Ben böyle oldugunu düşünüyorum bi çogu kıllı üşeniyorlar kendim bizzat gördüm bi çogunda

Ben böyle oldugunu düşünüyorum bi çogu kıllı üşeniyorlar kendim bizzat gördüm bi çogunda
Bir yandan haklısın evet çünkü kendimi düşünüyorum eğer açık olmasaydım azıcık ucu çıkan kılımı almak zorunda hissetmezdim kendimi. Yazın zaten hiç görünmemesi olmaması lazım. Kışın da sevgilim var diye biraz çıkmasına bile müsade etmiyorum. Bir yandan daha zor böyle o yüzden lazer şart valla. Temiz olmaktan bahsetmiyorum tabi onun açıklıkla kapalılıkla bir alakası yok.
Görüşün için çok teşekkğrler olaya gerçekci ve kendinne göre yorumlaman çok güzeldi linç yiyorum sabahtan beri senin yorumun rahatlattı biraz
E tabi canım yani neden kendine durmadan o işkenceyi yapasın ki. Yapsan da sürekli olmaz biraz ertelersin nasılsa gören yok diye.
Aynen çok haklısınız 🙏
kusura kalmasında yazın bilhassa yanımızdan geçiyor yok böyle bişi at gibi kokuyorlar . kaşlar alınmamış bulantı verici, birde araba kullanıyor ya bunlar kafalarına göre sağa sola bakmıyorlar erkeklere iş atıyo havası vermesin diye bi kac defa denk geldım bindiriyordu bana , eşim bağırdı o kafandakını gevset beynıne kan gıtmıyor dıye.
ben genel bakımlı olduklarını düşünmüyorum bakınız aralarında bakımlı olanlarda mevcuttur o ayrı . çoğu evlenince silkelenir o zaman ağda yaparım kafasında.
fakat çoğu silik ezik ailesi tarafından ve çirkin bunu kamufle olarakta kullanıyor. her kapalıyı dini bütün sanmayın biz ne kinder sürpriz yumurtalar gördük arzulu ateşli.
Adamsın sen adamsın agzın bal yesin senin ömrün uzun olsun eig 🙏
ülkenin % 65'i böyle düşünüyor zaten , dile getirilmiyor , biri çıkıp ağzından salyalar akarak anırdığı için , kafa kaldırmıyor.
Baya analiz etmişsin bro gerçekteb senin dedigin şeylerin altına imzamı atarım aynı kafadayız dedigin gi salya akıtıyolar söylrmiyorlar
Lisede kapalı bi arkadasım vardı pantolon vardı altında genıs. Oturunca hafif yukarı cıkıodu bacakları baya kıllıydı bi kız sormuştu neden almıyob diye ne gerek var evlenınce alırım dıyodu. Öte yandan sınıfta yıne kapalı bi kız vardı ama asırı bakımlıydı her gün guzel saatler guzel ceketler bas örtüsü takardı yemyesil gozlerı bembeyaz teni vardı kiraz gibi dudakları vardı. İlk bahsettiğimde de her gün aynı eşarbı takardı. Yani kapalıdan kapalıya degısıyo
Eig oldu bu cevap aşko 😘
Bu nasıl bir bakis açısı...
Biz temizlikten hijyenden uzak kalmak için kapanmadik. Allah'ın emrini bilerek kapandik. Kişisel hijyene dikkat etmek insanın kendi içinde olan bir durum. Ne kapaliliga bakar ne açıklığa. Benim saçıma yaptigim bakımı hiçbir açık arkadaşım yapmıyor mesela bu içten gelen bir şey ol olmasi gereken mecburi bir şey seçim değil ki
Bazı kapalı kızlar diyerek belirttim ve AÇIKlar mecbur yapmak zorunda mini şort giyen bi kız örnek veriyorum yapmak zorunda ama evet mesela sen kapalısın saçına çok bakım yapıyotmuşsun senin oldugun %20 lik kesim aşko
🙏 Gmrüşün için teşekkirler
Cevap
8Cevap
Hiç öyle olduğunu düşünmüyorum. Saçmalamışsın bence
Evet üşendikleri için olabilir belki. zaten bazıları zorla kapanıyor
Aynen öyle
Tertemiz bir vücuda sahip olanıda gördüm kişisel bakımına çok dikkat edeni , görünmüyor nasil olsa kafasıyla asla dikkat etmeyeni ve hijyenine önem vermeyeninide gördüm kisiden kişiye değişir. Birazcık kılları uzasa rahatsız olan kapali arkadaşımda vardı. Kendisini hic önemsemeyende.
