Örnek vereyim. Lisede bizim sınıftan merhaba merhaba olduğum orta tipte bir kızla özel ders almışız aynı hocadan. Hoca saatleri karıştırmıştı dersanede. Gelin ikinize bir anlatayım dedi. Kız zeki biriydi çalışkandı da. Kız silgi artıklarını kaleminin kenarıyla parçalıyordu. Hoca ders anlatırken kıza bi elin rahat dursun dedi. Üçümüz de güldük ve kız gülerken bana haylazca baktı. Bir gülüşe yenildim. Kız artık çekici gelmeye başlamıştı bana 😂 karşındakiyle normalde flört eder gibi konuşup ciddi bir konuşmaya girildiğinde mesafeli ve soğuk olman lazım. Mesela sen de baya kaslıymışsın falan diyip çocuğa asılırcasına muamele yaparken bir anda ciddileşip bugün hava bulutlu, yağmur yağmaz inşallah diye konuyu değiştirmelisin. Hem karşındaki afallar hem de senle konuşmaya devam etmek ister.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cilve yapmayı, sevimli olmayı ve güzel gülümsemeyi öğrenerek çok daha iyi bir auraya sahip olabilir.
Evet bunı yapmaya başlafoö lxldld cilveli nasıl olunur mesela
Örnek vereyim. Lisede bizim sınıftan merhaba merhaba olduğum orta tipte bir kızla özel ders almışız aynı hocadan. Hoca saatleri karıştırmıştı dersanede. Gelin ikinize bir anlatayım dedi. Kız zeki biriydi çalışkandı da. Kız silgi artıklarını kaleminin kenarıyla parçalıyordu. Hoca ders anlatırken kıza bi elin rahat dursun dedi. Üçümüz de güldük ve kız gülerken bana haylazca baktı. Bir gülüşe yenildim. Kız artık çekici gelmeye başlamıştı bana 😂 karşındakiyle normalde flört eder gibi konuşup ciddi bir konuşmaya girildiğinde mesafeli ve soğuk olman lazım. Mesela sen de baya kaslıymışsın falan diyip çocuğa asılırcasına muamele yaparken bir anda ciddileşip bugün hava bulutlu, yağmur yağmaz inşallah diye konuyu değiştirmelisin. Hem karşındaki afallar hem de senle konuşmaya devam etmek ister.
Deneyeceğim.. lxlxlx umarım linçlenmezsin :D
Hayır neden linçleneyim ki? Beni linçleyecek tayfa böyle davranan kızlar için erir gider. Kızlar da böylelerini kıskanır hep
Teşekkür ederiim deneyeceğim bunuu
Doğal olan kadınlar dikkatimi çeker, burdan yola çık😅
Peki doğal görününen ama dudakları burnu vs yapılı kadınlar hoşunuza gider mi insanların
Doğal derken davranışta dahil içten samimi, o katar zaten üstte yazdıklarını, yazdığına cevap olarakta etkileşime bağlı diyorum
Anladım. Dış görünüş için o zaman pek önemli değil
Sen içten samimi ol gerisi halolur
Gülüş ve özgüven önemli
Gülüşten kastınn
Gülümsemek
Peki doğal görünümle yapay kozlar hoşunuza gider mi
Beni tavrı etkiler
Tsvrından örnek verir misinn
Özgüvenini belli etmesi
Ojeli parmaklar stiletto lar halhal çıplak ayak olunca fena oluyolar
Hahaha normaldede bakımlıyım
Ayakların guzelmi dir