Birinden hoşlanıyordum rett cevabı aldım. Kimseyle iletişim kurmuyorum ondan sonra. Nasıl mutlu ola bilirim? Hiç arkadaşım yok dışarıda pek fazla çıkmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çok farklı bir şey. Maddiyat mutluluk değildir. Evet bir araçtır ama tam mutluluk değildir. Bu aracı iyi kullanabilmek önemlidir.
Mesela örnek verecek olursak. Ben kendi hayalimde olanı söyleyeyim sen pay biç arkadaşım. Elbette belki sizin daha güzel hayaliniz vardır. Dağda güzel şömineli güzel bir orman evin vardır. Buraya gidip tek başına yaşayabilirsin. Mutluda olabilirsin belki. Ancak bu noktada sizi mutlu edebilecek bir hayat arkadaşı bu güzelliği daha güzel hale getirebilir. Baktığınızda doğa, temiz hava, belki daha fazla farklı güzellik zaten insanı mest eder ama size değer veren ve sizin de değer verdiğiniz bir sevgili bu durumu daha da ileri götürebilir. Bu nokta bile daha ileri gidebilir. Mesela sadece bir sevgili değildir. Ruhunuzu besleyecek bir yapısı vardır. Bu daha da ileri gidebilir. Hem ruhunuza hitap edecek güzel şeyler söyleyebilir hem de sizi sarabilir. Yani dahası her zaman vardır. Evet maddiyat belki tek başına birçok şeyi getirebilir. Ama bunu besleyebilecek şeyler ki sevgili veya sevilen biri tek bir parçasıdır. Bu parçaları birleştirebilenler mutlu olur. Belki de beklentiniz maddiyat değil ondan dolayı mutlu değilsiniz.
Ben neden buna örnek verdim. İnanın mutlu edebilecek çok şeyi yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Sadece iyi bir hayat arkadaşım olsun ve sadece mutlu olduğunu göreyim istedim olmadı. Ha şimdi mutsuz değilim ama benim hissim her zaman ilgi alakayı gösteren taraf olmaktı. Yani beklemekten ziyade vermek. Elbette karşılıklıdır. Bazen de geleni kabul etmek lazım. Neyse işte uzun yazdım kusura bakmayın. Ancak dediğim gibi ihtiyacınız olan şeyi bulmak bir başlangıç olacaktır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluğu nesne ve kişilerden beklememeyi öğrendiğin zaman, geçmişten gelen yaralarını da başarılı bir şekilde sarıp atlattıktan sonra sadece kendiyle mutlu olabilir insan. Sağlıklısı da budur.
burada gördüğüm portre, insanlar sevgilisi yok diye mutsuzluk yaşarlar. İnsanlar evi arabası diye mutsuzluk yaşarlar. İnsanlar kendilerini sevmemelerine türlü türlü bahane uydurup işte eksikleri sayar böyle mutsuzluk sebebi olarak. Tamam dost arkadaşta güzel birşeydir, hatta muzzam birşeydir. Ama yalnızlıktan zevk alamayan, kendini sevip tanımayan, bilhassa mutluluğun ne olduğunu bilmeyen adamın onu çaresizce para, mal, mülk ve karşı cinste araması, işte bu zaten mutlu olunamama adlı eserin ana sebepleri.
10 Yorumla
Mutluluk almakta değil vermektedir evlerinden birini bana verirsen çok mutlu olursun hem sevaba geçmiş olursun hem de arkadaş oluruz bence çok mantıklı.(tabii ki şaka yapıyorum) mutluluğun mal varlığıyla falan pek bir alakası yok daha doğrusu şöyle, yiyemediğin mal senin değildir, gezip tozdukların, gördüklerin, yaşadıkların sana kâr kalır bu yüzden sana tavsiyem, kimse olmasa bile imkanın varsa çık sinemaya git, hobi edin, araştır biraz ilgini çekebilecek bir aktivite mutlaka bulursun sonra bulunduğun şehirdeki etkinlikleri takip et, müzeleri gez, yeni insanlarla tanışmayı dene, çevrendeki insanlara selam ver. Unutma, tek başına da mutlu olabilirsin, yapabileceğin çok şey var.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3 evde de canlı bulundur. Nefes alan her şey sosyalleşmeye mecburdur. Deneyime kapalı olduğun müddetçe de mutsuz olmaya devam edersin. Beş parmağın beşi bir değil ki hemen kendini kapatasın ilişkilere.
İnsanlardan umudunu kestinse de git hayvan evlat edin. Cidden sevmiyorsan bile zorla kendini sevdiğin istediğin huya suya sahip bir velet bul kendine. Bak 2 ay sonra bu soruya, sana gerçek dışı görünür neden bu haldeymişim ki ben dersin.
Ben dahil çevremdeki onlarca kişi tarafından denendi onaylandı demedi deme, sosyalliğin dibini sıyıran biriyim sana naçizane tavsiyem bu 🙂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
173Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın mutluluğu bana göre eve bağlı değil 3 tane evim var diye belirtmem biraz tuhaf ve komik olmuş muhtemelen maddi durumun iyi bunu söylemeye çalıştın ancak Maalesef artık mutluluk maddi duruma da bakmıyor yine de bana göre şükrü elden bırakma şükret durumuna maddi olarak iyiysen bunu kullanarak mutlu olmaya çalış En azından bir şeyler yapabilirsin belli imkanlara sahipsin çok fazla mutsuz olup bunu şımarıklık gibi gösterme insanlara da çünkü gerçekten çok bolluk içinde olup hala mutsuzum diyen insanlar biraz artık şımarık gibi duruyor o yüzden elindekileri değerlendirmeye çalış
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, çok şükür benim de bir evim var ve maddi durumumuz yerinde ama ev, para tek başına mutluluk getirmiyor tabii ki. Bir yere kadar mutluluk getirir diyelim. Asıl önemli olan sosyal ortamlar lazım insana, sosyalleşmesi lazım insanın. Başardım diyebileceği bir şeyler olmalı, bu hayatta iz bırakabilmeli olumlu anlamda. O yüzden bunlara odaklanmalısınız daha çok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılParayla saadet olmaz diye bir şarkı var.. Bence çok yerinde sözleri var.. Artık bu aşamada zaten mutlu olan insan sayısı yok denecek kadar az.. Parayla pulla alakası yok.. İnsanların samimiyetsizliğiyle alakalı.. Keyifli geceler..
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlaşabileceğin kafa dengi arkadaşlar bul ya da seni seven biri
00 Yorumla
+1 yılmeraba
aslında iki tane veya beş tane evinin olması seni mutlu etmez ki
ev para mal mülk bir insanı mutlu edecek unsurlar değildir.
ve ne yazıkki su an insanlar gerçek mutluluğu parada malda mülkte sanıyor ama asla öyle değil çok para insanı mutlu etmez
yanında bir ailen bir arkadaşın yoksa isterse milyonların olsun neye yarar ve en önemlisi ne biliyormusun
paranın bir insanı mutlu etmiceğini anladığın anda olgunlaşıyorsun ve bazı şeylerin farkına varıyorsun
sanrım çok uzattım kusura bakmayın iyi günler🙏
20 Yorumla
+1 yılhoşlandığın insandan ret cevabı almanız üzücü bunun sizin on tane evinizde olsa değişmeyeceğinin durumunu göstergesi üç eviniz olması ekonomik açıdan rahat bir hayatınız olduğunuzu gösterir lakin duygular öyle değil
ekonomik anlamda rahat yaşayan insanların hemen begenileceği kabul göreceği anlamına gelmiyor bu durum
birileriyle iletişim kurmanız biraz dışarı çıkmanız yeni şeyler yapmanız gerekiyor en olmadı bir tatile çıkın kafanız dağılır :)10 Yorumlaşimdi neden evini devreye soktun ki, evle mutlu olunuyo falan zannediyosun heralde. kendini geliştirebilirsin yani bana kalırsa hiç kimse olmasa da olur veya 1-2 kişi olsa da olur.. ama kendine güveniyosan dış görünüşün konusun da veya kendin de olan herhangi bir konu da canını sıkmamalısın. herkes red yiyebilir bunun dış görünüş ile alakası yoktur bunu unutma. ne kadar güzel/ yakışıklı insanlar aldatılıyo haberin var mı? hatta ünlüler bile.. belki hayatın da unutmadığı birisi vardır, ya da sevgilisi hoşlandığı biri bunu bilemeyiz.. sen bu red şeyini kendine konduramamışsın ve özgüvenin düşmüş. gerek yok bunu kendine yapma ve insanları umursama
00 YorumlaBir güne uyanmak bile mutluluk verir aslinda insana tabii bunu farketmek önemli. Mutluluğu çok büyütüyoruz gözümüzde. Mutluluk cok geniş yelpazeli bir kelime. Mutluluğu nerde aradigina bağlıdır. Nedir senin için? Aşk mı para mı aile mı arkadaş mı? Belki de hepsi. Aslinda güzel bir kahvaltı yapmak, müzik dinlemek kitap okumak sevdigin bir şeyi yapmak. Bunlar insanı mutlu eder ama insan farketmez bunlari. Nerde görülmüş mutlu olan insanın gerçekten mutlu hissettiğini? Mutluluğu anlamak için mutsuzluğu tatmak gerekir. Küçük şeylerin değerini bildiğin zaman belki her şey daha anlamlı gelir :)
00 YorumlaKardeşim hedefler koy kendine
Kariyer hedefleri
Yardımseverlikler
Kendini kariyerine
Ver
Benim param yok işim yok diye sevdiğim kız beni terketti
Ben de mutsuzum ama ayakta kalıyorum
Şimdi ise bı 20 000 TL daha bulsam elimdeki bütçeyi birleştirip ufak bir dükkan tutup yeniden sevdiğim kıza kendimi affettirecem keşke bulsam
Bazen red edilirsin.
Ama demekki yeni birileri gelecek kaderinde varsa
Sabret unutmassan dahi seni güçlerinderecek bu acı demir gibi bir irade verecek10 Yorumla
+1 yılMalla mülkle, evlerle mutlu olunmaz anlattıklarınız depresyonda olduğunuzu gösteriyor, kimse için bu kadar üzülmeye değmez insanlar eşlerini, çocuklarını, annelerini, babalarını kaybediyor yıkılıyor üzülüyor sonra tekrar hayatına kaldığı yerden devam ediyor, herkesi birileri terkediyor ya da terkediliyor ama hayat devam ediyor, sosyal aktivitelere katılın, işe girin ya da kurslara kayıt yaptırın var olan arkadaşlarınızla irtibat kurun tatil planları yapın ek olarak ta pisikolok desteği alın güzell günler sizi bekliyor ama siz isterseniz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. belki sorun sende dir belki insanları sıkıyorsundur istemeden hakaret ediyorsundur 3 tane evim var denilince ne oluyor bunu söylemenin anlamı nedir bende 9 tane tapu var bende mutlu değilim mal mulk insanı mutlu etmez zaten nasıl bir kişiligin var bilmedigim için tam bir yorum yapamıyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiyorsun ki dört duvarlarım var mutlu olamıyorum zaten soruda tezatlik var Bir canlı tarafından Sevilmek bu dünyadaki en kıymetli şey silahın vardır bu benim benim dersin ama başkası alıp o silahını sana sıksa ama bu hedefteki benim sahibim ateşlenmiyim dermi mesela ? Veya ev dediğin şey başkası otursa içine aa benim sahibim bu değildi dermi? Araba aldın diyelim seni düşünür üzülürümü başkasına sattığında veya oyun oynamak için bilgisayar aldın oyundaki karakterler gerçekten konuşurmu seninle gerçekten severlermi seni veya takdir ederlermi sen oyuna girmediğin zaman endiselenirlermi senin için? veya sen oyunda oralara gerçekten gidermisin? Tüm bunların cevabı Tabikide hayır yani mutluluğu cansız şeyde aramayın mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi demişler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kira da oturanları düşün..
Allah sana 3 tane ev nasip ettiği için haline her gün şükür et..
Bir kişi cok sıkılıp bunaldığın da ve kendini mutsuz hissettiğin de iki yeri ziyaret etmesi gerekirmiş..
Biri tımarhane bir diğeri hastane ordaki insanları görünce kişi haline şükür edip mutlu olurmuş.32 Yorumla
+1 yılInsanlar gerçekten sevildiği birileriyle tanışmadığında olan şey budur.
Aynı sorunu bende yaşıyorum ama kendim için yaşamam gerektiğini farkettim.
En büyük hayalin nedir?
Eğer bu soruya bir yanıt veriyorsan şu andan itibaren alacağım tüm kararlar bu amaca hizmet etmeli.
Sevgilerimle...01 Yorumla
Soran+1 yılBen herşeyi onunla yapmayi dusunuyordum. Hersey bir anda degisti. Ne yapacagimi bilemedim. Benim alternatifim yoktu yani. O olmazsa sunu yaparim diye.
3 tane evin olması ne alaka zaten. Mutluluğu maddi şeylerle bağdaştırırsanız mutsuz olursunuz. Biri tarafından reddedildin diye de mutsuz olmamalısın. Mutluluğu tek bir insana bağlaman da saçma yine. Mutluluk senin elinde ve içinde olan bir şey. Onu açığa çıkarman sadece sana bağlı.
10 Yorumla
+1 yılPara zaman satın almak, bu zamanı kendince değerlendirmek açısından önemli. İlla yemek, içmek, satın almak olarak düşünmemeli.
Daha az çalışmak ve ailene ya da sevdiklerinle daha çok zaman geçirmek mesela.
Yani para mutluluk getirir. Ama sevdiklerin varsa. Belki seni anlayabilecek, güvenebileceğin birinin olmayışının burukluğu vardır.10 Yorumla
+1 yılPara her ne kadar hayatımızda önemli bir rol oynasada bazen mutlu olmamızı sağlamıyor maalesef. Mutluluk sevdiğimiz insanın ve sevdiklerimizin yanımızda olması etrafında güzel insanlar barındır o zaman her şeyin senin için nasıl değiştiğini fark edeceksin
00 YorumlaPara mutluluğu satın alamaz. Ancak kendini mutlu hissetmen için kapıları açar o da anlık. Evlerinin olması, paranın olması vs bunlar önemli değil ki. Ben param yokken de mutluydum. şu an var, yine mutluyum. Önemli olan senin ne istediğin. Hayatında biri olmaması ya da arkadaşın olmaması bir sorun değil bana göre. Bunlar sen izin verdiğin sürece olabilecek şeyler. Demem o ki öncelikle kendine değer ver. Kendini sev. Bir tek hayatımız var, unutma.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Çok evi olan mutlu olur diye bir inanış mi var. Evin 50 tane olsa ne olacak kapın çok olsun. Anan baban gardasin arkadaşın olacak Cat kapı gideceğin dostların olacak mutlu olmak için. Arada çocuk sevindirecek sin köpek seveceksin kedi seveceksin. Onlarda seni sevecek ki mutlu olasın. 5 milyon liralık dairenin yapamadığını 5 liralık dondurma yapar. Sen mutlu olmanın yolunu değil 4. evi almanın yolunu arıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılPara mutluluk getirmez hayatım arkadaş cevrenin güzel olması lazım paran olsa da para sadece maddi açıdan mutlu eder insanı ama dostluk arkadaşlık vs. Manevi açıdan etkisi çok büyüktür has dersin benim param var elit takılırım milleti kucumserim falan o zaman mutluluğun m sini bulamazsın :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılYa bende mutsuz umutsuz biriyim ama param olsa çoğu sorunum çözülür. İstediğim bakımı yapar , istediğimi giyer yer içerim. İstediğim ortamalara girerim ve özgüvenim de artardı. Hani bence zengin olanlarin mutsuz olması kendi aptalliklari gibi geliyor git biseyle uğraş demi seni tutan bişey yok istediğini yaparsın. Yok bunaliyorum canım sıkkın falan bı iki alışverişe bakar olmadı en iyi psikologa gidersin. Fakir ne yapsın yani ksksks cidden sizin malliginiz o rahat batıyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mutlu olmayı kişileri veya olaylara bağlamaktan ziyade kendinle bağdaştır derim Yani bakış açını mutlu olmaya çevir Seni ne mutlu eder nelerle mutlu olabilirsin Küçük şeyleri sever misin bilmiyorum ama etrafını dikkatli bir şekilde baktığın zaman mutlu olman için çok çok fazla sebep var
00 Yorumla
+1 yılPara amaç değil araçtır ama en önemli araçlardan biri yani küçümsenecek bir şey değil. Ama mutluluğa gelince mutluluk biraz tercih meselesi aslında. bazıları elindeki küçük şeylerle mutlu olur bazıları cennete koysan eksik bulur. Herkesin hayatında birtakım eksiklikler var önemli olan bu sorunları hayatın merkhezine koymamak ve çözmeye çalışmak. Ama bunu bende başaramıyorum🖐️🖐️
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutluluk nedir biliyormusun özgürce yaşamak ev mal mülk boş canın şu an çay içmek istedi o çayı içersen mutlusundur canın gezmek istedi gezersin mutlu olursun küçük şeyler insanı mutlu eder bunu unutma mutluluk küçükte olsa o an içinden geldiği gibi yasamaktir
