Kişilik & Karakter Hayallerinize kavuşabileceğinizi düşünebiliyor musunuz? bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Allah'tan ümit kesilmez, fakat ömrümün baharında içimde olan bütün hayallerimi alt üst eden bir zamana denk geldik. Hayallerinize kavuşabileceğinizi düşünebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. walla gelceksede gelsin beyaz atlı prenses. ümitim gidiyo:( 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Ben hıc umıdımı kesmıyorum 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Hiç Hayal Kuramıyorum Gerçekleşmiyı Diye 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Düşünmüyorum.
walla gelceksede gelsin beyaz atlı prenses. ümitim gidiyo:(
Ben hıc umıdımı kesmıyorum
Ben Hiç Hayal Kuramıyorum Gerçekleşmiyı Diye
İnşallah AMİN🤲🏻en kısa sürede gerçekleştir.
Hayır hiç umudum yok
Dusunuyor ve inaniyorum
düşünmüyorum.