Evet aynen ama mantıksal olarak baktıgımız da açık olan mecburen temizligine dikkat etmek zorunda dimi kapalıların istegine baglı bişey
Muhakkak ki %100 katılıyorum ben erkek halimle 12 seans lazer yaptırdım afyon kaymagı gibiyim ben böyleyken bu kızlar nasıl böyle maymun gibi gexiyor aklım almıyor
Tesettür bir ayettir, inanan uygular, inanmayan uygulamaz.
Müminse edebi ve adabı yerince olandır. Siz kimsiniz de kadınların mahremine dil uzatıp, bir de tesettürlülere '' bazı kapalılar '' diye genellemelerde bulunuyorsunuz?
Anneniz kapalıysa, ona birisi gelse bu yorumu yapsa ne hissedersiniz? Delirirsiniz değil mi? Gevşek değilseniz.
Evvela kendi üzerinize düşeni yapın, yani kendiniz bireysel olarak feyz alınan, örnek gösterilen ve tertemiz birisi olun. Diğer insanlar da sizi ilgilendirmez.
Tamam
Dur daha neler duycaz😅
Açıklarda görüyordum da kapalıları bilmiyordum herşeye kapalılar konuşmakta olmuyor onlarla
Türkçeni yerim ama seni
🙈2 ay oldu artık normal yani araya Rusça da giriyor bazen şu an buna şükrediyorum hahahah
😂😂Anlaşabilşyoruz ama aşko xhahagg farklı diller iyidir
Bazen ben anlamıyom ama hahahah
Ahahah çok tatlısın 🤗
Teşekkür ederim 😊
Kişiden kişiye degişir. Biz yurtta 4 kızdık. 3 tesettürlü 1 açık arkadaştık. Valla biz acayip dikkat ederken kıl, tüy işlerine açık olan arkadaşımızı banyoya zor sokuyorduk.
Evet kişiden kişiye değişir bende zaten bazı diyerek belirttim
Bence kapalı olanlarin çoğu hepsini demiyorum emin ol o konuda daha bakımlı
Bana kötüleri denk geldi sanırım ama bakımlı olduklarıno gerçekten düşünmüyorum kaşlarını nile almıyolar ya bunu yazarken şu an bu şekilde 2kadın oturuyor 😂
Kapalı açık diye bunu ayırmamak lazım kendine saygısı olan titizliğe önem veren insan bunu yapmaz açığı kapalisi yıl bu işin
Açık yapmak zorunda istemesede çünkü açık görünüyor o yüzden kapalı açıgı var bu işin hemen yapıcı yprum yapmayın siz bacagı kıllı olan sokakta dolaşan kadın gördünüz mü ben görmedim ama kapalı olup kıl olan kadın gördüm
Nasıl bir fantezin var. Kapalıların arzulu olduğunu iddia ediyorsun. Gidip estetikli kapalilara bakiyorsan onlar zaten esasında açıklar. Yani senin o çok bakımlı bulduğun bir kaç açık kız bir iki günlüğüne kapanıp tesettürluleri arzulu gösteriyorlar. Senin gibi göz zevki tavan olmuş sahislarda açık kız bacağı görmek istediğinden kapalı Kızılar kıllı diye saçmalıyor. Dayının birisi o kadar din düşmanı ki kendi gibi kariyla evlenmiş. Bunlar bu çirkeflikle çocuklarına emir verip eziyette ediyorlardır. Birde gitmiş salya akıtıyorlar, altına imzamı atarım diyor. Bir salın ya kendi din düşmanlığınızi içinizde yaşayın kininizde boğulun. Tahretsizler.
Bu ne nefret kin ya 😃 sakin ol
Sen geleceksin kapalı kızlarının mahremiyle burada dalga geçeceksin ayrıca kılı var diyenleri eig yapacaksın ve sana aferin mi diyeceğim? Sana üzücü haber bizim sınıfta saçı başı birbirine girmiş bıyığı olan açık kızlar vardı. Şimdi aglayabilirsin gözüm zevkim bozldu diye.
