Arabalar Hayallerinizi gerçekleştirebiliyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uzun yıllardır hayalini kurduğum arabaya kavuştum, Allah herkese nasip etsin 🧿 Hayallerinizi gerçekleştirebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Maalesef bir kız bulamayıp evlenemediğim için gerçekleştiremiyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl güle güle kazasız belasız kullan inşaAllah 🤲🏻 hadi inşaAllah ben de hayalini kurduğum arabaya sahip olurum tez günde 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin hayallerine kavuşması dileğiyle 😂
PelinnDemircii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun💕 Bendede bunun 2023 modeli var şu an. Ama bunun kasası daha güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler , evet kasası çok hoşuma gidiyor bundan sonra 4 kasa düşünebilirim😂 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Güle güle kullan abi 😊Biz ve hayal 😂Çabala gayret sabret avucunu yala bizimki böyle 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayallerinin peşiden git , olmayacak bir şey yok:) Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen en azından özgürsün 😁Ailen de anlayışlı onlardan korktuğun da yok 😁Tabi hayal olmayacak bir şey değil haklısın ama ihtimal olsa görmeyecek kadar kör olamayız değil mi 🙃 Yorumla
Kubissoysal Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Manifest yapmış mıydın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnanmıştım diyelim Yorumla Kubissoysal +1 yıl Ne güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maalesef bir kız bulamayıp evlenemediğim için gerçekleştiremiyorum.
güle güle kazasız belasız kullan inşaAllah 🤲🏻 hadi inşaAllah ben de hayalini kurduğum arabaya sahip olurum tez günde 😀
Herkesin hayallerine kavuşması dileğiyle 😂
Hayırlı olsun💕 Bendede bunun 2023 modeli var şu an. Ama bunun kasası daha güzel
Teşekkürler , evet kasası çok hoşuma gidiyor bundan sonra 4 kasa düşünebilirim😂
Güle güle kullan abi 😊
Biz ve hayal 😂
Çabala gayret sabret avucunu yala bizimki böyle 😂
Hayallerinin peşiden git , olmayacak bir şey yok:)
Sen en azından özgürsün 😁
Ailen de anlayışlı onlardan korktuğun da yok 😁
Tabi hayal olmayacak bir şey değil haklısın ama ihtimal olsa görmeyecek kadar kör olamayız değil mi 🙃
Manifest yapmış mıydın
İnanmıştım diyelim
Ne güzel