Bir dakika önce
"Vapurun merdivenlerinden çıkarken tesadüfen önümde yürüyen kapalı bir kızın/kadının bacağını gördüm ve kapalılardan tiksindim... Kızın/kadının bacakları yemin ediyorum Ajdar'ın vücudundan daha kıllıydı..."
Ipl seanslarına para akıtıyorlar mı acaba ?
nenem işi çamsakızı mı kullanıyorlar ?
yoksa yürüyen birer orman mı onlar ?
kapalı bir sevgilim olursa bu soruya en doğru cevabı vereceğim
@ soran ben kapalı bir sevgili yapana kadar bekle en iyi cevabı seçmek için
soruların mantıklı hayatım keşke senin gibi yerinde cevap verenlerin sayısı fazla olsaydı
seçesim geldi
Ya hep kapalı kızlarda güneşe maruz kalmadıklarından dolayı bembeyaz vücutları oldugunu düşünmüşümdür. Kıl olayına sinir olurum. Kafamı karıştırdın şimdi ?:I
RFÜĞEŞFÜĞRŞFĞREFŞERWFE
asdfghjk
geçen hafta markette aldım dolaptan ballı süt dilimini açtm bi ısırık alayım derken arkamı döndüm kapalı bir kızla gözgöze geldim. resmen dondum yaaa. kız tam bir alamet-i farika. Açık kızlar, mankenler dahil öyle bir güzellik görmedim. 15 sn hareket edemedim resmen. Kız güldü geçti gitti.
ama kıllıdır o yha :(
temizlik imanın bir şartı değil mi?
kimse görmeyecek diye pis pis mi gezmek lazım
insanın önce kendisine saygısı olmalı temiz olmalı
kapalı olan insanlarda yabani değiller onlarda insan ve temizliklerine çoğu açık kişiden daha çok dikkat ediyorlar.
kıllı olmak pis olmak mı demek, hayatlarında seks pek olmadığı için ağda da pek yoktur belki diyoruz sadece
sen seks yapmasan epilasyon yapmayacaksın yani?
genital bölge kılları koku yapar ve arpa boyundan uzun olması günah
ve evet koltuk altı genital bölge kıllarının olması pis bir durum koku yapar ölüm var kalım var kazası var hastalığı var insan o halde gezmez ortalıkta.
iyide kapalılık açıklık mantığı,vucut temizliği de imandan gelmesi lazım diye düşünüyorum,ve kimse görmiyecek mantığı kendisi görecek,eşine açmayacakmı,bence alışkanlık yapılması iyidir..
Kadın dediğin kendine bakar,kapalılık bahane..
bekarlar, hayatında seks olmayan kapalılar?
Cevap
16Cevap
Sonuç : link
Vapurun merdivenlerinden çıkarken tesadüfen önümde yürüyen kapalı bir kızın/kadının bacağını gördüm ve kapalılardan tiksindim... Kızın/kadının bacakları yemin ediyorum Ajdar'ın vücudundan daha kıllıydı...
alın size kapak
saçmalamışın şimdi, olurmu öyle şey benim öyle arkadşlarım var o kadar bakımılarki sen bile şaşarsın
şaşacağım kesin
Zeynep özele gelirmisin
soruya gel yaaaa cins misiniz arkadaşım oldu ya kapalıyız diye yıkanmasında kızlar nasıl olsa saçları yağlı mı değil mi belli olmaz. bu kadar at gözlüklü olmayın nolur
kaç göre gördün beni , önce türkçe yazmayı öğreneceksin sonra geleceksin.
Kapalı değilim, siteye yeni üye oldum ve ilk koyduğum profil resmi bu. Yalanların ve hakaretinden dolayı seni kınıyorum. Kapalı ve kıllı değilim ama KÖŞE YAZARIYIM. Yarın ki köşemde seni kaleme alıyorum. Bakalım kendini okumaktan zevk alacak mısın? Yazdığım yazının linkini paylaşacağım yarın merakla bekle olur mu? Şimdi ünlü oldun haydi el salla
tabi kapalı kızlar epilasyon yapmazlar niye yapsınlarki büyütür örerler böyle şekilli şekilli balık sırtı falan yaparlar
Komedyenmisin?
