Mesela haddiniz değil ama ya da başkalarınin haddi değil ama işinize burnunuzu sokanlar oluyor mu?

Mesela haddiniz değil ama ya da başkalarınin haddi değil ama işinize burnunuzu sokanlar oluyor mu?

Ahaha kilidi şahsi kullanmak için cepliyorum :D Harika gerçekten de :D Beni kimsenin ne yaptığı zerre kadar ilgilendirmez. Ne demiş ünlü düşünür?
"Herkesin hayatına kimse karışamaz, o o şekil giyinir, bu bu şekil giyinir."
Kilidi bulanın kendi yorumu müthiş :))))
Hayret verici derecede müthiş :)))
Üzerine vazife olmadan '' karışma '' eylemine maalesef en çok komşu ve akrabalar kalkışır. Hiç olmaması gereken sorular dillerindedir hep, eskiden üzülürdüm, şimdi sessiz kalıyorum genelde. Ama onlar bıkmıyor tabi, böyle mutlu oluyorlar belki de :))
Bense çekinirim, pek karışmam insanların hayatına, hem kimin haddinedir?
Ama bir istisna vardır, alenen topluma kötü örnek oluyorsa biri, ona karışırım. Müslümanın da vazifesidir bu zaten, susmak bazen kötüdür, gelecekte de vicdanı daraltır.
Eig için teşekkürler 🍃
Beni ilgilendirmeyen bir şey ise umrumda olmaz.
Benim işime karışanlar oluyor arada sırada.
Madem biliyordunuz beni neden çağırdınız , diyorum
Bana ya da herhangi birine zararı dokunacaksa burnumu sokarım..
Çok başım yandı ama değdi..
Ama bu birinin işine karışmak gibi değil..
Cevap
8Cevap
Hayır karışmam, açıkçası hiç bir şey umrumda değil. Sadece kendimle ilgilenmekle meşgulüm :D
Karışmam. karışan cahillerden de nefret ederim. kişisel seçim gibi
Hayatımdaki sorumluluklar, iş yükü ağır geliyor. Üzerime vazife olmayan şeylerden bana ne.
Fotodaki olay başıma gelse bend karışırdım insanlık görevi
Büyü muska işlerinden korkarım. Bulsam da açmam.
Hayır karışmam.
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundayım hep.
Beni ilgilendirmeyen bir şeye burnumu sokmam
En sevdiğim aktive
Ahahaha bazen patavatsızca davranıp karıştığım oluyor tabi sonunda zortlayan kişi oluyorum :D
Karışmam beni ilgilendirmez
Hiç sevmem işime karışılmasını...
Karışmam
Karışırım 😄
Hiç uğraşmam
siyasete bile karışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?