Gereksiz alınganlıkların var mı veya sürekli alınganlık gösterenlere nasıl davranırsın? Genellikle duyguları yoğun yaşayan insanlarda veya duygusal olarak git gel yaşayanlarda alınganlık artabiliyor.
Alıngan bir insan değilim. Eğer sözkonusu alınganlıkları abartılıysa sosyal fobileri olabilir. Alıngan kişiler insanlarla olan ilişkilerinde imalara, sahteliğe, alttan alta laf sokmalara, ölçüsüz hareketlere tahammül edemedikleri için alıngan davranırlar. Ben böyle düşünüyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tek katlanamadığım insan tipidir alınganlar. Gerekli ya da gereksiz büyün alınganlıklara tahammülüm yok. Bu yüzden o insanlar sevdiklerim bile olsun görmezden geliyorum, beni üzüyor onlar bu tarz davranışı. Çünkü bu derece alıngan olmasalar çok güzel dostluklarımız olucak fakat her şeyin içine ediyorlar ya, ben de görmezden geliyorum.
Yirmidört yaşına kadar öyleydim. Son iki uç senedir normal insanlar gibi olmaya çalışıyorum ve oldukça başarılı olduğumu düşünüyorum. Kalbim hassas, incitmesinler beni.😪
Alıngan bir insan olduğumu düşünmüyorum ama yanımda kadın üzerinden yapılan cinsel içerikli şakalara tahammül edemem çok alıngan insanlara da katlanamam öyle biriyle tanıştığımda hemen o ortamdan uzaklaşır ve o kişiyle mesafemi korurum.
Alinganlik konuya gore ya da bana gore degismez kisiye gore degisir. Cunku deger vermedigim birisine alinganlik da yapmam aman bana ne der gercersin. Ama deger verdigin birisine alingan yaparsin yaparim yani cunku sen bari yapma dersin😉
Her boka alınıyorum en nefret ettiğim huy herhalde görmezlikten gel desen gönlün razı değil başaramıyorum ya trip atıyorum ya içimde kırıldığımla kalıyorum