00 Yorumla
+1 yılyani daha çok evi olan daha mı mutlu oluyo bu nasıl bir soru.. mutluluk evde arabada para da bulamazsın bunlar sadece birer araçtır. senin sevgiye sevilmeye ilgiye ihtiyacın var bunu unutma işte cevapta sorunda. asosyal olmanda sosyal ol insanların arasına karış ve insanlarla sohbet et belkide hayatına bambaşka kişiler girecek sıkma canını hayat devam ediyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaga yorumlara bakiyom jxkejxjsjs bazilari caktirmadan yuruyo neyse reis olay ne biliyomusun depresyondasin sen evden cikman kolay degil biliyorum cik disari arakadasinmi yok ise gir calis o ara yeni insanlar taniycaksin sonra instegram dan yeni insanlara tanisabilirsin arkadas edinebilirsin icine kapanik olma dunyaya 1 kere geliyosun hedef edin onu basarmaya calis rotasiz bi gemi gibi yasama elindeki imkan bende olsaydi emin ol Şu an farkli bi konumda olurdum insansin hepimizin basina geliyo boyle seyler ama dedigim gibi dediklerimi yap yapamam diyosan bi piskiyatriye gitmeni tavsiye ediyorum derdini anlat icini dok rahatliycaksin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaga uykusuzluk halsizlik insanlarla konusmama istegi diasari cikmama hep sıtresli olma gibi davranislar varsa depresyondasin demektir
+1 yılMal mutluluk getirmiyor maalesef ki. Bunu çok iyi bildiğimden ne paraya ne de tipe bakarım.
Şey yapabilirsin kursa filan git bir şekilde iletişim kur arkadaş edinirsin. Takılıp eğlenirsiniz, belki kısmetin de açılır.24 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 40 yıllık ilişki uzmanı gibi konuştun😂
- +1 yıl
Çevre sağolsun 😃
- +1 yıl
Seninde mi durumun iyi
- +1 yıl
yok arkadaşın çevreden kastı başka bir konu :)
+1 yılİstanbul'da ise evlerin, birini bana ucuza kiraya vermekle mutlu olmaya başlayabilirsin. Manitamın dediği gibi, sorulara cevap bile vermemiş soran. Kesin bu işler KS yönetiminin işi, sırf etkileşim almak için...
01 Yorumla
Soran+1 yılUyumustum))
+1 yılBence biraz kendinde değişiklik yapman gerekiyor yeni bir yapı olmasa bile kendine yeni özellikler ekle bakış açını değiştir hobiler sdin yeni şeyler öğrenmeye bak muhtemelen daha düzenli bir hayatın olacak
00 Yorumla
+1 yılMaddiyatta mutluluk arayanın bir gün elbet mutsuz olması kaçınılmaz manevi sonsuz huzura ancak Allaha ibadetle ulaşabilirsin biz Allaha ibadet etmek için yaratıldık yaratılma sebebimize dönersek mutlu ve huzurlu oluruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları da saraylarda oturuyor ama onlar da çok mutsuz.. Dünya malı insana katiyen huzur vermez, dünya malında gözü olan kişiler Allah’ın rahmetinden de uzak olurlar. Mutlu olmak için malını, mülkünü, bilgini ve sevgini diğerleriyle paylaşmalısın. ☝️
00 Yorumla
+1 yılsen zaten baştan kaybetmişsin be gülüm param var artık herşeye sahibim mutlu olabilirim havasında düşündüğün an çakıldığın andır bu kadar basit olmayın ya valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın tek başına çok da mutlu etmeğinin kanıtısın o halde. Önce neden çok dışarı çıkmadığını, senin sosyalleşmene neyin engel olduğunu keşfet. Herkesin mutlu olmak için sebepleri farklı. Kendin için bunun yolunu keşfetmelisin.
10 YorumlaSevgi ve ilgi yoksa insanın hayatında ne kadar zengin olursa olsun mutsuz olur, en azından gerçek mutlu olamaz.
20 Yorumla
+1 yılEv dışında ayni ben! Simdi evin birini bana veriyorsunuz yapmış olduğunuz iylik sizi birr süre mutlu ediyor😜☺ 1 sorun çözme, değerlendirme yanlış biraz tarz ve davranış değişikliği şart
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmanın yolu ne zengin olmakta, ne de fakir olmakta; mutlu olmanın tek yolu zengin de olsan fakir de olsan, elindekinin değerini bilip Allah'a şükretmekte.
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon, yanlış soruya yorum yapmışım.
