Kişilik & Karakter Mental sağlığınız ne durumda? elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ayılıp bayılıyoruz hocam, günlük hatırlatma yapıldı kızlarrr💖 Mental sağlığınız ne durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim iyi durumda 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/shorts/9_Hx8ommS8Qİyiyim 0 0 Yorumla
alonewithsilence Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Doğru söylüyor Nureddin hoca ama her erkeğin de dememiştir. 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkeğin cici sözlerine kanmayacak erkeksizlerden bol ne var diye sormak lazım Nurettin hoca. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Mental sağlığim yok. Elif diye bir arkadaşım vardı benimle konuşmuyor o günden beri mutsuzum. 0 2 Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Abartmaaa Cevap sahibi 1 yıl Abarttım. Ahmetamagülmeyen 😔
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çok iyi değil, çok kötüde değil 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel ablam senın 0 2 Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Yine mi sen Yorumla CarLosss 1 yıl Hayra nım sana Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok gibi. 0 1 Yorumla elifamagülmeyen 1 yıl Fark ediliyor hocam Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. eridim 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim iyi durumda
İyiyim
Doğru söylüyor Nureddin hoca ama her erkeğin de dememiştir.
Erkeğin cici sözlerine kanmayacak erkeksizlerden bol ne var diye sormak lazım Nurettin hoca.
Mental sağlığim yok. Elif diye bir arkadaşım vardı benimle konuşmuyor o günden beri mutsuzum.
Abartmaaa
Abarttım. Ahmetamagülmeyen 😔
Çok iyi değil, çok kötüde değil
İyi güzel hoş (şimdilik)
Bu hocanin sözu cok dogru
Güzel ablam senın
Yine mi sen
Hayra nım sana
Yok gibi.
Fark ediliyor hocam
@elifamagulmeyen 😂😂😂😂
İyiyim şükür