Olur
Olamaz
Mümkünse makyajı sadece kadınlar yapsın nolur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ne için yaptıkları konusuna göre değişir. Heteroseksüel bir erkek yüz hatlarını çenesini falan vurgulamak için erkeksi makyaj yapabilir. Erkekler arasında çok da etkileyici olabilir ama trans birey, gay birey kadınlaşmak için makyaj yaptığında genelde sert, erkeksi makyajlar yapıyorlar. Yüzlerini yumuşatmıyorlar. Kadınlar gibi nude tonlar yumuşak tonlar değil daha böyle göze batan renkli, ağır makyajlar yapıyorlar. Erkek iken sonradan kadın olanlar erkeksi kadın oluyorlar, erkeğin nazarıyla kadın oluyorlar. Kadınsılığı feminenliği ekstra baskın kullanıyorlar. Vücutları normal kadından daha kadınsı oluyor. Memeleri daha büyük kalçaları daha büyük, ekstra kırıtma, kadınsı sözcüklere hitaplara daha fazla yer verme. Drag Queen gibi oluyorlar.
Erkeğe makyajı yakıştıramıyorum. Fakat bazı trans erkeklere makyaj inanılmaz ve şaşırtıcı şekilde çok yakışıyor.
https://www.youtube.com/embed/TcEJIOx15sQBuna en güzel örnek #JamesCharles ❣️ makyaj uzmanı zaten. Kibarlığına, aksanına ve tavrına bayıldığım bir isim. Tüm Americayi popülaritesi ile sarsan bir birey , muhteşemm
Bu videodaki makyajlı çocuğun resimleri vardı resim ararken görmüştüm demek unluymus 🤣
Bence çok fazla makyaj yapmak kimseye yakışmıyor ki doğruyu söyleyelim Üstelik sürekli makyaj yapıp kendini güzel gösteren kadınlar makyaj yapmadığı zaman öyle bir hale bürünüyorlar ki onların artık yüzü makyaj malzemeleri olmuş oluyor, ne durum böyle olunca da zaman içinde kimyasal maddeler yüz hatlarını bozuyor yaşlandıktan sonra da zaten kimse yüzüne bakmıyor şahsen ben ekstra bir şey yapmazdım
Cevap
9Cevap
Makyajı sadece kadınlar yapsın, ama profesyonel makyaj değil yüzünü yıkayınca altından başka bir cisim çıkmayan türden yapsınlar.
Kadın makyaj yapsın.. Erkek makyaj yapıyorsa ben ona erkek demiyorum.. Keyifli günler..
Hayır rakip olamaz. Mümkünse de olmasın..
Olamaz
Olurlar zaten makyaj malzemelerinin tarihine bakarsan erkekler için çıkartılmış olduğunu görürsün kadınlar üstüne yatmış.
Kadınlar bu bizim hakkımız yedirmeyiz demişler demek ki sister
Güzellik sadece makyaj değil ki.
Fizik ve hareketler kaba ve sert olacağı için bence erkekten güzel olmaz.
Makyajla yeni bir yüz yaratıyorlar resmen olabilir 😀 -umarım olmaz-
keşke daha çok erkek mayaj yapsa lgbt aktivisti olarak bunu destekliyorum
Trans erkekler yapabilir yani kadınlarla yarışabilir.
maskülen makyaj yaparsa yakışıklı olur feminem yaparsa trans olur anca. ünlü erkekler makyaj yapıyo zaten
Geçen Sandman'i izledim. Ordaki Desire karakteri birçok kadından daha güzel bence.
Ne iğrenç bi fotoğraf..
İğrenç 😃
Sadece kadınlar yapsın
Donunda sallar
Hayır asla rakip olmazlar
Kesinlikle olur bence...
bence makyaj yapan erkekler cok yakisikli mesela pennywise. kendisi cok seksi.
Hahaha 🤣
Olmaz
Olabilir hele hele koreli erkekler
Olamazlar.
çok itici olur
Yapmayın ya🥴
Hayır asla
bence iki cins de yapmasın ne gereği var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?