odunum ben
genelde sinirli agresifim
nasıl daha kadın gibi olabilirim :/
odunum ben
genelde sinirli agresifim
nasıl daha kadın gibi olabilirim :/
Yaptığınız her el hareketi, ince dokunuşlar, temaslar, sanırsam düşündüğünüz yapıya sizi biraz daha katar. Tabi burada söylemler de aynı inceliğe sahip olmalı.
evet ya kaba saba olabiliyorum
kocama da sürekki baskın gelmeye çaliuorım
kocam belki de böyle umursamaz uzak bana
ben istiyorum ki
ben ona daha uysal oliyim o da daha ilgili
Yani bi kere kabalığı bırakmanız gerekmekte. Düz ve hoş kelimeli cümleleri, cümlenin hoşluğu kadar dışavurumu da hoş olacak şekilde aktarmalısınız. Sonra el hareketleriniz çoğalmalı, hatta yeni istekleriniz olmalı, eskileri değişmeli.
yeni istek derken anlayamadım
haklısınız ama bu yaşıma kadar hep böyle agresif kendini hemen savubmaya geçen biri oldum
ayrıxa simirlendim mi küfür bile ediyrum bağırıyorum üzerine bile yürüyorum :(
eşim belki kadın olarak bile görmüyor o yüzden ilgili değil
mesela 1 haftadır babadayım
doğru dürist mesaj bile atmamış
merak bile etmiyor beni
Böyle bir şeyi bi anda yapamazsınız zaten. Öncelikle onu bi kabul edin bence içinizde. Diğer durumlar da şöyle, dedim ya zamanla olabilir diye, bir iki saatte olacak şey değil, kendi tespit ettiğiniz/burada yazılanlar dahil "ince" diye düşündüğünüz her hamleyi sıklıkla deneyin-uygulayın. Küfür bırakma durumu gerçekten kolay diye düşünüyorum, sadece biraz nefs hakimiyeti yani. Diğer durumları da gerekirse sert başlatıp sert başlattığınızı farkına varıp yumuşaklıkla bitirebilirsiniz, ya da direkt yumuşak başlatıp öyle sürdürebilirsiniz, bolca denemekle alakalı bir şey. Karşılık gelince (gelirse, ki gelecektir), devamı da gelecektir.
doğru diyorsunuz ince düşünmeye hareket etmeye çalışmak zorundayım
zor olucak ama denemeye çalışmak zorundayım :/
başka öneriniz var mı nasıl davraniyim mesela
Sırayla, aşama aşama, meselenin tabanı doldurularak ilerlenecek bir şey bu bence. Onun dışında sözlerinizle hareketleriniz uyumlu olmalı, farklı temasları da gözden geçirmeli yeri geldiğinde uygulamalısınız. Biraz giyinim durumunu duruma göre revize edebilirsiniz.
anladım çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Rica ederim, kolaylıklar sürecinizde, siz daha iyi bilir ve ölçersiniz onu da unutmayın lütfen. Yine de sormak istedikleriniz olursa, sorabilirsiniz.
Cevap
1Cevap
Çok kaba bir tabir olucak ama göster ama elletme, ellet ama verme derler
yok ya o değil mesele
tavırlarım falan ditorum
sadelik olsun yeterli
öyle değil işte
oyle oyle
beyefendi zaten sadeyim
ama sinirliyim diyorum eşimle kavga ediyoruz sürekşi uysal değilim
işte sadelik nedir anlasan
sahiplenirdin elini.. bbenimkisid e kafes dövüşçüsü gibi we babasının evinde..
hiçbir şey analmitrum dediğinizden açık olur mısınız
sade olmak demiştim
sadelik kadına en yakışandır
kadon az sessiz olur
yürekten sewer sayar
az bakkk
çıstt
Biri var mı
kocam var
Yani taktik istiyorsan anlatayım istersen çok durmuyorum burada sana instaami versem yazar mısın bana
burdan yazabilirsin aklına gelenleri
şımarık özgüvenli
mesele nasıl davranmaluyım cidden bilmiyorum
erkeklerle konuşurken kendinden emin ol çekingen olma kadınsı hareketler yap erkek gibi kaba olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar