyisini zaten bulurum der gecerim nasip olmasin sıkılacak kizda
00 Yorumla
+1 yılinsan yaşamına karakterine ve ilgi alanına göre yaşar
bu yaşamda olan birisi eğer birini sevdiyse mutlaka etkilenmiş ve sevmiştireğer eşler bir birilerini sevmiyorlarsa aralarında bir ortak bağ yok ise evlilikleri de sıkıcı olur
yani aslında baştan beri sıkıcıydı her şey evlilik için geçerli değil
00 YorumlaErkeklere hemcinslerime sorsan evlendikten sonra kadınlarda sıkıcı birer kişi oluyorlar. Salıyorlar kendilerini, bakım yapmıyorlar, kocalarına güzel giyinmiyorlar, cilve nedir bilmiyorlar sonra başım ağrıyor iyi geceler ayağı takılıyor.
Kısacası bu olaylar da kadın erkek fark etmez monotonlaşma oluyor.
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim şuanda ama arada monoton olabilir her şeyi paylaşmak ve bilmekle alakalı olabilir durum ama ben yinede böyle olmak istemem çünkü sanki ikinci bir hayat gibi hayatınızlarınızı birleştirerek başka bir hayat ortaya çıkıyor bence bir ömür geçirmek ve hayatının kalanını beraber geçirirken ki o tecrübeler yaşanmışlıklar yaşanacaklar birbirine benzeyebilir ama her an eşsiz bir daha gelmeyecek o anlarda neler yaşanabilir tecrübe etmeyi istemektir evlilik bence çok karışık anlattım umarım anlaşılmıştır
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra değiştiğini sanmıyorum. Evlenmeden önce sendeyken rol yaptığını düşünüyorum. Ben birlikte olan insanların birbirlerini her ortamda, her durumda görüp tanımaları konusunda ısrarcıyım. Aile içinde arkadaşlar arasında, iş ortamında vs vs nasıl bakıp görmek gerekir. Bir insan kolay kolay değişmez ama sık sık rol yapar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Sorun umumiyetle kadindadir
Ya yanlış seçim yaptı veya karakteri ve davranışları ile adamı olumsuz hale getirdi.
Sonuc olarak, at, sahibine göre kişner.
Tabi aynı durum tam tersi haller için de geçerli. Bazen de erkek, kadını olumsuz etkiler, ve nerede o evlenmeden önceki halleri diye düşündürür.
00 Yorumlaİnsan psikolojisi değişiyor. Kafasındaki düşünceyi hayatını analiz etmek lazım. Belki evlenmeden önce daha iyi bir işi vardı, çevresindeki insanlara güveniyordu. Evlendikten sonra belki de çevresindeki insanlar ondan yüz çevirmeye başladı. Tonla şey olabilir.
Belki sen eskisi gibi değilsin. Yani o kadar açık uçlu ve geniş bir soru ki bu bir sorun boyutundaysa bunu bir psikolog anlayabilir
00 Yorumla
+1 yıl:) Mutlu musunuz? Sorun etmeyin.
Başınızı yastığa rahat koyuyor musunuz? Mazur görün, günü güzel geçmemiştir.