Insanin temizligi icinden gelir.acik kapali ne fark eder?
simdi senin soruna bende soyle sorayim o zaman!
Acik kizlar tuvalet kagidimi kullanirlar yoksa su ilemi temizlenirler?
En az senin sorun kadar salakca oldu degil mi?
çok iyiydi bu
Kapalı kızlarında bir cinsel hayatı vardır,onların mahrem yerlerini örtmek için giydikleri elbise sizin gözünüze perde olmuş.Kapalı kızlar evlendikleri zaman eşleri için gayet bakımlı alımlı olurlar.Ha bekar iken bakımsızmı olurlar tabiki de hayır.
helal sana kardeşim
Kafasındaki örümcek ağlarından kurtulamayan insanlardan bıktı usandı bu millet.Bunlar bir tükenmedi gitti...
Ciddimisin sen bunu sormakla. bence daha bakımlılar.
he
Soruna cevap yazmak için çok zorlandım kafa mı yapıyorsun ciddi misin anlamadım.
kapalısın
o iş gösteriş için mi yapılıyo.. bu din ve temizlikle alakalı bi konu belki kapalı kadın buna açıklardan daha çok özen gösteriyodur
ayrımı ben yapmıyorum koçum soruya baksana kapalı kızlar da epilasyon yapar mı diyo.. ayrıca sen o bakış açını değiştir.. biri kapalı biri açık işte bunun ayrımcılıkla ne alakası var. o kız sen erkeksin şimdi ayrımcılık mı yaptım... kimisi iffetli kimisi iffetsiz, kimisi kimisi öğrenci kimisi öğretmen kimsi kimisi erkek kimisi kadın
Kapalı kızlar epilasyon yapar.Yoksa nasıl olsa kapalıyız diye umursamamazlıktan gelirler.
kapalıyım ve emin ol epilasyon için ne acılar cekiyorum hemde sürekli cünkü kndimi öyle hiç rahat hisstmiyrm.. kalıcı birşeyler yapmaya calıssyrm.. sorun cok sacma ne acık kızlar gördüm koltkaltını bile temzlemiyor kısın.
sanırım dinde kıl almak haram ondan çoğu bıyıklı tek kaş geziyorlar. Alanlarda aile baskısından kapalıdır herhalde.
tesettürlüyüm ve cok dikkat ediyorum. kafadaki örtüyle değil kişilikle alakalı. ben ne acık kızlar görüyorum pasaklılıktan gecilmiyolar.
ne alakası var yahu bi kapalı da gördün diye hepsimi öyle bakımlı temiz insanlarda var tabiki
dikkat ederler tabi kapalı da olsa bakımlı olmasına engelmi
sana şu kadar söyleyeyim, kapalı olup da kasığındaki kılları boyayanlar var. sallamıyorum.
Kapalı-acık sorunu degil bu, kisinin temizlige bakıs acısı ile alakalı
ben eksiiledim çünkü cevabın mantıksız geldi
lar ler diye sıınıflandırma açıklarda yapmayabilir kişiye göre değişir
Epilasyon ağda lazer epilasyon haram ya kapalı kızlar yapmıyorlar öyle dolaşıyorlar ... Tevvvv
Yaparlardır ya insan kendi için temiz olmalı -.-
Epılasyon yaparlardır dedim, ne var bunda saçma olan? Senin sorun çok mantıklı da cevabı mantıklı beklıyorsun.Sana mı sorcam nasıl cevaplıcagımı?
pembepanterrrr boşver arkadaşım , soran biraz sorunlu bir şahsiyet
Aynen burda bişeylerin propagandasını yapıyor sanırım.
hehe bu soruya çok güldüm =))
epilasyon yapmamak için kapanacak mısın yoksa :O
O siyah çarşafın altında çınar ağaçları var :(
Altta el değmemiş bi primat var
öle deme kapalılar daha acık
Böyle bir saçmalık olabilir mi?
kapalısın anladık peki hangi aralıklarla ağdalıyorsun kendini
Salla gizemim :)
naptınız ya..
kapalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar