Her insanın kendince eksikliğini hissettiği duygular vardır. Kiminin Aşk kiminin huzur kimini ise mutluluk.

Her insanın kendince eksikliğini hissettiği duygular vardır. Kiminin Aşk kiminin huzur kimini ise mutluluk.
Daha rahat ve özgür kendimi ifade edebilme özgürlüğüme aç olabilirim. Ama bunu yapınca farklı etiketler acımasız eleştirilere Maruz kalmaktan sıkıldım. Gerçi kim ne der umursamıyorum istediğimi yinede yapıyorum ama yargılar at hizmetleri olmasa daha iyi olur işte...
Benim için bu aşktır. öncelikle aşkın tanımını yapmak gerekiyor sanırım.
aşk tanımı: bir varlığın tutkuyla ve namutenahi bir özlemle sevme. ayakları yerden kesen, dizlerin bağını çözen, karında kelebekler uçuşturan, yüreği yerinden söken, aklı baştan alan tarifsiz bir sevda. şiddetli ve yakıcı sevgi manasındaki ışk kelimesinden evrilmiştir.
kısacası aşk yoksa duygusal açlık vardır. seni olduğundan 10 yaş daha yaşlı gösterir bu açlık. aslında çok neşelisindir ama duygusal açlık yüzünden suratı asık bir insan haline dönüşürsün. ben çok yemem mesela iştahım kapanır. çok fazla gülemem, konuşamam hatta. kafamda hep tek soru vardır kim bu açlığı giderecek? tam biri çıkar karşına uzun süreden sonra heyecanlanırsın. ulan bu sefer oldu be dersin ama bir bakarsın gerçek olmayacak kadar güzel olan şey aslında tamamen senin kendi uydurmandır. hayat yine her zaman ki gibi o sert tokadını çarpar suratına. yine kendine aynı soruyu sormaya başlarsın kim bu açlığı giderecek?
Duygu değil ama KS ortamında düşünce özgürlüğü ve kendimi profilimi istediğim gibi yansitabilmeyi isterdim. İnsanların daha az cirkeflestigi birilerini cekistirmeden ya da kisitlamadan ve kıskanmadan saygı çerçevesinde ifade özgürlüğünun olmasını isterdim
Sanırım birinin kahramanı, sığındığı liman, güvendiği dağ, gölgesi olduğu çınar, kalbinin diğer yarısı ve tamamlayıcısı olduğunu hissetmek..
Cevap
13Cevap
Duygularımı aç bırakmam yoksa onlar beni yer 🤣
Hiç bir duyguya aç değilim.
sevilmek ve aşk duygusuna
Çok güzel soru. Var tabiki
Hayata dahil olmayı çok isterdim
Birileri yaşıyor ben izliyormusum gibi hissediyorum
Birde ölmeden önce çok sevilmeyi tatmak isterim
Çocukluktan başlar bence açlık tokluk doyumsuzluk aileden gelir sevdiginle bütünleşir ne mutlu ki ruhen kalben doyuranda ısıtanda var ciçegime su değil can olması önemli
Sevgiye gerçek sevgiye ihtiyacım var... babamdan görmediğim sevgiyi ruhsuz adamların peşinden koşarak aramaktan yoruldum.🙄 gerçekten seveceğim, beni seven birini istiyorum artık
Hayır yok, sevilmek ise seviliyorum sarılmak ise sarılıyorum iyiyim yani.
Pek çok duygu karmaşası içindeyim neye aç neye değil karışık
Heyecan, Coşku, Özlem, Aynı dilden konuştugumuzu anlamak.
Aşk, sevilmek, ilgi, sarılmak , erkek arkadaş...
Aç demeyelim ama sevmeyi seviyorum mesela. Bana ekstradan güç veriyor. Sevmek isterim.
Var tabiki bunları zamanla öğrenip yerini doldurmaya çalışıyorum
Evet ruhum yarım hissediyorum. Aşk mı lazım, sevgi mi, ilgi mi bilmiyorum...
Babamın eksikliğini hissediyorum kazık kadar oldum hala dolmuyor ve geçmiyor.
Var bizim de daha söndüremediğimiz sigaralarımız.
Her bakımdan tokum çok şükür 😅
Hiç aç kalmadım. Bazen öfkelenebiliyorum o oluyor.
güven galiba. Birinin yanında son derece huzurlu ve güvenli hissetmek dünyadaki en güzel hislerden bence.
Bilmiyorum
Var ama detayı bana özel olarak kalsın.
Ruhum meraklı olmaya hep aç benim.
Artık sarılmak sevişmek istiyorum
Hangisi yok ki
Aşk eksik bende
var ama adını koyamıyorum
Hepsi Nescafe gibiyim ucu bir arada
Var...
Koşulsuz sevilmek ve sevmek
Sanırsam yok
Türk erkekleri için cinsellik.