Kekemelik ve okulların açılması ne yapmalıyım?

Şu an liseye gidiyorum açık öğretim lisesinde okuyorum ama bu yıl yani 1 hafta sonra dershaneye gideceğim dershaneye başlayacağım ama 3 yıldır çok kekemeyim konuşma bozukluğum var ben konuşurken çok takılıyorum kekeliyorum toplum içinde konuşamıyorum insanlarla konuşunca sürekli takılıyorum şey şey şey diyorum bu zamana kadar da bu yüzden okulda hiç derslere katılamadım ama dershaneye gidince mecburen derslere katılmam gerekecek konuşmam gerekecek tahtaya kalkıp konuşmam gerekecek ama konuşamıyorum toplum içinde konuşurken çok takılıyorum kekeliyorum eğer derslere katılmasam da hem öğretmenlerin gözüne giremem hemde öğretmenler aileme söyler babam da çok sinirli ve sabırsız biri hatırlıyorum lisede bu yüzden derslere katılmadığım için bana kızdı konuşma tembeli sen konuşma tembelisin konuşmayı bilmiyorsun dedi bana bende üzülüyordum hep bazen bu yüzden de babam bana tokat bile atıyordu hatırlıyorum sırf konuşmam böyle diye kekemeyim diye sürekli bana kızıyordu normalde çok kitap da okuyorum 3 yıldır her gün günde Tam 1 saat sesli kitap okuyorum ama yinede konuşmam hiç düzelmiyor bu yıl kaç doktora da gittim bir sürü film çektirdiler kan falan aldılar normal bir şey yok dediler ama bu durum hem beni çok üzüyor hemde bana sosyal hayatımda çok zorluk çıkarıyor toplum içinde konuşamıyorum insanlarla konuşunca çok takılıyorum kekeliyorum şey şey şey şey şey diyorum konuşamıyorum. Ne yapmalıyım? Nasıl geçer bu?

Kekemelik ve okulların açılması ne yapmalıyım?