Tek kelimeyle farzetki düştüm kalbim durdu hicmi görüpde bi arim ne diyor birsey mi oldu demiycek çok merak ediyorum yemin ederim ki çok merak ediyorum hani olur ya cevap bekliyorum
Çok haklısın dönersem bakarsam ben serefsiz biriymişim muz aldım okadar kızdım ki okadar yol geldim sinirimden attım yazıklar olsun onu bile demiyorum kendini belli ettin eywallah sude
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Tek kelimeyle farzetki düştüm kalbim durdu hicmi görüpde bi arim ne diyor birsey mi oldu demiycek çok merak ediyorum yemin ederim ki çok merak ediyorum hani olur ya cevap bekliyorum
Bekledgin cevap gelir mi gelmez mi bilemem. Ama sunu biliyorum seni merak etmeen onemsemeyen biriyle yol yurunmez
Çok haklısın dönersem bakarsam ben serefsiz biriymişim muz aldım okadar kızdım ki okadar yol geldim sinirimden attım yazıklar olsun onu bile demiyorum kendini belli ettin eywallah sude
boş ver sinir olup ta kendini hasta etmeye degmez. Seni merak etmeyen onemsemeyen biri icinde uzulmeye degmez
Yani bazıları gerçekleşti bazıları durdu sen yaşadıkça onlar da yaşar bugün olmasa yarın olur olmasada yaşamak için bir sebebin var
Yasamak icin herkesin bi sebebi vardir. Dedigin gibi hayaller elbet gerceklesir sadece pes etmemek gerekir
Ben çok hayal kurmuyorum sonra olmuyor
Kurduğun hayaller gerceklesmedi diye asla hayal kurmaktan vazgecme. Er ya da gec hayallerin gerceklesecek
Umarım dediginiz gibi olur
Ümitsizliğe kapılmak yok
Hayır gerçekleştiremiyorum
Niye gerceklestiremiyorsun
Çok çaba gösteriyorum. Gerçekleşir umarım
Insallah gerceklesir cabalamaya devam et
Hayellerimiz zor be ağabey
Onemli olan zoru basarmak degil midir
hayır
Gerceklesmesini engelleyen seyler mi var
Hic birini nerdeyse
Asla pes etme elbet gerceklesecek