İyi geceler...
Böyle tipler her yerde. İşi halloluncaya kadar senledir. İşi bitince öküz öldü ortaklık bozuldu oluyor.
Piki sualim şu;
Menfaatçilik doğuştan mı yoksa sonradan kazanılan bir davranış mı?

İyi geceler...
Böyle tipler her yerde. İşi halloluncaya kadar senledir. İşi bitince öküz öldü ortaklık bozuldu oluyor.
Piki sualim şu;
Menfaatçilik doğuştan mı yoksa sonradan kazanılan bir davranış mı?

Kişi "ben" dediği çocukluk çağlarında kendini düşünmeye, faydacı olmaya başlar. Zamanla kimi olgunlaşır, kendini yetiştirir ve "ben" demekten ırak düşer. Sevin o insanları, onlar çıkarsız ve menfaatsizdir. Ama "ben" diyenden de ben ırak düşerim, haz etmem menfaat ve çıkar olgularından...
Hiç menfaatçi olmadım Emre. Lakin dönüp bakıyorum insanlar hem menfaatçi, hem nankör bu dünyaya bu kadar kötülük fazla, ağır geliyor.
sonradan kazanılan bir şey tabiki bebekler masumdur ben neden hep sizin sorularınıza denk geliyorum
Cevap
2Cevap
Sonradan kazanılan demeyelim, yanlış olur ama sonradan oluşan bir karaktersizlik zımbırtısıdır.
Hayır henüz değil 😃 süsleyip püsleyecem. Sitenin ölü olduğu bir zamana denk gelip soruyu ziyan edemem jdkdsj
Evet site kış moduna giriyor ahdjah
Sonradan kazanılır. Kimse doğuştan menfaat gözetmez. Herkesi mutlu etmeye çalışan iyilik meleği kostümünden yara aldıkça kurtuluruz
Sonradan kazanılır. belki sürekli insanlar tarafından kandırıldığı için artık çıkara önem verebilirler.
Doğuştan değildir ama kişinin özünde olan bir şeydir bu, sonradan kazanır insan özünü. Yanisi sonradan
Sonradan kazanılan bir şey, aileden veya etrafındaki insanlardan bulaşan bişey bence
Çocukluktan getirilen bi davranış. Bazen de hayat şartları onu o hale dönüştürür.
İçten gelen bir duygu mu diyim artık yoksa üç kağıtçılık mı çözemedim 😀
Ya mayasından ya da kanındandır
Huy.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?