Eşinizle konuşabiliyor musunuz, kestirip atılıyor mu buna bakın. Ama kestirip atmayı kötü yorumlamayin. Çünkü erkekler önemli görmedikleri şeyi anlatmak istemezler. :)
Bir de evliliğin ilk 5 yılı derler. Bu 5 yılı güzel geçirin. Gerisi gelir Allahını izniyle. Mutluluklar.00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce seni sürekli mutlu etmek adına yaptığı şeyler yüzünden sen hep bir üst seviye bekliyorsun. halbuki adamın kapasitesi belli hep aynıydı tabi bu adamında suçu olmadığın bir adamı oynarsan sonunda yapacak bir şey bulamayacaksın. seninde beklentilerin evlilik öncesi yapılan şeylere göre arttığı için şuanda şaşırıyorsun. Bunların yanı sıra geçim derdi de var. Birde onun açısından bakmak lazım belki o da senin için aynı şeyi düşünüyor olabilir onunda beklentileri karşılanmıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin üzerinde çok büyük yük var. Evde soyun devamıdır, geçim kaynağıdır, ana babasının umududur falan filan, evlenir koca olacak, baba olacak beklenir. İş yerinde kusursuz işçi olması beklenir. Bir erkek olarak huzur arıyordum. 34 yaşına geldim. Bunun hayal olduğunu anladım. Erkek bu yüzden erken ölüyor. Çünkü yaşamıyor erkek. Kral dahi olsa erkeğin derdi aynıdır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılevlilikte ilk öncelik cinselliktir ondan sonra diğer görevler gelir ben her zaman derim kadın dışarıda kaplan gibi evinde yatakta bacım gibi olacak erkekte sokakta kuzu gibi yatakta aygır gibi olacak az fingirdeş işve eda yap cilve yap yaptı oda şenlensin sende onu evde tahrik et bak bir süreden sonra evlilik nasıl şenleniyor
07 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yatakta aygır gibi ne lan skdlaşflelflwldlldlsldlfldlflfv
- +1 yıl
Yok be kanka haksız demedim aygır demesi komiğime gitti
- +1 yıl
Evliliği alevlendiren cinsel yaşam zaten
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ yani
Biraz da kişilik meselesi galiba herkes boyle değil diye düşünüyorum. Ama evlendikten sonra sakin bi hayat istiyorlar o kosusturmacadan sıkılıp, bir de buna yaş farki eklenince o sakin bi hayat isterken sen daha yeni yeni eglenceyi fark etmis oluyorsun sorunlar da orada basliyor iste
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi olarak durumu iyi değilse çalışan biri normal olarak enerjisini işe harcıyor arada bir cinsel ilişki iyice enerji sömürüsü yapıyor. Borçlandı ve öyle evlilik yaptıysa zaten cinsellik için bile zor enerji bulur. Bu yüzden en iyisi hiç evlilik işlerine girmemek 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sıkıntılılarımız yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıcılıktan kastın ne, ben mesela enerjik ve hayat dolu biri değilim o yüzden evlenmeyi düşünüyorum ama keza evlendim, çokta hayat dolu enerjik bir insanı istemem, yorar beni, annem de atom karınca gibi hareketli anneme bakarken yoruluyorum ki o benim annem bu elalem olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak durum bu sanırım. Sadece şöyle bir durum var. Eşim sevgililik döneminde bana sürekli ayak uyduruyordu. Beraber geziyorduk eğleniyorduk. E doğal olarak ben de onun öyle biri olduğunu düşündüm. Ama şu anda tam tersi şekilde davranıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadın ya da erkek diye değil insanlar ev ortamında monotonlaşır ki bu çok normal
bence. Her gün farklı bir şey yapmak gerekiyor bunun için o da zor. Empati yapabilirsek durum basit aslında 🙃10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar güzel bir tespit ve evliligin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu kanıtlayan bir soru, yanlızlik sultanlık diye boşuna demiyoruz...
20 Yorumla
+1 yılKadınlar da evlendikten sonra kendini salıyorlar yani Evlenmeden önceki halleriyle Evlendikten sonraki hallerinden eser yok bakım yok dikkat etmek yok uyuşukluk başlıyor Ne desen var yani buna benzer şeyler e haliyle erkek de buna bozuluyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo ben hala ışıl ışıl ışıldıyorum ve enerji doluyum
- +1 yıl
genel için konuştum sadece.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olmasa evlenmez ler. Ne zaman isterse yapıyorum, sevdiği ne varsa yerine getiriyorum guleryuzlu davranıyorum. Harika vücudum var diyet spor yapıyorum daha ne fedakarlık yapayım yüzü gülmüyor. Ben mecbur bunları yapacakmışim sanki. Bosansam anında birini bulurum onun farkında degil
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen acele ettim kısa sürede evlendim çocuk yapmıyorum ayrılık olur diye adamın yüzü gülmüyor. Fazla dayanamam bundan sonra.
