Bir mum kadar ışık vermeyenlerin kendini yıldız kadar parlak görmesine ne diyorsunuz?

4 EYLÜL 2022
Bir mum kadar ışık vermeyenlerin kendini yıldız kadar parlak görmesine ne diyorsunuz?

4 EYLÜL 2022
Onlar; asıl kimliklerini saklayıp, öne sürdükleri kişiliğiyle asla alakası olmayan tipler.. Bunu anca onunlayken anlayabiliyoruz.. Çünkü harika bir oyunculuk yeteneği vermiş yüce yaratan..
Uzaktan adamlar yakındansa adamlıktan uzak..
Mikimden aşağı kasimpasa öyleleri kaale bile almam oylelerini
Çok ayıp ama🤣🤣🤣
Neden ayıp olsun canım ya burada atacaklar tutacaklar yok söyleyim yok böyleyim dik duracaksın dik omurgasız olmayacaksın misal bir insan o.. Çocuğu ise o... pu çocuğudur bu değişmez ben en azından burada herkesin içinde yazıyorum çiziyorum kadınların arkasına sığınıp o kişi kardeşim demiyorum neden biliyormusun beni. Etrafımdaki bütün dostum dediğim kadınlar çünkü bana sak... so çeken karaktersiz kişiliksiz kadınlar değil kimseninde bana bunu yapmaya ihtiyacı yok o yüzden burada herkes kalitesi kadar konuşacak NET...
Sustum tamam peki😅
Teşekkür ederim canım yorumum lütfen kalsın kaldırmazsan sevinirim 🙏🙏
Yok bu sefer kaldirmiycam yaaa🤣🤣🤣
Bak arkadaşım şunu hiç bir zaman unutma herseyi zittiyla anlam bulucak sende misal bir APTAL sana zekanın değerini ARSIZ sana ahlakın kıymetini Kibirli sadeliğin vazgeçilmezligini gösterecek sana işte ozaman insanlıktan ne kadar nasiplendigini ancak insanlıktan nasiplerini almamışlar göreceksin o yüzden itin köpeğin senin hakkında konuştuklarına bakma
Kim benim için ne düşünüyor konuşuyorsa bence o kişi içindeki iyi veya kötüyü düşünüp konuşuyor bence..
Kendi yaşadıklarını veya ona yaşatılanları karşısındaki de yapıyor sanıyorlar. Onun için bu düşünce içinde olan kişiler ciddi anlamda tedaviye muhtaç insanlar. Sonuçta beni ben ve sevdiklerim biliyor. Ben harika bir kadınım kimseyle isim yok derdim yok. Herkes yoluna baksın ben bakıyorum ve hayattan keyif almaya bakıyorum.
İşte budur hayat İstanbul ise sende hayatını yaşamaya devam et güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşım unutma bunu 👏👏👏
Teşekkürler
Teşekkür ederim canım
Ricacederim.
Öyle gereksiz insanları yok saymayı öğrenmek istiyorum… en güzeli az insan çok huzur… 🙈🙉🙊
Rica ederim
Cevap
29Cevap
Nasıl istiyorsa öyle görsün.
Umursamadığım için hiç bir şey
Maalesef kendilerini böyle kandırıyorlar ve böyle tatmin ediyorlar
türk kızları diyorsun yani :)
slav der susarım.
Türk kızı veya erkeği diye bir şey yok, bir cümle kurarken bu kelimeleri kullananlara tilt oluyorum.
Sanırsın hayatın Avrupa'daki hatunlarla geçti. Turkiyede kızlar evlenirken namuslu olacak bakire olacak, ama sevgiliyken seks yapacak. Kriterler çok çelişkili brooo
evet yurtdısındaydım . sonra tekrar geldım . aklıma tukureyım . yuksek lısans ordaydım + 2 sene vizem vardı onuda degerlendırdım ama tepetaklak geldım. ama m bağım hiç kopmadı arkadas ve iş olarak...
sımdı netleştireyim avrupanın en basit ulkelerı romanya ve bulgaria dahil türk kızları ile aynı kefeye koyarsan 5 çeker ( güzellik değil algı tek onu sende bende bılıyorsun o yuzden sidik yarısına girme )
ayrıca kendı adıma , ben bir araç alırken bile bayıye gıdıp gorup test surusu yapıp sonra çingen pazarlıgı ile araç alan bir bireyim , bilmem anlatabıldım mı?
Sidik yarışı mı? 🤣🤣🤣
Beni kızdırma istersen, ben kimseyle yarışa girmem. Sen ve senin gibi bir kaç istisna olabilir yurt dışı görmüş...
Türk kızı Türk kızı diyip duruyorsun, yahu sanki Türk erkeği çok mu farklı baktığında Allah aşkına açtırma ağzımı..
