Kişilik & Karakter Mental sağlığınız ne durumda? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Görsel beni değil , ben görseli temsil ediyorum #kabasakal Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Mental sağlığınız ne durumda? Mental sağlığınız ne durumda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Harika durumdayım. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Birazdan uyuycam mental sağlığım dolacak. 🤣 1 2 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl İyi geceler kızçe Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Amin. Cümlemize. 🤣 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. "icimde her şeyi gözleri dolu dolu kabul eden bir kız çocugu, dışımda ise buz gibi suratim." Öyle iste.. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl ortalığı yıkmam gereken konularda gayet sakinim iyi mi bu bilemiyorum ama hiç benlik değil 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu aralar dışı günlük güneşlik içi fırtına ve lodoslu.. Orta yolu bulacak inşallah.. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olsun sjsjd 2 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Metal sağlığım çökmüş durumda 1 9 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Kalk titre ve kendine gel Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Kendime gelemiyorum valla Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Sana nw oldu Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Sana ne olmadı desen daha mantıklı bir soru olurdu Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Sana ne olmadı peki Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Bana her şey oldu Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl O ne be Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl boş ver Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Peki Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Finito nanay aheyahey 1 5 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl youtube.com/shorts/sK38KqUdyrs?si=08kcYZtPLLkjKT1p Yorumla befoderler 1 yıl Heh işte o benim Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Kaçan abla mı 🤣 Yorumla befoderler 1 yıl Bağıran adam skandalsa Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Kral o ya 🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben bıle ne yaptıgımı ne yapacagımı bılemez oldum ruh saglıgı falan kalmadı bı gunde olmadı seneler ucınde boyle oldum uzuntuden 1 1 Yorumla Aaassssss 1 yıl Bende senin gibiyim şu sıralar 😞 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. İyi diyelim iyi olsun modunda 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç iyi değil 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yokuş aşağı yuvarlanıyor böyle engel olamıyorum 1 0 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Mental sağlığımı tamir etmeye çalışıyorum ✍🏻 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yok ki bitti 🥹 1 0 Yorumla
guesswhoimbitch Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Borderline'ım🤪🤪🤪 1 1 Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Beni de yaz oraya kurban Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Harika durumdayım.
Birazdan uyuycam mental sağlığım dolacak. 🤣
İyi geceler kızçe
Amin. Cümlemize. 🤣
"icimde her şeyi gözleri dolu dolu kabul eden bir kız çocugu, dışımda ise buz gibi suratim." Öyle iste..
ortalığı yıkmam gereken konularda gayet sakinim iyi mi bu bilemiyorum ama hiç benlik değil
Bu aralar dışı günlük güneşlik içi fırtına ve lodoslu..
Orta yolu bulacak inşallah..
İyi diyelim iyi olsun sjsjd
Ben hafif kırığım
Metal sağlığım çökmüş durumda
Kalk titre ve kendine gel
Kendime gelemiyorum valla
Sana nw oldu
Sana ne olmadı desen daha mantıklı bir soru olurdu
Sana ne olmadı peki
Bana her şey oldu
O ne be
boş ver
Peki
Finito nanay aheyahey
youtube.com/shorts/sK38KqUdyrs?si=08kcYZtPLLkjKT1p
Heh işte o benim
Kaçan abla mı 🤣
Bağıran adam skandalsa
Kral o ya 🤣
Ben bıle ne yaptıgımı ne yapacagımı bılemez oldum ruh saglıgı falan kalmadı bı gunde olmadı seneler ucınde boyle oldum uzuntuden
Bende senin gibiyim şu sıralar 😞
İyi diyelim iyi olsun modunda
Hiç iyi değil
bir bankta oturmus sigara iciyor
Yokuş aşağı yuvarlanıyor böyle engel olamıyorum
Mental sağlığımı tamir etmeye çalışıyorum ✍🏻
Yok ki bitti 🥹
İdare ederim
Oooooo dehşet
Borderline'ım🤪🤪🤪
Beni de yaz oraya kurban