Kişilik & Karakter Mental sağlığınız ne durumda? Raesct Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Devreler duman aldı. Güncellemeler+1 yıl Hey, mental sağlık diyorum. Libidodan bahseden olmadı. Ne tuhafsınız. Mental sağlığınız ne durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Kötü durumda 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı. Kuru kimyevi toz gibiyim. Duman, ateş görmeyeyim söndürme ekibindeyim. 1 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun ne oldu İş yok para yok meslek yoksa normal ama 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yerle bir 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bujilremi yaktın 😀 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yerinde. 1 0 Yorumla
isteklibirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Ateşli. 4 2 Yorumla Ozgurr111 +1 yıl ;) Yorumla SercanKurt +1 yıl Günaydınn @isteklibirisiyim teşekkür ediyorum beni kabul edip takip ettiğin için 🙏 ben yeni üye olduğum için mesajım kapalı ya rica etsem bana mesaj atabilir misin sohbetimiz açılsın ve seni tanımayı çok istiyorum 😉 Yorumla
XsᴇɴsᴇɪxX Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl alev alev 0 1 Yorumla XsᴇɴsᴇɪxX +1 yıl benim libido daha kötü... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kötü durumda
Kuru kimyevi toz gibiyim. Duman, ateş görmeyeyim söndürme ekibindeyim.
Geçmiş olsun ne oldu
İş yok para yok meslek yoksa normal ama
Normal olması gerektiği gibi
Oho kaybetmişim kendimi
Gayet iyi durumda şimdilik
Kalmadı
Ölmus
Yerle bir
Bombaa
Güzel
Bujilremi yaktın 😀
Yerinde.
Afk.
Ateşli.
;)
Günaydınn @isteklibirisiyim teşekkür ediyorum beni kabul edip takip ettiğin için 🙏 ben yeni üye olduğum için mesajım kapalı ya rica etsem bana mesaj atabilir misin sohbetimiz açılsın ve seni tanımayı çok istiyorum 😉
alev alev
benim libido daha kötü...