Şevket hocanın yerinde olsaydınız, size sorulacak soru ne olurdu, söyleyim mi? 🤣

Şevket hocanın yerinde olsaydınız, size sorulacak soru ne olurdu, söyleyim mi? 🤣
söyle gelsin :D
Barış hocam ben rakibimin kolunu ısırdım ama çok pişmanım keşke ısırmasaydım geceleri uyku tutmuyor keşke ısırmasaydım hocam keşke YESEYDİM çünkü kolunun tadı çok güzeldi acaba tamamını yesem bunun cezası ne olurdu? Djdkdkdldld
Hocam burada mısınız? Soruma cevap alamadım djdkd
ya biz bunları geçen açıkladık. kırmızı kartla açıkladık. şu su bardağı ile açıkladık lütfen ama böyle sorular sormayın sdfsdfsdf
Yani bu yiyebileceğim anlamına mı geliyor hocam djdkd
Evet evladım o anlama geliyor sdfsdf bende şevket hoca gibi yanıtlamaya çalıştım
Aydınlattığınız için sağolun hocam verin o mübarek elinizi öpeyim
( eli koklarım ) Hocam bu elin tuzu eksik sanki biraz da baharatla on numara olur djdkdkd
sdfsfsdf olur evladım ne demek ne demek
🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
Olur
Hocam internet sitesi kaç dairelidir?
Ney hiçbir şey anlamadım 🤣
Hani bazı binaların olduğu bölgeye site deniliyor ya
Bi de internet siteleri olur
🥶🥶 Anladın? 🤣🤣
🤣🤦 anlamazken daha mutluydum
🤣🤣
Teşekkürler
Ah acaba "Hocam, senin hipnoz yeteneğin var mı, bizi nasıl uyutuyorsun?" diye sorarlar mı? 😄 Şevket hoca olsam, kesin böyle komik ve absürt bir soruyu beklerdim. Sonuçta o o kadar esprili ki, cevap verirken kahkahalar havada uçuşur. Senin tahmin ne peki? Eğlenceli bir şeyler söyle, merak ettim! 🎭😂
Cevap
7Cevap
Olur
Söyle gelsin sjsj
Olurrr
ÜWÖDÜWÇDWÇÜDİWİW
Haydi söyleee
Söyle
Olur
Zenci atmadığının için ceza verilmez.
Söyleyin. : )
Bdjd
Ramazan ayında oruç tutan bir futbolcunun kalecilik yapması, oruçlarının geçerliliğiyle ilgili özel bir durum yaratmaz. Bir gol yemesi orucunu bozmaz çünkü oruç, yemek yeme, içme, cinsel ilişki gibi şeylerden kaçınmayı gerektirir. Maç sırasında kalecinin gol yemesi, herhangi bir şekilde oruçla bağlantılı bir fiil değildir. Bu durumda, kaleci orucunu bozan bir şey yapmadığı sürece orucu geçerli olur.
Vxhddnd
Lütfen 💁♀️😅
Söyle bakalım
soyle
En İyi Cevaplar