Konu açık kapalı konusu degil
Kapalıların hepsi kıllı da demiyorum
Demek istedigim şu ( BAZI KAPALI KADINLAR KİŞİSEL TEMİZLİGİNE DİKKAT ETMİYOR KAPALI OLDUKLARI İÇİN GÖRÜNMÜYOR) burada herhangi bir şekilde dine İslama kapalı açık mevzusu yla ilgili bişey yok)
Ne kadar ince düşünmüşsün bak hele bak. Acaba kapalıların altında kılları duruyor mu diye düşünüyor. Nereden aklına esti. Kapalı arkadaşlarım var, ailemde de var hepsinin de kıl tüyü yok. Açık kadınlar sadece bacaklarını alıp kol kıllarını bırakırken benim yakınlarım kollarını dahi aliyor. Senin dediğin kapalılar kıllı olur oranı açık bıyıklı kızlarla aynı.
Gülüp geçiyorum açıklamaya tenezzül dahi etmiyorum bu beyne bu yazı fazla bille😅
Tamam
Sacmaladin mk. Kapanmak o kadar basit bi şey değil.
Bu sicaklarda sirf kisisel temizlik yapmamak icin uzun giyiyor ve sacini kapatiyor olmak kil tüy almaktan daha zor olsa gerek. Teziniz çöp.
Ben baskasina gore dogrularimi sekillendirmiyorum. Mantigimi devreden cikarmiyorum, gayet basit bir cumle yazmisim oraya birkac kere okuyun anladiginizda tekrar konusuruz. Anlamadiginizi goruyorum cunku.😁
Ayrica uslubunuz da teziniz gibi. Aferin, devam.🖒👏
Tamam
Saçmalama gayet temizler nerden biliyor öyle olduğunu
Hepsi öylr degil %80 i kapalıların öylr hepdi öyle demiyorum zaten
Peki
😘
Niye eksiliyorsun kapalılar övenleri
Kapalıları övenleri degil genelleme yapmasınlar %80 i temizliklerine dikkat etmiyorlar diyorum bu kadar
Hepsi aynı değil zaten ister kendine bakar ister bakmaz kimene kendi isteği
Aynen
Saçmalamişsin. Onlar çoğu kadından daha temiz. Ozellikle genital temizlikte. Taharet yapmadan dolaşan kadınlar var. Sen uyu.
Kapalı kadınlar demedim bakarsanız bazı kapalı kadınlar dedim
Hiç böyle düşünmemiştim 😅
Ahahaha böyle ama bence 👌
Ilgi Gosterselerdi g. otlerini mi acip gezecekti ne malca doru
Her yerinde kıl olduğuna eminim ve kıl kir değildir, sanane milletin kılından?
Kadında da kıl? Bangledeşe gitsen ilkel kadınlarda bile bu tuhaf karşılanır neyden bahsediyosun sen ya
Bu arada 12 seans full body lazerliyim senden tüy bile yok senden daha temizimdir kezo
Senin beğenine kimsenin ihtiyacı yok abazan
Dayı
Xhabahhsgs ne abazalıgımı gördün dayıya benzeyen bi yeriö var mı?
Eğer abazan olmasaydın milletin kılları seni alakadar etmezdi ve dayı olduğun bir gercek
Tamam
aranızda 4-5 yaş var len ne dayısı?
ego yapıp herkese dayı falan çöpe atma sonra sugar daddy bulamaz finansal anlamda çökersin hemde seni kim silkeleyecek işin ehli profesyonel deneyimli?
@burakistan35 füze atsaydın bro xhabahaha 😂 kız öldü
@burakistan35 Matematiğin bayağı iyimiş. 19 yaşındayım. 🤣 orta yaş depresyonuna girmiş insanlara bilip bilmeden cahilce laflar savuran dayıların ve diğer erkeklerin parasına ihtiyacım yok, git kendi seviyende ve yaşında insanlarla muhattap ol
KizlarSoruyor'da geçmişteki acılarını tanımadığı insanlara iğrenç imâlarla çıkarmaya çalışan insanların ne düşündüğü umrumda değil.
Ayrıca uzun uzun cümlerine biraz da anlam serpiştirmeyi unutma amcacığım. Bak saygı duyduğum için amca dayı diyorum yoksa adın ile hitap ederdim, bu kadar saygı yeterli olur umarım.
Amca dayı hakaret kelimesi deyip bana 3 IQ demen ironik. Bayağı komiksin.
:)
Öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Bence onlar daha özelliler
olabilir
Olabilir.
La olabilir neden olmasın yav
Yok daha neler 😂
Kapalı kızlar daha temiz, titizdir ve daha arzuludur
Arzulu oldukları konusunda katılıyorum bro bastırılmış dürtüleri fazla titiz olduklarını düşünmüyorum
Siz fikir yürütmeyin lütfen
Tamam
Gayet temizler g0tunden uydurma
Bazıları dedim aşko temiz olanlar vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?