- Kişilik & Karakter konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın bir yanı eksikken isterse dünyalar zengini olsun yine de mutlu olamaz. Biri varken de mutlu olamama ihtimali var. Asıl mesele doğru insanla yolunun kesişmesidir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutluluk onun tarifini bende bilmiyordum takı çekirdekten yetistirdigin bir ağacın gözlerinin önünde büyümesini görene kadar ağaç dik yeşili koru o yeşillik sana mutluluk verecek
00 Yorumla
+1 yılEvlerini kaybetme tehlikesi yaşa ve yeniden kazan. O zaman mutlu olursun 😂 ya da kazancının yarısından fazlasını kiraya vererek geçir ve biraz macera yaşa. Sonra evlerinden birine geç otur.
00 Yorumla
+1 yılVay be bende hiç dışarı çıkmıyorum süreki evdeyim. Ama sen benden şanslısın 3 tane evin varmış benim cebimde yemek söyleyecek para bile yok valla. Keşke senin yerinden olabilseydim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılRed yemek mi senin icin sorun? Olabilir hepimiz red yiyoruz. Kendi bakımına özen göster, daha iyisini yap. Dışarı çık, çalış ve sosyalleş. Bak durumunda iyiymiş, daha ne istiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılEvet mutluluk parayla alınamayacak kadar kıymetli. 100 daire bir yuva yapmaz. Neşet Ertaş’ın dediği gibi;
”Gönlünün eşini bulan garip değildir”
Bahtınız açık olsun.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kedi besle
bebeklerle oyna
mis kokulu çiçek yetiştir
kitap oku
müzik dinle
orman kampı yap
hayvan (kuş kelebek memeli) doğa fotoğrafçılığı yap
alize puffy ile battaniye ör00 Yorumla
+1 yılMaalesef Para ile saadet olmuyor parayla huzur olmuyor para başka huzur başka parayla huzur diyenler geçici bir süreye kadar kendini kandırmış olacak başka da bir şey yaptığı yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvle ne ilgisi var mutluluğun? Mutluluk küçük şeylerde asıl... Para geçim için şart ama mutluluk kaynağı olduğunu kim söyledi ise yalan...
10 Yorumla bol hayırseverlik yap imkanınca 💖✋🏻Merhamet herseydir
20 Yorumla
+1 yılEvin birini bana ver manevi olarak mutlu olur sevap işlemiş olursun kiraya gitmekten kurtulurum bende 😂
00 YorumlaMaddiyatın varsa sosyalleşme şansın da var hepsinden önce önüne bak ve keyif aldığın hobi kurslarına katıl bu sosyalleşmeni sağlar
00 Yorumla
+1 yılEvlerden birini bana ver ben de sevdiğim kızla evleneyim. Bence çok mutlu olursun sayende biri evlenmiş olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık bir yere kadar malk mülk şan şöhret huzur vermiyor bende mutsuzum her şey maddiyat değil insan hayatında mutlaka biri olmalı
00 Yorumla Paran ile seni seven, sana saygı duyan insanlar istiyorsun etrafında merak etme yazarlar buradan sırtlanlar sen mutlu onlar mutlu gidersiniz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBak buradan bu soruyu sorduğuna göre bence iletişim kura bilirsin mesela tanışmak istersen mesaj atabilirsin
00 Yorumla 3 evim olsaydı keşke benim de gerçi 1 daire 1 dükkan var ama neyse 3. olaydı daha mutlu olurdum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvler olduğu yerde durursa mutsuz eder tabi birini satıp tatile çık bak nasıl mutlu oluyorsun jajsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılBence birisini satıp çatır çutur ye. Dünya turuna falan çık. Farklı ülkeleri farklı kültürleri gez gör. Kendine gelirsin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş olabiliriz ama ev için öne sürmene gerek yoktu sanırım. Saf temiz bir arkadaşlığa layık olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOooo biz ne yapalım erkekler olarak. 10 kişiye yazıyoruz 3 ü dönüyor 2 si reddediyor 1i direkt engelliyor.
00 Yorumlanamaz kıl kuran oku ALLAH'A dua et zenginsen zekatını ver al sana mutluluk ilacı ve birde her zaman haline şükür et
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılMutluluk, iyiliğe gebedir. Evin birini bana hediye ederek ömür boyu mutluluğu garantileyebilirsin :))
00 Yorumla- Devamını Gör (183)
Devamını Gör(228)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 3 tane evim var ama yine de mutsuz biriyim. Mutlu olmanın yolları neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler