Bu gün geçmişe doğru bir yolculuk yaparken Hatıra Defterimi buldum 😬😂 Hem okudum, hem güldüm. Aman yarabbim ne şiirler 🤦♀️😂

Bu gün geçmişe doğru bir yolculuk yaparken Hatıra Defterimi buldum 😬😂 Hem okudum, hem güldüm. Aman yarabbim ne şiirler 🤦♀️😂

Anket defterim var. Bir de bana 18 yaşımda birisi Attila İlhan ve Ceyhun Yılmaz'ın şiir kitabını hediye etmişti. O durur. Altıncı sınıfta rehberlik hocam kitaplar hediye etmişti. Durur. Allah rahmet eylesin. Dedemden 2 tane saat saklıyorum. Babaannem, harçlık vermişti. O parayla gidip gümüş bir yüzük almıştım. Hala durur. Ölmeden önce de kolundaki bileziği vermişti. O da duracak. Annem, mezuniyet hediyesi olarak turkuvaz taşlı gümüş bir yüzük almıştı. Durur. Yine kolumda onun aldığı ametis taşlı bileklik var. Onu alalı bir yıla yakın oldu ve kolumdan sadece olumsuz enerjiyi alsın diye toprağa gömdüğüm an çıkartıyorum. Yani hediyeler benim için çok özeldir. Saklarım. Lisede bir arkadaşım toka almıştı, durur. Babaannem, Almanya'dan bir toka getirmişti. Durur. Anneannem, çocukken Hacca gitmişti ve inci bir kolye getirmişti. Durur. Yine babaannem umreye gittiğinde bir tane baş örtüsü getirmişti. Durur.
Ortaokulda tiyatroda başrol almıştım. O gün için kıyafet ve takı aldım. O kolye hala duruyor bende. Çok güzel bir gündü. Bir defa bile şaşırmadım, izleyenler de bana bayılmıştı. Hala o kolyeye baktıkça ne kadar keyif aldığım aklıma gelir
Benimde yazmış olduğum şiirler duruyor. Hepsi birer evlat gibiler. 😄 Bir ara matbaaya vermiştim şiirleri bastırıp mini kitap haline getirmiştim. Geçmişe dayalı olan eşyalar mutluluk verir. İçinde yaşanmışlığa dair en güzel hatıralar yatar.
Ne güzel geleceğe dair en kıymetli aktarım duygu yoğunluğuyla harmanlanmış konulardır. 👍 Arkadaşınızla dostluğunuz daim olsun..
Eig için teşekkür. 🌹
😂😂😂 😂😂
Ben o zaman 1 yaşında idim 1 😂😂😬😬Benim yok ya 😃
Teşekkürler canım arkadaşım Serap 😃😂😬
Pardon, 6.5 aylıkmışım 😂😬😬😬
07.07. vardım vardım 😂😬
Hele anlat bakalım, dumanla haberleşme nasıl oluyordu senin zamanında?
Gidin başımdan belamısınız siz yaa 😬sağlı sollu sizle uğraşıyorum 🤦♀️
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Zaten delisin ya 😃😂😂
Çok çok çok delirttik 😂😂
Her gün bir doz senden eig almaz isem rahata eremiyorum yahu 😃
Teşekkürler Serap teşekkürler
Harika 😎
Bitti dizi
Deli biraz önce 3. Bölüm dedim. 10 dakika içinde geri kalan 3 bölümü bitiremediğime göre 😃
Kusura bakma ya 😃 bir daha dekont çıkarırım
Cevap
32Cevap
Aslerdeki rütbelerim, künyem ve o zaman kitap arasında kuruttuğum bir gülü 26 senedir saklıyorum.
1 tablo, 1 adet kırık oyuncak itfaiye arabası
İlkokulda yaptığım eşyalar vsler duruyor
Sakladığım eşyam yok
Yaş 15-22 arası tek bir kıza ait olan ilk aşk eşyaları atmaya kıyamadım

Kaç yıl geçti belki 20 ama ilk günki gibi her şey yeleğindeki keççap lekesine kadar hatırlıyorum. Sağ tarafa baktığında dudağından bulaşmıştı. Çok zordu çıcuk yaşta kayseriden çorumlara otostop çekmek otoparklarda terminallerde günlerce kalmak sırf 1 saat görebilmek için. Belkide ona yakın olmak onunka aynı şehirde aynı havayı solumak bile kalp atışlarımı hızlandırıyordu yetiyordu bana
Bebeklik yeleğim var. Neredeyse benden küçük tüm kuzenlerimin giydiği ve en sonunda tekrar bana ulaşan mor bir yelek.
Babamın yurtdışından çeyizime getirdiği (ben 5 yayındayken) fincan takımı var.
Rahmetli annemin en sevdiği siyah beyaz yeleği var.🌿
Evet var :) Ben gezdiğim özel ve anlamlı yerlerden falan sürekli bir şeyler topluyorum (sinema bileti, hatta bazen kafenin ıslak mendil poşeti dkdmkskdk) bunları bir anı kutum var onun içinde biriktiriyorum.
Bazen bunlara bakıp geçmişe yolculuk yapmak güzel oluyor :))
Tabii bir de anı defterim var arkadaşlarıma, öğretmenlerime yazdırdığım dkdmksmdk

Bu saat var. Çakmaklar da var ama bu ılk maaşımla aldıgım saatım o yüzden saklıyorum.
Senin kadar olmasa da fosil sayılır 😂
Öyle değil misin 😂 şimdi desem ki şarkı sorusu paylaş 300 senelık şarkı bulursun yine 😂
Ben buldum ona bir şarkı. 😂😂
Bak yine eski şarkı 😂 sekmez ya hee fosil degılsın evet 😂
Hangi kabilenın şarkısı kim bilir
Ya tüm umut ışıklarım sayende yok oldu Serap!
Benim de var sakladığım bu tarz arkadaşlardan hediye olan şeyler
Evet küçük bi çanta var hani 3-5 yaşındaki kızların kullandıklarından evlenirsem çocuğum için saklıyorum ve çocukluktan kalma peluş oyuncaklarımı kendi çocuklarım için inş nasip olur
Evet, çok şey var. Çoğu anı niteliği taşıyan şeyler.
Bir eşya değil ama bir hatıra var sakladığım senelerdir. 8 yıl önce sevdiğim adam Fenerbahçe atkısını boynuma dolamıştı Beşiktaş’lı olmama rağmen. Hala daha o Fenerbahçe atkısını saklarım. 💐
Sevdiğim adam dediğine göre hâlâ seviyor olmalısın.
🥰🥰 ne güzel yaa, sevgiyi seviyorum. Çok mutlu olursunuz İnşaAllah ☺️☺️
Eskileri bu yüzden çok seviyorum. Şu yazının samimiyetine ve sıcaklığına baksana. Günümüzde böyle şeylerin kıymeti yok. Keşke ben de 90'lar çocuğu ve 2000'ler genci olsaydım
İşte anı budur ya süper... Var öyle sakladığım eşyalar. Günlüğüm de var.
2002 lerde tom sawyer kitabım duruyor hala ilk okuduğum kitaplar arasındaydı
Ne guzeĺ, süpersiniz.
Evet hatıra defteri, anket defterleri var. Hatırası olan sakladığım eşyalar var. 🙂
Evet anket defterinde daha detaylar oluyor. 😂
Arada temizlik yapmak gerekiyor zaten. Anılarda arınmış oluyor miss😅
Yaklaşık 6-7 kişinin gelin arabası olmuştum arabamla. Onların düğün günü dağıttığı zarflardan 1 er adet almıştım. İçinde 1 dolar vardı ahahahah onları saklıyorum hala
Cok güzel boyle seyler hosuma gidiyor. İlk okul ani defterim duruyor. Lise gunlugum de duruyor birde üniversitede tutmustum bir süre. Güzel, soz ucar yazı kalır ister
Hayır yok en son bahçeye 100 lira gömmüştüm ileride lazım olur diye 10 sene önce tabii o zamanlar 100 lira bugünün 1500 lirası öyle değeri kalmadı gitti bende peşine düşmedim :D
Benimde var ya Rahmetli hocam vs güzel görüşleri insan baktıkça derinleşiyor duyguları ve zaman şu gibi akıyor gerçekten 😔🙂
25 hatta 26 yıldır sakladığım bir tane araba var oyuncak ama sağ olsun yeğenim Arabanın içinden geçti
Hala eski arkadaşlarımdan kalan şeylerden baz geçemiyorum ilk okul arkadaşlarımdan bile olan şeyler duruyor
İllokulda yazı yazdığım ilk defter, karnelerim, okumayı öğrendiğimde takılan kurdele.. Var baya bir şeyler 😂
Eski fotoğraflarımı lisedeki Hatıra Defterimi ingilizce yazdığım günlüğümu ve şiirlerimi yazdığım ajandamı yıllardır saklarım
1. Sınıftan kalma dosyalarım var
Hatta anaokukdan kalma...
E senelik şiir defterim...
Neyse saymicam daha
Evet var tabii ardaslairmzla beraber oturup yediğimiz kek poşetleri bile var düşünün artık
Okul defterlerimi ve kitaplarımı annem saklıyordu ama ben de oyuncak arabalarımı saklıyorum. 😊
Anı defterim var onu yakmam lazım birinin eline geçerse yandık
Günlüğüm vardı iki tane okudultan sonra imha ettim😂😂
askerde tuttugum var hanı cok eskı sayılmaz ama bır 9 yılı var
gunluk gıbı bır defter
Evet var karneler, günlükler falan :D benim doğmama 6 yıl varmış o zamanlar hajjsjd
Vayyy 1998 benimde küçüklükten kalma kovboy şapkası var 😂
Çocukluk arkadaşım Zeynep'in birkaç fotoğrafı ve hatıra yazısı var. Bir de yaklaşık 1 yıldır sakladığım, ömrümün sonuna kadar da saklayacağım en güzel hikayemin hatıraları var.
Kazağım var, çok sevdiğim birisi almıştı hala saklıyorum
bir lego helikopterim var , tahminim 25-27 yıldır. tabi bir kac küçük parçasını bazı çocuklar kaybetmiş ( çok sinirlendim )
Ne güzel yazmışsınız çok beğendim
Var lise son sınıf hatira defterim
var tabı kutuya koyuyorum
Okul formamın üstüne atılan imzalar
Çoğu şeyi saklarım anısı olan.
Bisey yok pek sevmm saklamayı
Ona ait ufacık bir kağıt parçası..
Babamın bana yazdığı mektup
Önceden evet ama artık saklamıyorum
Defterim vardı kayb ettim
Evet var ailemden yadigar kalan eşyalarım
Evet var pul koleksiyonum
Pek böyle saklama huyum yoktur
Ani defterim var, hala saklıyorm
benimde varr amann aynn ne komik şeyler yazmışım
Hatıra defterlerim falan var
Bi dolu şey var istifçi gibiyim ben
Yedi yaşından beri çoğu eşyamı saklarim zaten
Annnemin hatırlarını saklıyorum halen
17 yaşında, 6 sene önce sevdiğim kız ile doğacak kızıma yazdığım mektup. Açıp okuyamam çok acı verir bana.
Yazın güzelmiş
Serap kim :)
Serap kim mi? 😂
Sen misin yoksa ::🤗
Evet benim..
Tebrik ederim 🌸
Teşekkür ederim..
Var tabiki
Benimde günlüklerim var duruyor
Yok ….
Çok şey var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?