Sen test sürüsüne normalnbakiyor olabilirsin, hattasenin için test surüşunden bin kez geçmiş olması hile sorun olmaz.
Ama şöyle de bir gerçek var. Erkek kadar izgur seks hayati veya bakis acisi rahat olan kadına bizim ülkede farklı gözle bakılıyor. Ne bekliyorsun haliyle kısıtlanmış bir çevrede yetişen kızdan ne bekliyorsunuz...
Empati yeteneğinizi kullansanız her şey çözümler ama nerede
Şort giyerse dekolte açarsa bu kız ona yapılacak her şeyi hak etmiş oluyor. Çarşaf giyerse yobaz oluyor .
Neyse yaaaa boş ver
bunlar dogru altına ımzamı atarım.
ben kensı sahsı fıkrımı yazdım , kendı cevrem yasayısımı , yoksa bu ulekde kadın olmak cok zor , kımseye anlatamaz kımseye kabullendıremezsın. cinselliğin afrikasında kadın olarak yasıyorsunuz. ne yapsanız batar .
ama kültürel ve sosyolojık olarak baktıgında hıcbır arkadasım tr tercıh etmedı . cok nedenlerı mevcut burada , oyle ki arkadaslarım buraya gelmek bıle ıstemıyor hele kı son virajda ulkenın konjektürel durumuna baktığında. eğitimli statüsü olan kadın sayısı azaldı olanda sindiriliyor malaesef.
kısıtlanan kızda kendını nasıl everecek sasıyor kastırıyor aılesı kastırıyor erkekte işine gelenı yapıyor etkıye tepkı aslında .
Yani o zaman Türk kızı demek gerek, toplum baskısı kadınları kızları baskiliuor.
Ben kendi çevremde onlara göre marjinalim ama benimde tabular var. Bu çocukluktan gelen yetiştirilme ile alakalı ve ne kadar ufkunu genisketirsen genişlet beynin en lat yerinde o baskı seni baskiliyor.
Onun için kadın erkek empati yeteneğini geliştirmeli ve karşısındaki kişiyi anlamda çalışmalı etiket yapmadan önce...
ben genelden ya da ulke genelınden pek hoslanmayan biriyim. kendı ve cevrem uzerıne kişiselleştirdim yorumda velhasıl ulke olarak elbette dedıgın dogru. pis bir ahlak ıcınde yasıyoruz kadınlar süper yalancı yetıştiriyoruz bilimi sosyolojı ile psikolojıyı red edıyor. cıkarımıza gore sıyası partı ya da din ya da etraf ne der olarak yasamı sekıllendırıyoruz. bende bu yasamın ıcerısındeyım .
sanslı olanlar ımkanı olanlar zaten dısarda ya da elit gelir sevıyesındeklıler bunuz aten iplemiyor . sen ben oturup burada hırlaşıyoruz , üst kattakılerde guıluyor .
gecen sene suudi seyhlerınden bırının yatı bodruma geldı , içerde 4 kadın tangı bıkınılı ,
yıne arap seyhlerınden biri düne kadar rihannayı gondikliyordu.
sistem bozulmasın kı yasayabılsınler . filler çimen hesabı.
Aynen öyle, para var mı ondan haber ver? Kadın erkek ahlaki ona göre şekil alır olmuş..
Kim ne yapmış etmiş zerre umrunda degil, keyfime bakıyorum kim be demiş olmayan s***kimde değil...
som cumnlende haklısın .
ama olayın ıcınde para olması zaten ayrıca bir ayarsızlık ama az gelısmıs ulkelerrde siyaseti bu sekılde yapan partı ıktıdara gelınce maalesef bu skeılde toplum evriliyor.
bak manila git acık genel ev tum kızlar 15 yasına gelınce zengın yabancı bulayım ulkeden cıkayım konumunda .
Dün kuzenim buradaydı yabanci bayraklı gemilerde süvari dünya para kazanıyor. Yanında berabwr 4 yildir qçalışan Gürcistanlı gemicisi oradan 2 ev bir iş yeri tamirhane ve 5 araba almış ulkesinde ana kendisi burada 1 ev bir araba anca almış. Bu adalet mi diyor ve haklı kaldı ki o ülke bizden yardım alan ve bizden güçlü bir ülke değil. Hani adalet hani hak?
Yani baktığında hiç bir şey adil değil..
sen isttesin. 200 km ilerle ( 2 saat) hak adalet baslıyor. burada 160 k verdıgın arac ordan 2000 euro.
herkes adil unıversıte eğitimi alıyor
cep telı alıyor
elektrık su dogalgaz cok uygun aylık odeme ve sınrısız. ( su an rusya gazı kestı bu kıs kriz olur sonra cozulur - bızdekı her krız yapısal hemen anırmasınlar )
200 km gerisi ( 2 saat) enflasyon altında eziliyorsun .
bak demirel ne demıs zamanında enflasyonu batılı ulkeler ıstemez cunku tıplumu ıcten ıce kemırır
alacaklı alacagını alamaz borclu borcunu odemez fuhuş artar toplumsal denge bozlulur.
bir siyası partı dusun dindar ve kindarlıkla ayrıstırıp bana tabi olan yaşar bana tabi olmayan ustune gıdecegız der.
Aslına bakarsan Avrupa'daki hayat çok aman aman güzel diyemeyiz efri oturup doğru konuşmak lazım.
Sağlık olarak çoğu ve çok ülkeden fazlasıyla iyi durumdayız ve ilerideyiz yaşamış hoşmuş biri olarak şunu diyebilirim. Yurt dışında paran yoksa öl çünkü sağlık hizmeti vermiyorlar.
İngiltere ve amerika da bir çok avm de mağazalar kapandı. Onlarda da ekonomik kriz var
Ben tek taraflı bakmıyorum hiç bir şeye ve partizan değilim. Siyaset konuşmaktan da nefret ederim. Tüm siyasetçiler menfaatçi ve çıkarcı nokta.
Ülkemizde bu kadar çok aracı menfaatçi çıkarcı üç kağıtçı olmasa ki her alanda var bunlardan. Yol mu yapılacak en çok rüşveti verene yaptır. Köprü mu yapılacak en çok rüşvet verene yatır.
İhaleler hep bu düzende ve ülkenin başına kim gelirse gelsin bu böyle devam eder. Birbirimiz8 kandırmayalım.
Ve cidden sorudan çok farklı yerlere geldik.
Sohbet için teşekkürler.
yukardakıler evet oyle . ulkenın genleri bozuldu ıyıce demek yeterlı.
ha bu arada Ağustos enf. oranı % 80 uzerı acıklanmıs .(tüik - reel piyasa asla oyle degıl )
dedıgın ulkelerdekı azami max enf. % 12
Kalkan popiş*leri, itinayla indirir, yıldızını söndürürüz 🎯
Yaaa buna hiç şüphem yok arkadaşım.
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyorum. Kendini ne olarak gördüğü değil, ortaya çıkardığı işe bakmak lazım gelir
O tipler kibirinde boğulsunlar bir zahmet. Kendine zarar, karşısındakine zarar herkese zarar. Uzak durmak, samimiyet kurmakak en doğrusu.
uydu derim
elon mask 8 tanesini gök yüzüne göndermişti başımın üstünden geçerken parlıyordu ama yıldızlar kadar güzel parlamıyordu
Zengin kendini sade öz gösterir fakir ise kendini cafcaflı gösterişli gösterir aynı hesap kalite farkıdır
Egosu ile mutluluklar diliyorum ne desen zaten iltifat sanat
Herkes eninde sonunda kişiliği kadar yer bulacaktır.
Görsünler zararı yok. Buna inanırlarsa zamanla yıldız olabilirler bence.
Sanırım soruyu tam anlamadım ama zaten insan kendi için bir yıldız değil midir ki.
Bana uzak Allah'a yakın olsunlar gerisi umrumda değil.
Unuttukları bişey var yıldız bile parlar parlar söner elbet
İşte egoistlikten başka bir şey değil. Dünya kendi etrafında dönüyor sanki pisliklerin.
Yıldızlarda kayar diyorum
O hesap kibrin sonu
Her yıldız kayar gider ve yerini kaybeder.
Dev aynasında görmek
Bir atasözü geldi aklıma ,
”Kurbağa kendini beğenmese çatlar, ölür”
İçinde zerre kadar kibir olan insan cennete giremez
O tip insanlar kendi gelişimini sağlayamayan cahil insanlar
Ne denebilir ki o cahillere. Cahiller işte. Kendi pisliklerinde boğulsunlar. Kendi kusurlarına körler, başkalarının kusurlarına yargıçlar
Yürüyen ego mum erir ışık biyer
Aynen ışık bitti🤣🤣
Ego
Narsisizm
Kibir
Bunları diyorum
Zanlarıyla yaşıyor onlarda elden ne gelir 😃
Fasulye de kendini nimetten sanarmış diyorum 😄
Resimdeki levi's çakma gibi
Düşüncelere saygılıyız teyzem
öylelerine para atiyorum..
Gereksiz özgüven diyorum.
Onlarin isigi kendini ovdukleri kadar parlar.
Ego olur
Şımarıklık olur
Bencillik olur
Kedi gölgesini aslan olarak görür
O yıldız değildir.
Kibirli olmadığı sürece beni rahatsız etmiyor :/
O mumu sönduresim gliyor bazen
Ego diyoruz
Boş hava
canım diyorum
Egoları diyorum)
Ego.