İçinizde derinleştirdiğiniz ama bir türlü çözemediğiniz sorularınız vardır ya.. Bir bilge ile karşılaştığınızda ona ne sorardınız?

Herşeyi bildiğini sanan kişilerin aslında pek de bir şey bilmediğini öğretti bu hayat bana... Eğer öyle birisine denk gelirsem de canım bu der yoluma devam ederim.
böyle biri olsa tarihe olan alakamdan dolayı günümüzde polemik konusu olan tarihsel olayları sorar onların gerçek mi yoksa bir efsane mi olduğunu öğrenmek isteyebilirdim
bugüne kadar onu aydınlatan ve yol gösteren en önemli bilgi veya hayat tecrüesini sorardım
Huzuru nerede bulabilirim?
Cevap
21Cevap
Sormak istemezdim
Baba bu işleri nasıl edecez.
Karanlık girdaplarda savrulan ruhumun, insanın çekilmezliğinin, anlaşılamamanın, sürekli tetikte ve tedirgin olmanın sonu ölünce mi gelir bay bilge.
Bizimkilerin soracağı soruyu hemen söyliyim sana ; eski sevgilim beni unuttu mu , bana döner mi , dönerse ne zaman döner vs
Topragin su ile can aldigi br dönem'de su ihtiyacim olmadigi halde bazen susuzlugu neden hissetigimi sormal isterdim..
Ona kendimi anlatır, yorumlamasını ve yol göstermesini rica ederdim.
Güçlü bir insan olmanın sırlarını sorardım.
Ak parti ne zaman düşecek yakamızdan? diye sormak isterdim 😂
Bu hayatı mı yaşıyoruz, yoksa bu hayatta mı yaşıyoruz yüce bilge?
Hić karşılaşmayınca tabi heycan olur, unuturum o an herseyi soracağım soruyu falan.
ben wc girer sigaramı yakar , en iyi kararları alırım .
o bana sorsun
Bolge dedigin hayatin kendisidir. Tum cevaplar da orada gizlidir...
* insanın kanında mı var sonradan mı oluşuyor derdim
bişey sormam herhangi bir cevaba ihtiyacım yok yaşayıp görmek en güzeli
Yapacak başka işim yok mu aylak aylak akıl vermekten başka derim
Cevabını bildiğim soruları sormam, sorduğum soruların zaten cevabını bilirim.
Din konuları. Ama o bile cevaplayamazdı bence.
Bana bu dünyanın sırrını ver derdim.
Ölümden sonraki hayatı sorardım
Bizden birinene soralım😕
Gerçek nedir?
Türkiye ekonomisini
Sabri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?