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu bundan sonra zor ilişkiye de girmiyorum yine aynı. Bir sorunuda yok mutsuz hep. arabam var yeni evi babam verdi zannedersin eziyoruz bir lafımiz yok guleryuzlu davrandım surekli
Cevap sahibi+1 yılKonuşurum arastiririm iyi tanımam lazım. Bir guleryuz istedik buda mı çok yani bir insan için. İstemiyor anladım kısa süre sonra dava açacağım
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu peki senin için herseyi yapan kadına minnettar olmaz mısın bir guleryuz gösteremezmisin arabamı kullanıyor helal olsun gözüm yok düğünüde biz yaptık ailesi düğüne bile gelmedi masraftan kaçmak için mi daha ne kira vermiyor evimde var hadi sen birsey söyle
Cevap sahibi+1 yılDeğil çok açık burada istesem bir günde 10 erkek bulurum nerde sorun
- +1 yıl
İlginç
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu onunda zamanı gelecek o zaman konuşurum olgun bir beyle
- +1 yıl
yav abla adamın belkı bı derdı var ama elınden bısey gelmıyo belkı sen severek evlenmedın mı bu adamla ev araba vs demıssın her ne kadar lafını yapmasanda bazı erkekler bunları kendılerı kazanmak ıster sen paranın onemlı olmadıgını daha cok hıssettırmelısın ve ona aslında boyle seylerın sonradan kazanabılecek oldugunu hıssettır kendıne guvenmesını sagla ve uygun bı dılle uygun zamanda derdını sor
Cevap sahibi+1 yıl@Malamadre58 sormadim mi sanıyorsun konuşmuyor. Ben onun için herseyi yaptım ve biz şunu yaptık sen yapmadın demedik. Daha ne senin için herseyi göze alan yapan bir kadına bir tebessüm etmezmisin bu zor bir şeymi
- +1 yıl
hayır belki başka sıkıntıları vardır bilemezsin, belki karekteri böyledir, insanların zor zamanları olabiliyor, bu durum ne kadardır devam ediyor?
- +1 yıl
evlılık yenıyse daha alısamamıs olabılır bıraz sabret zamana bırak bazen evlı olmayan adamda bıle oluyor ama bu dısarıdakı ınsanlar tarafından yanlıs anlasılıyor ayrıca onu sure verdıkten sonra baktın hala aynı rahatsız oldugunu daha cıddı ama kırmadan dıle getır kestırıp atma hıc mı sevmıyosun adamı kolay mı oyle bosanmak ha bıde kotu bı alıskanlıgı var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Malamadre58 kusura bakmasın kimse işten gelip konuşmayan suratı bir karış insanı kimse sevmez bu insanlığa aykırı birsey. Yeni değiliz 3 yıl olacak
- +1 yıl
tamam ıste demekkı ya ısını sevmıyıo ya da calıstıgı yerdekılerle sorunu var ya da baska bısey
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi birini asla bulamaz uzun yıllar evlenemez. ilk defa bu konuyu acıyorum burada son noktayı koymanın zamanı geldi. evde kediyle otururum daha iyi
Cevap sahibi+1 yıl@Malamadre58 sorunu varsa anlatabilir iç güvesi diyorlarmış desinler gülüp geçiversin bir tek o mu var böyle benim huzurumu kaçırmaya hakkı var mı 15 yaşında değil ya bu
- +1 yıl
ona ıc guveysı dıyenlerle aynı sehırde mı yasıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Malamadre58 aynı isyerinde
- +1 yıl
tamam ıste sorun bellı adamın canını sıkan ıs arkadasları ısını degıstırsın sen de rahat et o da ve ben olsam ozelımı kımseye acmamayı tercıh ederım agızı olan konusuyor bence ıkna etmelısın baska ıs ıcın
Cevap sahibi+1 yılİkinizede çok teşekkür ederim mutlu bir hayat yaşarsınız inşallah. Kusuruma bakmayın. Spor salonu saatim geldi stres atayım biraz karın kası çalışıyorum
- +1 yıl
AMİN sız de
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu dediğime pişman etmeyin lütfen hiçbir niyetim yoktu iki günde bir gidiyorum bu sıralar
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu belirgin oldu kaslarım biraz daha şişirmek istiyorum. belkide hayatım boyunca bir daha fırsatım olmayacak
- +1 yıl
Çok saçma
- +1 yıl
@benimyahu olmayınca olmuyor demekki kanka :D
- +1 yıl
@benimyahu işte bende onu diyorum ya :D
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar özel görüşmem. Bir hatam varsa yazsın düşüncesi olan aynı sorunu yaşayanda varsa bilgi versin amaç bu
- +1 yıl
özel sanki kilodunun rengini sordu ya
+1 yılElde ettiğimiz kadınla küçük oyunlar mı oynayalım, nikahlı kadını yatağa atmak için sürprizler mi yapalım? Evlilik öncesi tüm adımlar birlikte vakit geçirip eve atıp yiyişmek için. Eve atmışız işte... Sinemaya mı gidelim, espri mi yapalım? Bırakın artık rahat edelim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılKadın bunu yapsa aldatilsa hakkıdır denir ama sjjsjs
Neyse cevaba geçeyim genelde diğer yüzünü kullanıp kadını elde etmiş oluyor sonrasında da artık o benim neye uğraşayim ki istediğim gibi takılırım oluyor ve özlerini gösteriyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Yalnız soru erkeklerin değişmesi ilgili olmasına rağmen hep kadınlar da öyle yok suç kadında cart curt yazan erkekler çoğunlukta. Nedense her şeyin suçlusu kadın kendilerinde hata arasalar olmaz eziklerr
- +1 yıl
Kadin da yapmiyor değil zaten. hatta kadinlarin cogu ilk bebekten sonra tamamen kocasini unutuyor
- +1 yıl
İşte bak görüşte yazdığım şeyin aynısını yapıyorsun jsjsj konu kadın değil şimdi kaldı ki babalar çocuklarına bakmıyor bir de anne bakmazsa ohoo. Erkekler de çok mız mız kusura bakmayın yani küçük bebeği kıskanıyorsujuz. Çok desteğe ihtiyacı varken.. neyse umarım böyle düşüncedeki biriyle bir ilişki yasamam
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılHepsi için geçerli değil ki ben öyle değildim aksine daha çok program öneriler de bulundum ama kıymet bilinmedi
10 Yorumla
+1 yılHahaha güzel tespit... atlet şortla dolaşıyor mu evde 😂 biz buna evlilik motonlugu diyoruz işte. malaa baglama durumu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Bence kadinlar, erkeklerin maskeli hallerine kaniyor. Biraz dikkat etseler aslinda nasil bir kisilikte olduklarini farkedebilirler.
11 Yorumla- +1 yıl
Ee kime güvencesiniz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılErkekler bekarken bitik, evlendikten sonra dahada bitik oluyor.
20 Yorumla
+1 yılboşan o zaman çekilmez öyle şey ya başkası mı kalmadı
20 YorumlaBariz değil mi? Evlenince sorumluluklar yükler geçim derdi falan filan derken ne enerji kalıyor ne canlılık İş görev sorumluluk odaklanma ister buda yorar yıpratır Sevgili olduğunuz zaman ki gibi özgür değil ki
00 Yorumla
+1 yılbazı kadınlarda böyle evlenmeden önce çok iyi davranıyo sonra bulaşıkları bile yıkattıranlar var film gibi görmüşsünüzdür belki ya da reels videolarında sjs niye böyle oluyo bende bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılAdamın yaptığı bulaşıkları yıkamasında ne gibi bir sorun var
- +1 yıl
sorun yok zaten değişiklik var evlilik sonrası
Soran+1 yılEvlenmeden önce de kendi evinde bulaşıkları yıkıyordu. Değişen bir şey yok.
- +1 yıl
hiç sanmıyorum
Soran+1 yılE kim yıkıyordu 😂
- +1 yıl
bulaşık makinesi
Sıkıcılık değil ilişkiniz aslında sıradanlaşılıyor heycanı kalmıyor artık o yğzden normalleşiyor heycan yaratmaya bak eğer bu durumu tersine çevirmek istiyorsan...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kaçınılmaz son. Ama kadın deli doluysa her zaman ilk günkü heyecanla devam eder.
10 Yorumla
+1 yılKız kovalarken yaptığı tüm şakalar espriler hileler bitiyor, gerek yok çünkü kızı kaptı.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik sıkıyor olabilir evlenmesinler o zaman xjsnfkf
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. maalesef öyle görev basarıldı asker şimdi sadık ve sıkıcı biri ol eve git
10 Yorumla
+1 yılBeklenti demek oymuş, bir insan içinde hayata dair hedefler taşımalı.
10 Yorumla
+1 yılAynen ya bende anlamadım evlendikten sonra öğrendim telefon ve televizyonu bu kadar sevdiğini
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz evlendik bizden geçti diye düşünüyor hepsi aynı
11 Yorumla- +1 yıl
Neden acaba kuzum 😄
Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Sırf bu sebep bile evlilikten korkmama yetiyor, monoton bir ev ve evliliği sürdürmek çok zor.
10 Yorumla
+1 yılSıkıcı degil düşunuyor geçim derdini Ailesini Çocugunu Ekonomiyi
10 Yorumla
+1 yılKadın erkeğin aynasıdır erkek aynada ne görürse öyle yaşar
10 Yorumla- Devamını Gör (161)
Devamını Gör(206)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler evlendikten sonra neden sıkıcı birer adama dönüşüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler